14

2.6K 118 14
                                    

Din perspectiva lui Justin :
Kim revine dupa un timp cu o stare foarte buna. A gasit praf de unicorn in baie sau ce?
-Deci unde ramasesem? Spune ea cu o voce piţigăiată, deja ma calca pe nervi, are noroc ca-i buna, da am testat-o, dar nicio curva nu-i mai buna ca babygirl a mea.
-Am, nicaieri pt ca nu am inceput.
-Oh, da, ma simt asa prost acum, spune si-si da o palma peste frunte.
-N-ai de ce, chcotesc eu.
Deci hai sa vedem.

După o oră, am pus niste idei in noul proiect, este unul destul de important.
-Sper sa iasa ceva, spun eu punandu-mi picioarele pe masuta din fata canapelei.
-Si eu ,spune ea.
Deodata se ridica si se aseaza in poala mea, nu apuc spun ceva caci buzele ei se lipesc de ale mele. Imi pun mâinile pe pieptul ei,vrand sa o imping, dar esuez, scoţând gemete din partea ei. Ea imi ia mâinile si mi le aseaza pe posteriorul ei. Ma las dus de val si ii desfac usor fermoarul fustei de a spate. Ea isi da maleta jos, lasandus-si la iveala balcoanele ce aproape rup sutienul.
Incepe sa se miste lasciv in poala mea, dar asta nu ma face sa gem pt ca nu, doar babygirl a mea ma face sa gem.

Din perspectiva Dayey:
După aproximativ o ora am zis sa-i fac o vizita lui daddy asa ca m-am indreptat spre biroul sau. Am deschis usor usa si pot sa spun ca mi-a picat fata, si de data asta n-am mai rdicat-o. Curva era in poala lui daddy sarutandu-l, iar el ii desfacea fermoarul fustei.Lacrimile şi-au facut aparitia pe obrajii mei catifelaţi si am fugit spre camera mea, dar m-am oprit la jumătatea drumului, de ce sa ii las ?Eu nu renunt la daddy, chiar daca el o face.
Ma duc si inru val vartej in biroul sau ,ei oprindu-se din sarut, dar nici ca nu se da din braţele lui, curva. Ii apuc frumosul par vopsit cu cea mai ieftina si proasta vopsea si o trag din bratele lui daddy, cazand pe masa, ceea ce ma face sa rad.
-Uls, usor sa nu rupi masa,spun razand, stii tu, silicoanele sunt grele.
-Daya, tipa daddy.
In camera ta acum.
Oh oh, l-am enervat, dar si-a meritat-o.
-Bye, bye, si sa nu mai vii, nu avem nevoie de curve in casa, spun facandu-i cu mana dupa care fug in camera mea blocând usa cu cheia.

Dupa cateva minute, se aude usa de la intrare, probabil ca a plecat, ce bine, sau nu? Pt ca acum se aud batai in usa camerei mele.
-Daya, deschide usa, tipa daddy batand cu pumnii in usa.
-Nunu, spun eu ca un copil.
-Daya, deschide naibii usa asta.
Ma indrept spre usa, frica pulsandu-mi in vene, o deschid, iar daddy intra si o închide brusc lipindu-ma de perete.
-De ce ai facut asta?
Spune el apucandu-ma de par.
-Au, daddy, ma doare, lasa-ma, te rog.
-De ce ai facut asta? Tipa el si ma strânge mai tare.
-O merita! Tip eu.
-Nu ridica tonul la mine.
-Scuze, şoptesc eu.
-Oh sweetie, prea târziu pt scuze, spune el si ma trânteşte le pat.
Ma dezbraca intr-o fractiune de secunda, la fel facand si cu el. Isi pune prezervativul pe Jerry si intra puternic in mine, miscandu-se foarte repede.
-Daddy, mai usor, ma doare, spune eu printre lacrimi pt ca ma doare al naibii de mult.
-Asta ti-e pedeapsa baby.
Dupa 5 minute, termina si iese din mine. Isi ia hainele pe el , indreptandu-se spre usa:
-Ma duc in oras ,nu ma astepta, nu ai de ce, dar nu uita ,sa nu deschizi la nimeni ,spune el si pleaca lasandu-ma sa ma simt ca ultima curva de pe centura.
Imi iau hainele si ma pun in pat, lasand frau liber lacrimilor.

Deodată sunt trezita de o lumina orbitoare ,se pare ca am adormit. Imi deschid cu greu ochii si ma uit la persoana din fata mea.
Era ea.
-Gata, micuta curva s-a trezit, spune ea din fotoliul meu, tinand in doua degetel protecţia folosita in seara asta de daddy
-Ce cauti aici? O intreb eu evitand ceea ce are in mana
-Oh, doar nu credeai ca scapi asa usor?
-Asculta curvo,spune ridicându-se, data viitoare ,continua ea apucandu-ma de par, data viitoare, si trage, nu vei mai scapa doar cu o futeala de la daddy-ul tai, spune si trage mai tare de păr, după care ii da drumul.
Nici nu apuc sa-mi duc mana la locul durerii caci sunt astate de palmele ei grele. Eu nu pot sa fac nimic, sunt neajutorata.
După ca termina imi arunca prezervativul in fata si se îndreaptă spre usa:
-Ai grija, daca apar semne, sa le acoperi si sa nu afle Justin ca am fost aici, spune ea inchizand becul, iesimd din camera mea.
Bine ca macar a inchis becul. Din nou, siroaie de lacrimi isi fac aparitia pe fata mea. Ma ridic si imi iau ursuletul cusut si vechi de la bunicii mei, dar nu contează aspectul, ci persoana care ti l-a dat. Ma pun la locul meu, sub pilota si plang infundat, intr-un final adormind.

Daddy-J.B.Where stories live. Discover now