Het feest

12 2 1
                                    

De dagen vlogen voorbij Amber droeg nog steeds haar bril het voelde vertrouwelijk ,maar ze kleedde  zich al anders en zij zelf was niet de enige die dat door hadden. Het populairste meisje van de klas Bente dochter van een zakenman en moeder advocaat voelde zich de koningin van de school en had met Bred lekkerding HOT speelde in het basketbal team en deed mee  aan toernooien. Vader speelde ook basketbal moeder coach van meiden hockeyteam in Oranje en van de school het hockey team hij had nog een broertje die vaak met het broertje van Amber speelde. Bente zag mij als concurrent ze wist wie ik vroeger was en was bang dat ik haar plek in nam. Vroeger waren wij beste vriendinnen tot de eerste klas we kwamen samen in 1 klas Bente kocht leraren om voor goede cijfers ze wist dat ik dat ook kon doen , maar ik had het niet nodig en wou het ook niet. We kregen ruzie en Bente ging naar een andere klas , omdat ze het niveau niet aankon. In de 4e kwamen we weer bij elkaar in de klas ze wou me kleineren ,maar ik had er geen zin meer in dus ik verstopte met en sloot me buiten. Bente had eigenlijk gewonen ik was niet meer zo populair als zij. En niemand weet het. Ze vroeg me of ik vandaag naar haar huis toe wou komen ik zij dat ik wel keek of ik kon.
Dagboek 16 maart
Ik had afgesproken met Bente we hebben gepraat en wilde vriendinnen worden. Ik wist dat ze me nog wel als concurrent zou zien ,maar als we dan geen ruzie meer hadden vond ik het goed. Liefs dagboek morgen ben ik jarig ik nodig de hele klas uit ook de kinderen die mij hadden gepest omdat ik het vroeger ook heb gedaan iedereen wist dat ik was verandert en het schoolbal kwam ook steeds dichter bij ik wil me ook aansluiten bij het hockey team. Het is al laat ik ga slapen Kuss dagboek
Amber werd wakker het was weekend ,maar ze kon niet uitslapen. Ze had afgesproken met Roxanne. Roxanne en de moeder van Amber hadden afgesproken via de telefoon dat Roxanne Amber zou vermaken tot 15:00 Dan zou alles klaar staan voor het feest. Bijna iedereen was uitgenodigd behalve de vader van Amber hij sliep in een ander huis die die al weken terug had gekocht. De moeder van Amber deed ook alle uitnodigingen vandaar.
Roxanne en Amber liepen in de stad en zochten een jurk voor Amber uit. Toen ze alles hadden gekocht gingen ze naar het huis van Roxanne. Roxanne had een cursus gevolgd voor visagist. Dus mocht Roxanne Amber opmaken stijlen enzovoort. Roxanne zette de bril af bij Amber ,deed make-up op en Amber trok haar jurk aan. Eindelijk pakte Roxanne een spiegel Amber was nu niet het meisje die zich verschuilde maar het meisje die zich liet zien aan de rest van de wereld.
Amber en Roxanne liepen naar de villa waar de moeder en haar familie en vrienden haar stonden op te wachten. Ze begonnen te zingen. Daarna kreeg ze allemaal felicitaties en binnen stonden haar klasgenoten en vrienden. Bente feliciteerde Amber als eerste. Toen zagen al haar klasgenoten haar. Ze waren verast en vroegen zich af of dat echt Bente was toen ze haar stem hoorde wisten ze het. Iedereen feliciteerde haar Bred als laatste en vroeg of die Amber wat mocht vragen. Amber wist niet wat ,maar dacht dat het niet zo bijzonder zo zijn.
Bred:"Hey
Amber:"Hi
Bred:" Je bent zo veranderd
Amber:"ja haha ik schaamde me ofzo om te zijn wie ik echt was
Bred:"het is je goed gelukt
Amber:"thnx en wou je nog wat vragen "smile"
Bred:"owja Euhm mijn moeder was benieuwd of je mee wou trainen met het hockeyteam ,want dan kan ze zien welke plek je zou kunnen spelen voor de selectie ze wil je er bij.
Amber knuffelt Bred uit enthousiastme.
Amber:"OW sorry
Bred:"Hey niks ergs dat doen vrienden "smile"
Amber "smile"
Dagboek 17 maart
