|16|

2.2K 101 60
                                    

Bellan näkökulma:

Heräsin pehmeältä sängyltä. Katsahdin viereeni ja näin kuinka Harry nukkui vieressäni puristaen tyynyä kainalossaan.

Olisin halunnut olla tuon tyynyn tilalla.

Nousin istumaan sängylle ja vasta sitten huomasin olevani alusvaatteisillani. Oliko Harry riisunut minut? Nousin sängystä ja menin vaatekaapille. Otin kaapista jonkun paidan ja puin sen päälleni. Huomasin paidan olevan Harryn mutta annoin sen olla päälläni. Se oli iso ja mukava päälläni. Kävelin kylpyhuoneeseen ja ensimmäisenä haistoin hajun joka tuoksui voimakkaana kylpyhuoneessa. Sitten katsahdin roskista jossa oli muutama liattu paperi. Totuttelin hetken hajuun ja kävin asioillani. Pesin eiliset meikkini pois. Laitoin hiukseni nutturalle ja menin pois kylpyhuoneesta. Menin takaisin makuuhuoneeseen ja kävin polvilleni maahan Harryn viereen. Katselin hänen kasvojaan. Hän tuhisi söpösti samalla kun hän puristi tiukemmin tyynyä vieressään.

-Harry, kuiskasin ja silitin hänen poskeaan.

-Mmmm, hän mumisi.

-Olisit sä edes voinut siivota eilen, sanoin ja samalla sekunnilla miehen silmät revähtivät auki.

-Mitä? Harry huudahti ja nousi istumaan.

-Mä vaan aattelin että jos runkkaat ni voisit ees siivota sun jälkes kunnolla, sanoin. Mies punastui kauttaaltaan punaiseksi ja peitti kasvonsa käsillään.

-Mä en voinu mitään. Se oli sun syytä, hän mutisi käsiinsä.

-Mitä mä tein? kysyin.

-No sillon ku me oltiin tulossa sillä taksilla ni sä nukahit ja sit sä vaan kävit nukkumaan mun etumuksen päälle. Mul alko seisoo ja sit kannoin sut sisälle ja peittelin sänkyyn. Mun oli vaan pakko hoitaa mun ongelma, Harry sanoi nolona.

-Ei se Harry haittaa. Mä vaan aattelin ku no siellä vaan haisee aika vahvasti, sanoin.

-Sori, mies pahoitteli ja nousi sängystä. Hän käveli kylpyhuoneeseen ja meni ilmeisesti suoraan suihkuun. Naurahdin miehelle. Petasin sängyn ja otin päivävaatteet vaatekaapistani. Valitstin sieltä mustat shortsit ja valkoisen paidan. Laitoin korun kaulaani. Odotin hetken jotta pääsisin kylpyhuoneeseen. Harryllä meni kuitenkin suihkussa ikuisuus joten päätin mennä katsomaan mikä hänellä kestää. Kävelin kylpyhuoneen ovelle. Koputin oveen kevyesti.

-Mmmm? Harry vastasi ja avasin oven raolleen. Harryllä oli kääritty pyyhe lantiolleen ja hän seisoi peilin edessä ja sheivasi hänen pientä parransänkeään.

-Ai onks sulla kiire tänne? Harry kysyi.

-Ei mietin vaa et mikä sul kestää, sanoin ja kävelin miehen luokse. Otin meikkipussistani meikkejä ja aloin meikkaamaan.

-Miks sä meikkaat? Harry kysyi.

-No miks yleensä meikataan? totesin ja jatkoin kulmieni piirtämistä.

-Mut sä oot jo kaunis ei sun tarvis meikata, Harry sanoi ja katsoi minua peilin kautta.

-Klisee, sanoin ja otin hammasharjan altaan vierestä.

-Ehkä joo mut en valehtelis sulle, Harry sanoi ja pesi naamansa altaassa.

-No kiitos, sanoin ja laitoin hammasharjan suuhuni. Aloin pesemään hampaitani.

-Harmi kun et ollut auttamassa mua eilen, Harry sanoi ja meinasin tukehtua hammastahnaan. Aloin yskimään ja syljin tahnat altaaseen.

-Harry! huusin kun tuo nauroi vieressäni. Huuhtelin suuni ja päästin sitten Harryn pesemään hampaitaan kun lähdin itse sieltä pois. Menin makuuhuoneeseen ja otin puhelimeni laukusta. Kävin sängylle makaamaan. Kello oli yhdeksän. Äiti oli laittanut viestiä että he menivät jo syömään ja että voisimme mennä Harryn kanssa sitten kun kerkeämme. Vastasin äidille nopeasti ja aloin sitten selaamaan instagramia.

No control || H.S. FinnishWhere stories live. Discover now