1.BÖLÜM

36 7 2
                                    

HAYAT  her zaman sana altın tepside aşkı sunuyor aslında. Bir yağmurun altındamı desem, çarpışarakmı desem  desemde, desemde çook şey çıkar ama sen o aşkı altın tepsiyle çalsan neler olur...

*******

Telefonun çalmasıyla küçük bir küfür ettim. Komidine uzanıp telefonumu aldım ve ben şok. " Haldun bey amca arıyor... Arıyor.. arıyor" haldun bey amca babamın yakınıdır henüz küçük olduğum ve mirasın başına geçemeyeceğim için işleri birkaç yıllığına ona devrettim. Ee artık açiyim.

"Efendim Haldun bey amca "

" Eflin acilen İstanbula gelmen gerek "

" Niye ki Haldun bey amca "

"  senin o doğup büyüdüğün ev varya  onu bügün öğlen 3 gibi yıkmaya geliyorlar "

" Ne demek yıkmaya geliyorlar yaa orası bizim iznimiz olmadan yıkılamaz "

" Kızım bu adamlar babanın bir numaralı düşmanı bi zamanlar baban kumarda bu ev üstüne oynamış yani o ev artık onların ve evi yıkıp kendilerine bar yapmayı planlıyorlar kızım yani bir an önce gelmen lazım"
"Tamam ben hemen gelicem ilk uçakla " diyip kapattım. Laptomumu alıp uçak biletini halledikden sonra dolabımda ne varsa valizime doldurdum ve üstüme siyah dar pantalon ve beyaz üstünde help yazan bir t - shirt ayağıma siyah vansları giyip koşar adımlarla evden çıktım.

3 SAAT SONRA

Evin önüne geldiğimde bir sürü dozer ve bir sükü yıkım araçları evimizin önünde duruyodu kafasına telofona gömmüş takım elbiseli ultra taş bir çocuğa takıldı gözüm ve yanına bir adam geldi tahminen 40 lı yaşlar. Yakışıklı ve taş olan çocuğun kulağına birşeyler geveledi sonra taş adam kafasını evet anlamında sallayınca bir sürü dozer ve araç eve yaklaşmaya başladı.

"Eflin"diye bir ses duyunca sağıma döndüm.
"haldun bey amca evim " dedim ve gözümden yaşlar süzülmeye başladı.

" Malesef kızım durduramadım çok kararlılar "

" Ama o evde bütün anılarımı orda yaşadım ya en önemlisi ben o evde annemi kaybettim " dedim baktım hayır buna izin vermiycem diyip
koşarak evin arkasına koştum çünkü orda çatıya çıkan bit merdiven vardı. Hemen merdiveni zor bela tırmanıp çatıya vardım biraz daha öne geldim artık herkesin beniz görmesi ve duyması için bağırdım

" Heeyy bu evi yıkamazsınız "

Demir'in Ağzından ( taş olan çocuk)

Babamın oğlum diye seslenmesiyle elimdeki telefonun havaya fırlaması bir oldu.

" Ödümü koptu baba daha yavaş gelemedinmi"

"Ulan kerata telefona öyle bi dalmışsın ki 10 kere bağırdım yine de duymadın. "

" Ama babaya şurda ders notlarıma bakıyorum " tabikide yalan şuan 2 buçuk saattir kızlara mesaj atıp randevu ayarlıyodum.

" Olmayan notlarına niye bakıyosun evledım sen zaten üniversiteyi bitirmedinmmi yavrum kafayımı sıyırdın her neyse işim olmasa senin şurda aklını yerine getiriedimde neyse "

" Ne işi bu babacım " diye hem yayık hemde bıkkın bir ağızla söyledim .

" Ya bizim 4 sene öncedaha doğrusu senin 4 sene önce kumarda şerefsiz Erdal'ın ( eflin'in babası) evini aldınya onu bir güzel yıkıp şahane bir gece klubü yani bar yaptırcaz"

" Ee benden ne istiyon babcım"

"Evin yıkımına git orda bekle " of baba off

" Ben yıkıma falan gitmem hem ne yapçam orda tozun toprağın içinde "

" Ya yavrum Erdal falan gelirse başımıza iş alırız yine inatlık yapar gerçi 4 senedir yok ama hiç belli olmaz "

" Ee baba napim sen git ben niye gidiyorum " babam yanıma yaklaşıp başımı sertçe okşamaya başladı.

" Canım yavrum ben zaten meşgul olmasam neden senden isitiyim dimi benim Gökkuşağı sıçan oğlum " babamın dediğine yüzümü buruşturup.

" O ne biçim benzetmeydi babaya şuan hayattan soğdum ve buz oldum resmen " babam kahkaha atınca şaşırdım. Her ne kadar espirili olsada pek fazla gülmezdi. O espiri yapar biz güler o kaşlatını çatardı.

" Neyse ben gidiyim toplantıya yetişcem bak görürsün çook eyleneceksin " acaba bir evi yıkılırken hem görüp hemde toz olmak nasıl eğlence verir.

" Ben gitmem baba napçam orda "

" Hmm peki oğlum oraya yapıcağımız gece klubü mekanını senin üstüne yapacağımı söylesem " off bu adam nerden vurcağını iyi biliyor.

" Adresi mesaj at diyip evden" çıktım.

3 Saat sonra

Arabama yaslanmış işçiker hazır olduğunda benim talimatımla başlayacaklardı yıkıma. Arabama yaslanmış elimde Instagramın son yılın en güzel ve en çekici olan kızın fotolarına bakıyordum. Bu kız Romada yaşıyodu hmm güzel şehir diye içimden geçirirken yanıma babamın çalışanı aytekin amcaya işçilerin hazır olduğunu ve talimatımı beklediklerini söyledi kafamı evet yani minevi başlatın anamında yukarı aşağı salladım. 1 veya tahminen 2 dk sonra bir kızın " Durun bu evi yıkamazsınız" diye bağırmasıyla kafamı kaldırdım.
"siktir" bu o romalı kız değilmi lan.

İlk bölüm umarım beğenmişsinizdir biraz kısa oldu ama telafi edilecek 😊😊😊

Kalbimdeki Dozer #Wattsy2016 Where stories live. Discover now