Şafak Çağı

1.2K 29 1
                                    

İnsanların gelmesinden önce: Westeros topraklarında Ormanın Çocukları olarak bilinen gizemli bir ırk olan minik insansı yaratıklar, devler ve diğer büyülü yaratıklar yaşamıştır.

İlk İnsanlar'ın Westeros'u ele geçirmesi: Bir etnik insan grubu, bronz silah taşıyan İlk Adamlar, doğudaki bir kara köprüden Westeros'u işgal etti. İşgali sona erdirmek isteyen Ormanın Çocukları boşuna bir girişime girdi ve sihir kullanarak kara köprüyü yerle bir etti. Ancak İlk Adamlar gemi aracılığıyla insan takviyesini gerçekleştirmeyi sürdürdü ve savaş arazi üzerinde nesillerce sürdü.
İlk Adamlar daha büyük daha güçlü ve çocuklara göre daha teknolojik olmalarına rağmen çocuklar büyü kullanarak işgalcilere direnmeye çalıştı. Ancak büyü İlk Adamların üzerinde başarısız oldu. Neticesinde İlk Adamlar giderek büyüyen küçük krallıklarından yüzlerce kurulmasını sağlamış oldu.

Anlaşma'nın İmzalanması:Savaş yıllarının sonrasında, İlk Adamlar ve Ormanın Çocukları sonunda barış içinde birlikte yaşamaya karar verdi, böylece Yüzler Adası'nda anlaşma imzalandı. Açık alanların kontrolü İlk Adamlar'a verildi ve Orman alanlarının kontrolü de Çocuklara verildi. Zamanla İlk Adamlar Ormanın Eski Tanrıları'na ibadet etmeye başlamıştır.

Game of Thrones:Önemli olaylar Kde žijí příběhy. Začni objevovat