9. Ona to přežila ?!!

25 1 0
                                    


Pohled Natashy

Trochu se mi točí hlava a jediné co si pamatuji je že mě Steve vynesl z jedovanýho plynu a to je vše. Osobně nevím ani kde se ted nacházím jsem pohozená celá od krve v ulicích  u popelnic, ten co mě tu pohodil si myslel že to nepřežiju , osobně se vůbec divím že vůbec žiju al e všechno mě tak pálí a svědí, zvednu se ale jde to težko a mám něco s rukou, takže se ted snažím dobelhat do nejbližšího domu, když se zvedám přede mnou se objeví partička lidí a šéfuje jim jedna trochu mladší holčina než já, zeptá se co mi je a já ji řeknu celej příběh a ona dvěma ze skupiny přikáže aby se o mě postarali , vezmou mě do náruče a nesou mě do nějakého paneláku, tam mě prohlídne ta holka a řekne že se diví že vůbec žiju že mám zlomenou ruku, otřes mozku a dost ošklivě poraněný týl. Řekla mi že at si lehnu na břicho že mi to musí zašít poslechla jsem jí a ona mi to zašila a pak jsem usnula. Když jsem se probudila ležela jsem v malém pokojíku a oni mi přinesli něco k jídlu, řekli že je vše ok kromě tý ruky že s ní budu muset na chirurgii. Poděkovala jsem jim a šla musím se dostat z New Yorku , někam do Evropy.

Pohled Steva

Ráno mě probudil Tony křik že musíme všichni do zasedačky,  když jsem se tam nějak dobelhal tak řekl že když hledal podrobnosti o její smrti takže našel tohle , a pustil nám video od nějaký holky co mu to poslala před 3 hodinama a že se u ní zastavila nějaká slečna, která se jmenuje Lucy je to blondýna a že má modrý oči a že jí ošetřovala. Zeptal jsem se Tonyho jestli ví kde se ta osoba nachází a on řekl že ta holka jí hodila na záda mikročip kterej skresluje její pohyb a že ted míří do Evropy , takže se za ní taky zastavíme. Kristé na mise chodila s námi od smrti Natashy , protože jsem si dal slib že se o ní postarám , aspoň mi něco po Nat zustalo. Tony řekl že nejsme jediný kdo jí hledají a ukázal že se zastavila a že jí pronásleduje Sharon Carter a její skupinka.

Pohled Natashy

Najednou jsem zase ta štvaná zvěř jako vždy, hádám že se ti to trošku nevydařilo na mě spáchat atentát. Ona jen že jí to ani nevadí že mě dorazí ted a že všichni už na mě zapoměli. Začali jsme bojovat když v tom mě něco rozptýlilo a to byla chyba schytala jsem kopanec do břicha, už nejsi tak dobrá Natasho jako jsem tě znala. Sakra přiletěli Avengers fajn skončím to rychle a pak zdrhám, skočila jsem salto vzad a pak podrazila dvěma vojákum nohy a už jsem měla cestu volnou nasadím svůj pověsný sprit, sakra Kristé mi vešla do cesty a řekla at se zastavím zasmála jsem se svým ledovým smíchem a řekla že až zamrzne peklo tak at s tím počítá, udělala jsem kotoul a nepatrně jí podrazila nohy a běžela dál a už se zdálo že mám volnou cestu ale Steve se mi postavil do cesty , do očí se mi hrnuli ale mrkáním  jsem  je zaplašila a řekla že at mě nechají v klidu odejít a v tu chvíli jsem to už nevydržela a vrhla se Stevovi do náruče, trochu se koukal vyplašeně , sundala jsem čočky a paruku a on na mě koukal zděšeně já se jen usmála a obejmula ho a on mě , řekl že myslel že jsem zemřela ,  řekla jsem mu že jsem v pořádku a najednou zničehonic jsem to udělala políbila jsem Steva, všichni začali tleskat a  já je zpražila pohledem a Clint dodal tohle nám Tash chybělo. Potom jsme šli pomalu do hangáru a se Stevem jsme se drželi za ruku , byla jsem ráda že ho vidím. Nový začátek právě začíná.

Konec 9 části Možná Romanogers ??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Konec 9 části Možná Romanogers ??

Vaše Katt Romanoff :D

Možná Romanogers ?Where stories live. Discover now