Deel 1

1 0 0
                                    

Lia Perez
Een zoute traan biggelt over mijn wang. Ik mis Lola zo hard. Al de hele dag zit er een krop in mijn keel. Ik mis haar aanstekelijke lach, haar felgroene ogen die altijd fonkelen in het licht en haar blonde lokken die altijd een gouden glans uitstralen.
PLINGG
Ik spring op en ren naar mijn MacBook. Een mailtje van Lola!

Van: Lola
Aan: Lia

Hey Lia!
Ik ben net aangekomen in Amerika!
Het is hier zoooo groot!
Overal waar je kijkt zie je winkeltjes & gezellige coffeeshops!
Het zou nog gezelliger zijn als jij hier ook was. Kan je je ouders niet overtuigen om hier ook te komen wonen?
Het huisje waar we nu wonen is allesbehalve knus.. De muren moeten nog geschilderd worden en de verwarming werkt niet dus 's nachts zal het altijd ijskoud zijn.Maar pap heeft gezegd dat we dat zo snel mogelijk oplossen. GELUKKIG MAAR!
I love you too

Ik vind het zo rot voor Lola dat de verwarming niet werkt! Ik kan me niet voorstellen hoe het is om het de hele dag door koud te hebben..
Op mijn nachtkastje staat een ingelijste foto van Lola en mij. Ik pak het houten kadertje bewerkt met roze krulletjes op en druk het tegen mijn borst. Ik slaak een diepe zucht en een golf gemis stroomt mijn lijf binnen.
Op de foto staat Lola met haar lange, blonde lokken en felgroene ogen. Ze ziet er prachtig uit in haar blauwe jurkje met zwarte botten eronder. Ik sta naast haar. Mijn bruine, lange haren zijn in een warrige knot gebonden en ik draad een simpele spijkerbroek met een rood hemdje met ruitjes. Een mooie, witte zwaan (Lola) naast een lelijk eendje (ik).

The place to beWhere stories live. Discover now