#Karakter Tanıtımı#

15 1 0
                                    

Arya EREZ:Cici olmayan fakat öyle takılan kurnaz, çılgın , yerinde duramayan , hayatı umursamayan, başına buyruk ve biraz da gıcık bir tip. Grubun başın da yer alır ve Elisa ile tamamlanan bir bütündür . Aynı gece ve gündüz gibidir.  Aynı zamanda bir dövüş ustası.  Nededigimi ilerde anlarsınız.! Ağır Metalci ve imkansızın başıdır.

Elisa AKAY : 19 yasinda masum görünümlü ama masumlugunun yaninda bir o kadarda kavgaci ve ofkeli. Araba tutkusu olan ve yarislara katilnaya bayilan, inatci ve hirsli bir tip. Arya gibi Elisa da bir dovus ustasi ayrica teknolojiyle arası çok iyi olduğu için bu grubun hack'i.

Başak KARABULUT :19 yaşında . Saf görünümlü olmasina rağmen cok fena olan , meraklı , kendini beğenmiş , soz dinlemeyen , Arya ve elisa nin zitti olan bir tip.Ama tam bir temizlik hastasi. Ev isleri tamamen ondan sorulur. O yuzden cici kiz yemekleride mukemnel ayrica.

Egehan OZBEY :
20 Yasinda. Sert görünümlü , sinirli yapili, inatci, istedigini elde edebilen , araba tutkusu olan bir tip . Kisaca bmw hastasi diyebiliriz . Grubun elebasi  Arya gibi agir metalci.

Ediz  ARKAY : 19 yaşın da.  Sakin görünüşlü ama bir okadar da tehlikeli . Teknoloji ile arası süper olan , istif bozmayan, inatçı  ve takıntılı gıcık bir tip.  Teknoloji ile arası çok iyi olduğu için bu grubun hack'i de bu. Üstünden gelmeyeceği iş yoktur.

Uzay KARASAN : 19 yaşında . Rahat tavırlı , sakin , kendi halinde takılan grububt maceracısı. Görevler de bilgi alışverişni üstlenir. Motor hastası ve komedyen.

Baha Abi: 28 yasinda. Arya ve Egehab gruplarının bas lideri . Ayrica Arya nin oz abisi. Sert ama sakin bir gorunusu olan tehlikeli , gaddar, hayatini deger verdigi kisilere adayan , en olanaksiz isleri bile basariyla tamamlayan , zeki ve kurnaz bir tip. Tam bir olum makinasi. Kurbanlari üzerinde degisik fanteziler kurmaya bayilir.

GÖLGEWhere stories live. Discover now