Çarşamba-Bölüm 3

385 16 42
                                    

Stresimi tamamen üzerimden attım. Neredeyse Yuno'yu unutuyordum. Ama her zaman aklımda. Bir türlü o kabusu kafamdan çıkaramıyorum. Ama Mai'yi öldürmek beni rahatlattı. En kötü tarafı kanıt bırakmamak. Cidde'n çok sıkıcı bir bir şey. Ama yakalanmak istemiyorsam bunu yapmak zorundayım. İnfo'dan temiz kıyafet rica ettim. (Tabiki oyunda duş aldıktan sonra yüzme kıyafetiyle ortalıkta dolaşmayacak yanderemiz.) İki tane pantie'ye mâl oldu. Gerçekten bu kız benden beter. Acaba... Senpai'm de alıyor mudur? Umarım almıyordur. (Fesat yazmak istiyorum ama yapamam...) Temiz kıyafetleri odasından attığını söylediğinde. Merdivenden inmek için kapıya yöneldim. Ama bir sıkıntı var. Herkes koridorda dolaşıyor. Beni böyle görürlerse... Biterim.

Yeni Güncelleme!!! (Kutlayalım) okula yangın merdiveni eklendi. Bunu yapmak için bir ayımı harcadım. Bir ay sonra başka bir güncelleme muhahahhahahha.

Sus. Konuşma. Merdiven için sağol bu arada. (kafiye yaptım dağılın.) hızlıca merdivenlerden aşağı indim. Her yer kan içindeydi. Acaba ayak izini temizlesem mi? Boşver şimdi onu. Kıyafeti İnfo'nun attığı yerden alıp soyunma bloğuna gittim. (Okul blok blok... Lükse bak hele hele.) Kanlı kıyafetlerimi çıkarabileceğimden daha hızlı çıkarıp hızlıca duş aldım. Kanın üzerimden hızla su ile beraber akması beni her ne kadar üzse de bunu yapmak zorundaydım. (Şuan yazmak istediğim içeriye birinin dalması.) (bir de bir sorum var sizce cuma gününden sonra promos contsept gibi mi olsa senpaisini öldürse ama kendini öldürmese.)

Duş işi bittikten sonra aldığım temiz kıyafetleri giyip odadan çıktım. Neyseki bahçe boştu. Ocağa ne kadar hızlı gidebilirsen iyidir. Tam o sırada...

- Hey! Ders saatinde burada ne işin var?

-Iııı ben mi?

- Evet burada başka oradan Oraya koşuşturan birini daha göremiyorum.

- Ben görebiliyorum.

- Kimmiş?

- Kendisi, şuan tam karşımda duruyor, kendini en güçlü sanan, kas yığını, egosu tavan yapmış, Masuta-Senpai (kısaca Açkım Budo 😂😂)

-...

- Bana gelecek olursak da parmağımı kestim ve lavaboya gidiyorum.

- E peki o kirli kıyafet ne ben neden elinde kan göremiyorum?

Budo, bunu söylerken Ayano, arkada testereyle parmağını kesmeye uğraşıyordu. Ama sanırsam biraz fazla kaçırdı VE damarı patladı.

-Aaaaaahhhhhh! (çığlık bu başka anlamayın 😂😂.) Beni oyalıyorsun çekil şurdan.

Beni fazla sinirlendirmişti. Onu hızlıca itip lavaboya koştum. Parmağım aşırı acıyordu. Elimden akan her damla kan acımı ikiye katlıyordu. Neden öyle bir yalan attım ki ben? Şimdi kimseyi öldüremeyeceğim. Tabii siz bilmezsiniz. Hiç insan öldürdünüz mü? Bence öldürmediniz.

Elim çok acıyor. Ağlayacağım. Ama yapamıyorum. Ben ne yapıyordum en son?

Aaa! Hatırladım?! Testereyi yakacaktım. Kıyafetlerde var. Ben niye yaşıyorum ya?

Aklımdan o kabus çıkmıyor. Korkuyorum. Duyduğuma göre o kız son ders bu okula geliyormuş?! Plan yapmak için hiç vaktim kalmadı. Siz olsanız Korkmaz mısınız?

Kıyafetleri ve testereyi ocağa attım VE yaktım. Bir sorun var neden halâ ceset fark edilmedi...

Budo-kun
Antremanlar neredeyse başlayacaktı. Ve benim yapmam gereken bir hayat meselesi var. O kızı tanıyorum. Benim ilkokul arkadaşım. (Eğer istemezsen burayı değiştiririm sen kendini biliyorsun 😂.) Tıttuğunu koparan sert biri. Bir kaç kere kavga eğmişliğim var. Ama onu hiç yenemedim. O zaman çok güçsüzdümm. Ama belki şimdi ondan intikamımı alabilirim...

Özel bölüm yakında. Cadılar Bayram'ı ile ilgili (herhalde bu hafta içinde oluyor.) Harika yazacağım söz veriyorum... Bye Bye😘😘😘😘

YANDERE SİMULATOR HİKAYESİWhere stories live. Discover now