Astral Seyahat

1.4K 44 9
                                    

Evet uzun bir aradan sonra devam.
Şimdi  arkadaşlar astral seyahat icin ruh boyutuna geçeceğiz  yani enerji boyutuna. Insan  vücudu Allah'in kelamlarinda, streste, heyecanda, korkuda, açlıkta ve bu gibi vücudu  strese sokabilecek durumlarda enerji cekmeye başlar.
Hayvansal gida almama amacimiz ac kalmak degil vücudumuzu proteinle beslemeyi birakarak halsizlestirmektir. Şehvet duygularindan arinmaliyiz nefsimizi sakinlestirmeliyiz ki astral seyahat esnasinda is ereksiyona dogru ilerlemesin.

Gelelim bunlari yaptığımizi farzederek olayin denemelerine.

Ilk önce  7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 Nas 7 tanede La havle vela kuvvete illa billahi aliyyul azim okuyarak oldugunuz alani korumaya alalim.

Pozisyon  olarak sirt üstü  yattiginizi dusunerek yazmaya basliyorun. Sirt üstü  yattiniz acsiniz ama karniniz guruldayacak kadar degil. Zinde değilsiniz ama cok uykuluda degilsiniz Hafif uykulusunuz. Gozlerinizi kapatin ve bembeyaz bir bosluk hayal edina baska birsey değil  bunu yakalamak cok zordur. Bunu yakaladiktan sonra ortada minik bir siyah  nokta hayal etmeye  devam edin ve buyusun o nokta taki kafanizin büyüklüğüne  varana kadar o noktayi cembere alin ve 3 4 dakika cemberi gozlerinizle çizin  alninizda karincalasma baslayacak. Cemberin icinde kendi yüzünüzü hayal etmeye başlayın ama hic birsey dusunmeyin. Kendi yüzünüzü  gordugunuzde goz goze gelmeye çalışın veya odanin bir noktasindan yatakta ki sizi izliyormus gibi izleyin. Kapali olan gözlerinizin gördüğünü  hissedeceksiniz.   Bu asamaya geldiginiz zaman zaten gercektende disarida olduğunuzu farkedeceksiniz  korkmayin.

Baska bir telkinde buluşmak uzere en etkili yontemimi henuz yazmadim. Ilgiye  göre gelecek.

Cinler Ve Astral SeyahatWhere stories live. Discover now