Vandaag was mijn verjaardag het was echt gezellig en leuk toen ik hoorde dat ik in het team mocht was ik zo blij over een paar dagen heb ik mijn eerste training ik oefen hard ,want ik wil het echt goed doen. Bente helpt me soms al ze langskomt ze leert me de techniek van het team. Tussen mij en Bente gaat het steeds beter. Op school ook ik haal weer goede cijfers en daar help ik Bente mee Roxanne is een paar dagen het land uit en Op school is een groepje meiden bezeten of zo van Bente en mij ze volgen ons steeds en willen een groepje met ons ik vind het allemaal best zolang ik mezelf blijf en het bal komt steeds dichter bij ik maak me niet druk om een date of mijn kleding want het komt wel liefs dagboek je helpt me echt. Ik ga stoppen met schrijven ,want ik heb mijn rijbewijs gekregen eindelijk mag ik op de scooter ik mis opa ,maar met die scooter is die toch een beetje bij me. Ik ga naar school Kuss dagboek
2dagen later
Dagboek 19 maart
Vandaag heb ik de selectie training ik vind het spannend op een goede manier. Veel mensen komen kijken ,want daarna is de wedstrijd als ik het goed doe mag ik mee doen Bente geeft me vertrouwen en zegt dat ik het kan ze vraagt me steeds waar ik wil staan zij staat linksvoor ik zeg steeds dat het me niet uitmaakt ,want ik weet nog niet waar ik het beste in ben wens me geluk liefs dagboek
Kuss dagboek
Amber pakt haar scooter en gaat naar het sportveld bij school. De school is veel met sport bezig dat zie je wel als je er langs rijd achter de school zit een heel sportpark. Amber kleedde zich om en liep richting het veld ze lette niet op en botste tegen een jongen uit haar klas aan.
Mick:"Amber gaat ie
Amber:"huh owja sorry ik ben nerveus voor al ik het verpruts ofzo
Mick:"komt wel goed ik heb je zien spelen je bent echt goed
Coach roep:" Amber kom je!
Amber:"ik moet gaan
Amber loopt het veld op.
Coach:"Hey Amber goed dat je er bent. Meiden we beginnen met een paar oefeningen die je alleen mag doen daarna doen we een partijtje goed?!
Team:GOED!
Amber deed haar best ze en ontspande haar. De coach keek met indruk naar haar
Coach:Oké iedereen goed gedaan nu partijtje. Verdeel de teams ga op je eigen plek staan Amber jij mag Spits proberen.
Amber scoorde een paar keer en gaf ook veel ballen af aan haar team genoten ze hielp ook de verdediging.
De tijd vloog voorbij
Coach:"oké meiden ga allemaal maar naar de kleedkamer
De coach vertelde de opstelling en als allerlaatste kwam Amber
Coach:"Amber jij staat Mid-Mid
Amber was heel blij en ging haar best doen voor de wedstrijd.
De tribunes begonnen vol te raken en de tegenstanders kwamen eraan het was een belangrijke wedstrijd voor beide teams. De tactiek was besproken en de wedstrijd kon beginnen.
De team opstelling was :
Keeper: Sandaya
Laatste man:Renske
Linksachter: Jolijn
Rechtsachter: Sasha
Linksmid:Roos
Mid-mid:Amber
Rechtsmid:Anna
Linksvoor:Bente
Spits:Karin
Verslaggever : de wedstrijd gaat beginnen met High Wood aan de bal. De spits neemt hem uit past de bal naar de mid-mid de mid-mid gaat met de bal naar voren en speelt de bal af naar linksvoor die schiet de bal richting het goal en de mid-mid maakt hem JA dat is een goal voor High Wood tegen Brooklien.
Het publiek gaat tekeer en Amber heeft gescoord verder gebeurd er niet zoveel tijdens de wedstrijd de 1e helft is afgelopen
Coach:meiden jullie spelen lekker samen , Amber mooi goal.
Amber:Dankjewel
Bred kwam naar zijn moeder toe.
Bred:"Hey mam
Coach :"Hey lieverd,Meiden ga effe overspelen
Coach:"hoe vind je dat het gaat Bred?
Bred:"Echt lekker moeilijke tegenstanders ,maar de meiden doen het echt goed vooral Amber
Coach:"ja ze heeft veel geoefend en ze doet het heel erg goed voor haar eerste wedstrijd alleen ze moet wat losser komen dus gaan hardlopen of zoiets dergelijks.
Bred:"Ik kan wel vragen of ze na schooltijd wil oefenen.
Coach:"dankjewel Bred
Bred:'Ja ze is een goede vriendin dus haar helpen doe ik graag.
Verslaggever; de wedstrijd is afgelopen met 3-0 en dat betekend dat High Wood doorgaan naar de halve finale van het Binnenlandse toernooi.

een DAGBOEK om nooit te VERGETEN!Where stories live. Discover now