Çarşamba-Bölüm 1 (Sonunda Çarşamba günü)

355 21 54
                                    

N'oluyor, nerdeyim ben... Her yer bembeyaz. Yoksa... Hayır. Senpai'me kavuşmadan ölemem. Bu imkansız... En son uyuyordum. N'oluyor (kız sende ilk defa mı rüya görüyorsun) Herşey somutlaşmaya başladı. Bu kız da kim ve Senpai'min yanında ne yapıyor. Bu kızı takip etmeliyim.

...

Yanından ayrıldı. Nereye gidiyor. Ama... Bu benim. Ne?!

(Çığlık VE ardından düzensiz nefes alışı)

Geceyi hatırlamak istemiyorum. Noldu bana. Sanırım delirmeye başladım. Kendime dikkat etsem iyi olacak.

Kimseye görünmeden parmak ucumda öğretmenler odasına girdim. Burdan almam gereken bir kaç evrak ve yeni gelecek öğrenciler hakkında olan makaleyi almam gerekiyor. O kızı bulup işini bitirmeliyim. Ama içeride öğretmenler var. Belkide kılık değiştirmeliyim.

-Napıyorsun!

-Aaaa! Budo-kun. Korkuttun beni.

Aşkım Budo: Noldu? Taro'dan sonra şimdi de öğretmenleri mi gözetlemeye başladın?

Ayano: hahaha! Çok komik. Tabiki hayır. Biri beni öldürmek istiyor. Onu bulmam için yeni gelecek öğrencileri araştırmam gerekiyor. Bana yardımcı olur musun?

Aptal Budo: Olur. Ama karşılığında ne alacağım? (Neden aptal yazdığımı anladınız herhâlde.)

Ayano: Para veririm.

Açkım Budo: Sadece şakaydı. USTASI olduğum bir şeyden para almam herhalde. O zaman şöyle yapacağız. Sho'yu kullanalım. Kavga süsü vereceğim. Sen de öğretmenleri çağıracaksın. Nasıl?

Ayano: iyi plan.

Açkım egolu Budo: tabii. Kimden çıktı fikir.

Bunu duyunca Budo'ya sağlam bir tokat attım. Can'ı yanmış olmalı. Oh! İyi oldu ona.

Planı, uygulamaya başladık. Kendimi ajan gibi hissettim. Kulağımda dinleme cihazı, elimde bıçak VE evraklar. Muhteşem bir şey. Ben camdan Budo'nun Sho'yu şakadan dövmesini bekledim. Budo gerçekten iyi rol yapıyor. Ne diyorum ben, kendine gel... Hızlıca koridorun sonundaki öğretmenler odasına koştum. Sanki en alt kattan inmiş gibi nefes nefese kalmış gibi çırpınmaya çalıştım.

-H-hocam bahçede (nefes) kavga (yalancıktan öksürük) çıktı. Hemen gelmelisiniz.

Hepsi bir ağızdan: Ne!? Hemen gidiyoruz.

Bu hocalar çok saf. Acaba bahçede düğün var desem ne derler (kdjfhdjks) bir ara denemek lazım. Hızlıca dosyaları araklayıp sessiz köşem olan spor salonuna geçtim. Burada hepsine kimseye yakalanmadan okuyabilirim.

(Hepsini tek tek yazmaya üşendim)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Hepsini tek tek yazmaya üşendim)

Survive, Moonlight, Mikasa, Haiden, Fun-Chan, Diana, Kawai-Chan... Çok fazla kişi var.

Bir saniye bu. Bu benim rüyamda gördüğüm katil kız. (Resmi yok Sorry)

Yuno Kamarien.
"Tokyo Anadolu Lisesinden (Türk Japon okulu kdjfhdjks) atılmış bir öğrenci. Pek çok suçla aranmış. Atılma sebebi, bir öğrenciyi camdan fırlatması."

Bu kız benden korkunç. Ben ne yapacağım? Ya rüya gerçek olursa. Nolamaz! Senpai'me kavuşmadan ölemem ben. Birilerinden yardım almalıyım. (İçimden git Budo-kun'a yalvar demek geçiyor ama bu Ayando Kipatı değil ne yazık ki)

Bu birinden yardım alma mevzusunu bir düşünmeliyim. İlham perilerim kaçtı 😞😞😞 neyse. Bye Bye 😘😘😘😘

YANDERE SİMULATOR HİKAYESİWhere stories live. Discover now