Kerstmarkt

15 1 0
                                    

TWEE MAANDEN LATER

Luna gaat met enkele vriendinnen naar de kerstmarkt in de stad om het einde van de examens te vieren. De sfeer zit er dik in. Ze eten en drinken en gaan in het reuzenrad. Hun dag kan niet meer stuk! Luna smst even een vriend die ze al lang niet meer heeft gezien. Hij woont ook toevallig in de stad. Zijn naam is Dagio.

"Hey ik ben in de stad op de kerstmarkt kom je ook even langs?" Stuurt ze

"Hey wat leuk! Ik kom vanavond rond acht uur wel even langs ;) dan kan ik je eindelijk nog eens zien!" Antwoord Dagio .

YES Eindelijk zie ik hem weer denkt Luna! Ze maakt nog veel plezier met alle dingen die je kan doen op de markt. Het goede doel steunen, schaatsen, zingen, eten, drinken, dansen, shoppen en zo voort. Het is acht uur en Luna vraagt af waar Dagio is. Ze neemt haar gsm en ziet dat ze een bericht heeft.

"Hey Luna, ik kan er niet om 20u geraken, ik kom tegen 21uur" heeft Dagio gestuurd.

Pfft oke denkt Luna. Rond half 9beginnen haar vriendinnen het beu te worden op de markt en willen ze naar huis. Luna probeert er alles aan te doen om ze nog even op de kerstmarkt houden. Luna moest en zou Dagio zien! Het was al 8maand geleden. Jammer maar helaas kon ze haar vriendinnen niet lang genoeg tegenhouden. Ze smst Dagio dat ze weg moest.

Pfft wat een teleurstelling. Waarom kwam hij niet gewoon even hey zeggen om 20u? Dan was een etensuren dag geweest! Nu keert Luna teleurgesteld naar huis.

De teleurstelling sleurt nog dagen aan. Luna haar beste vriend lijdt er ook onder want Luna werkt alles uit op hem

Pfft weer geen geluk

Verloren LiefdeWhere stories live. Discover now