~40~

844 73 17
                                    

Au ! Verdomme"

Ja dan moet je luisteren als ik tot je praat je zit helemaal in die fucking telefoon wat is er zo belangrijk ??
"Uh niks"
Zinédine liep op me af en trok mijn telefoon uit mijn handen.

Owh shit...

Back2thaSTORY

-
Wie is die jongen met wie je praat ? Wie The fuck is hij wollah ik breek die jongen zijn kanker hoofd. Xaviéra je maakt m'n hoofd echt heet dus gewoon ben ik hier dan praat je doodleuk met een ander lik.
"Zinédine.."

Geen ene kanker Zinédine weet je hoeveel ik van je hou moet ik zomaar met andere meisjes gaan praten vind jij dat leuk ? Nee toch maar aii als je het zo wilt spelen is cool.

Ey meisjes zijn allemaal kkr slangen urghhhh jij bent net als de rest dacht dat je anders was.

"
Oke nu word ik wel boos.

Hoe bedoel je IK ben net als de rest ? Wat is er mis met jou heb je dat kaolo gesprek goed gelezen met je meisjes zijn allemaal kanker slangen. Luister dan Zinédine ik ben geen enkele kanker slang ik ben real met je sinds dag 1 ik ga door het vuur voor jou en dat weet je heel goed maar als jij vind dat ik een slang ben niet real met je ben en net als "de rest" ben laat ik je fucking ass wel zoek je maar 1 of andere ams die met je wilt blijven er zijn er toch genoeg die graag met alle liefde mijn plaats innemen.
Maar die meisjes vallen niet op je innerlijk puur op je uiterlijk om je geld heb je gehoord "geld" dat is het enige wat ze van je willen en misschien je Dick maar daar blijft het ook bij. Als je een echte dame wilt moet je doorzetten in een relatie en niet om elke kleinigheid boos worden of na een ruzie opgeven en als je niet kan handelen moet je mij zeker laten gaan.

"Xaviéra beter schuif je op want er gaan dingen gebeuren waarvan ik spijt ga hebben dus liever schuif je zonder grap" bracht Zinédine er kil uit

"Nee" zei ik koppig

Xaviéra ik waarschuw je.
"Nee Zinédine ik hou van je"

Zinédine duwde me van zich af waardoor ik hard op de grond viel.

"Kanker kkr kkr zooi"
Hij pakte iets en gooide het hard tegen zijn spiegel waardoor zijn spiegel in stukken brak.
Hij sloeg hard met zijn vuist op de muur.

Tranen stroomde over mijn wangen van de pijn zachte snikken verlieten mijn mond pijn is het enige wat ik voelde.

Zinédine gunde me een snelle blik en verliet zijn kamer niet veel later hoorde ik de voordeur dicht gaan.
Ik gaf mijn tranen de vrije loop en ging met moeite in bed liggen.
Op dit moment heb ik echt geen zin in iemand.

Mijn arm bloede en mijn stuitje deed veel pijn. Mijn hoofd heb ik ook gestoten tegen het bed.

Zinédine pov
Ik weet echt niet wat er met me is ik word gewoon letterlijk gek als een jongen "leuk" met d'r praat oke ik heb misschien alleen "je bent echt een mooi meisje wauw 😻💦" gelezen en "ik wil je beter leren kennen" maar dat zegt al genoeg. M'n hoofd is kkr heet nu.

"Bro doe rustig je tript zwaar ik zei je nog weet waar je aan begint meisjes zijn hoofdpijn. Maar ik ga niet voor je liegen Xaviéra is gewoon een mooi meisje dat weet je zelf ook genoeg niggers die op d'r geilen.
Ik begrijp wel waarom je boos bent maar genoeg amsen die jou hele dag appen snappen dmen en jou kennende heb je Jou vriendin wijs gemaakt dat je geen contact hebt met geen enkele meid. Of niet ?"

Ja maar dit is anders Broer ik hou gewoon van d'r.

Jij bent ook niet real met haar.

"Ey hou je kkr bek je weet niet hoe het zit" ik stond op en sloeg hard tegen de muur waardoor mijn hand rood werd."

Ey Zinédine rustig maak m'n muur niet stuk en als je agressief wilt doen dan doe je het ergens anders maar niet hier heb je gehoord ?

Ik zuchtte diep en liep rondjes

Jason ik hou van Xaviéra ik hou echt van d'r.
"Je moet toch ook van d'r houden ik zou ook wel van haar willen houden en dingen van d'r vasthouden"

Ik greep Jason  bij zijn keel en duwde hem tegen de muur.
Ik besefte waar ik mee bezig was en liet hem los. "Sorry man"

Jason keek me droog aan." Aii maar tak lens lens"

Ik ga alleen met Xaviéra omdat Rashaen me vroeg als ik op haar wilde letten en met haar wou zijn zodat ze niet depressief word en niet gaat trippen maar ik heb echt gevoelens voor haar gekregen.

"Wacht wacht Rash vraagt Jou waarom jou ?"
Kill kom nu niet met dit soort vragen.
"Vertel verder dan je doet lang"

Je weet dit jaar is echt Rash zijn werkjaar hij is vaak in het buitenland of hele dagen op het werk en hij weet dat Xaviéra dat niet kan handelen maar hij wilde ook niet dat ze met een andere jongen een relatie zou starten omdat ze alleen maar met fuckboys te maken krijgt ofzo hij vond mij goed voor haar.

Maar ik had d'r dus die avond ontmoet dat ze ruzie had met Rash. Besef ik wist never dat die nigger een vriendin had pas toen hij me belde om te meeten 6/7 dagen erna toen vertelde hij me het verhaal.

"Je gaat pas naar oss als je rustig bent want je gaat zomaar mensen killen die je aankijken of perongeluk aanraken. Is Xaviéra nog in je osso ?"

Weet niet man denk het niet.

"Ik snap ook echt niet waarom je zeurt hij wilt gewoon het beste voor haar en heeft een kill voor haar uitgezocht die real met d'r hoort te zijn en die hij vertrouwd je mag echt blij zijn je weet Rash is een lastige lik hij heeft sws een Spaanse vriendin nu daar. fuck die relatie niet op en blijf nog een aantal jaar met Xaviéra anders ben IK daar dan is het zeker klaar.
~
~20:43~

Thuis aangekomen liep ik rechtstreeks de badkamer in en nam een lange douch. Onder de douch dacht ik na over van alles en nog wat.

Jason heeft gelijk Rash wilt het beste voor Xaviéra en heeft daarom mij gevraagd om voor haar te zorgen en de liefde te geven die hij haar niet meer kam geven ik mag zeker blij zijn met Xaviéra en delen ga ik zeker niet.

-
Ik liep mijn kamer in en zag Xaviéra in bed liggen aan mijn kant.
Een korte glimlach verscheen op mijn gezicht.
Ik kwam dichterbij en voelde aan haar kussen die helemaal nat was waarschijnlijk door het huilen. Boosheid kwam weer naar boven ik moet me rustig houden nu. Ik ging naast haar liggen en sloeg mijn armen om haar heen. Xaviéra kreunde zachtjes en draaide zich om.
"Nee Zinédine ik hou van je" mompelde ze zachtjes in haar slaap.

"Ik hou ook van jou" fluisterde ik

Ik heb het gevoel dat het verhaal saai is/word vinden jullie ook niet ??

🎊📌30+ stemmen = nieuw deel 📌🎊

My Life ✔️Where stories live. Discover now