Ve Tekrar Astral Seyahat

2.1K 37 17
                                    

Burda Astral seyahat icin kendinizi gelistirmenizi sağlayacak örnekler ipuçları vermeye başlayacağım. Sizlerde yorumlarda deneme yapiyorsaniz eğer  tecrubelerinizi paylaşabilirsiniz tabi. Isteyen mesaj ile atabilir tecrubelerini bolumlerimizde yayinlayabiliriz.

Bu internette insanlarin bilgisayara ulasmasi kolaylastikca insanlar birer alime medyuma donusmeye basladilar hele şimdi  birde android telefonlar cikti. Hangi konu popüler ise orda bir fenomen olma çabası o konu hakkinda hic bilgisi olmasada google amcasına danışıp o konunun profesörü gibi davranma halleri tamamen bakip bakip guldugum durumlar.

Astral seyahat olayindan devam edelim adamin birisi internetten iki satir yazi okumuş aksam olmus hemen yatagina yatip iki deneme yapmis yaparken ya korkudan odayi kokuya bogmus ya uyuyakalmis. Sabah oldugunda ise arkadaslarina anlatirken gördüğüm tepkisi.

Lan astral seyahat diye bir olay var (ki hayatinda bir defa denemis sadece) boyle her istediğini yapiyorsun ucuyorsun falan manyak bir olay denemelisiniz ama olme riski falan var diyerek yapamadigi seyin zaten onlar icinde onunj kapatiyor ki deneyip ona sovmesinler. Hos onlar deneyip yapamazsa sizde yetenek yokda diyebiliyorlar.

Cinler Ve Astral SeyahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin