8

475 36 7
                                    

Umarım beğenirsiniz vote ve yorumlarinizi bekliyorum

***

Adamın dudağıma yapışması ile neye uğradığımı şasırdım. Adam hala beni öpmeye çalışırken. Yalım bi anda adamı üstümden aldı.

Adamın üstümden kalkması ile rahatladım ve derin derin nefes almaya başladım. Oturur pozisyona geçtim ve gözümden akan yaşları sildim.

Etrafıma bakınca Yalım'ın adamlarla dövüştüğünü gördüm. Adamlar sarhoş olduğu için şanslıydık. Ama yinede iki kişilerdi.

Yalım beni öpen adamı yerde yumruklarkan diğeri cebinden bişey çıkardı ve onlara doğru yürüdü. Biraz dikkatli bakınca çıkardığının bıçak olduğunu gördüm ve hemen yerden destek alıp ayağa kalktım. Adam iyice Yalıma yaklaşmıştı. Hızlı adımlarla ilerledim ve adamın Yalıma doğru tuttuğu bıçağa tekme attım. Bıçak yere düşerken bacağımda acı hissettim "ah " bıçağın yere düşme sesi ve benim sesimle birlikte Yalım bize döndü. Ve gözleri bıçakla buluştu sonra bacağima baktı ve sinirle adamin üstünden kalkıp bıçak çekene yumruk attı. Ama o kadar sert bi yumruktuki adamın bir iki dişi yere düştü ve adamda yere düştü ağzı kanlar içinde.

Yalım hızlıca benim yanıma geldi ve bacağıma bakmaya başladı. Giydiğim kilotlu çorap zaten fileliydi bıçak ilede kesilmişti vede bacağım kesilmışti.

Bende bacağıma bakınca gözümden yaslar süzülmeye başladı. En azından iyi rol yapıyordum.

Yalım eğildi ve yanıma oturdu o sırada adamlar kaçmışlardı. Yalımın yanıma oturması ile hemen sıkıca sarıldım. Yalım bi an afallasada sonra oda bana sarıldı ve saçlarımı okşayıp

"Şş tamam geçti. Ben yanındayım"dedi.
Ama yalandan ağlarken ağlamam gerçeğe dönüşmüştü ve ağlamamı durduramıyordum.

Yalım daha sıkı sarıldı ve sonra benden ayrılıp göz yaşlarımı sildi.

"Tamam artık geçti ağlama " dedi. Sonra bacağıma baktı.

Kafasını kaldırmadan "Çok acıyor mu ?" diye sordu.

"A-acıyor" dedim ve gözlerimden tekrardan yaşlar düşmeye başladı hadi ama ciddi misin sen? Artık ağlamayı kes! Yalım tekrardan gözümdeki yaşları sildi ve "Ağlama artık gecti hepsi hem ben burdayım " dedi.

Bende gözümdeki yasları tekrardan sildim ve yerden destek alıp ayağa kalktım. Ama kalkmamla düşmem bir oldu.

Bunun üzerine Yalım beni hızlıca yerden alıp ilerlemeye başladı. Beş dakika sonra arabasının yanına gelince ön kapıyı açtı ve beni arabaya yerleştirdi. Sonra bagajdan bir şeyler getirdi.

"Canın biraz acıya bilir " dedi ve kilotlu  çorabımı yırttı. Sonra elindeki pamuğa bişeyler döküp bacağima sürmesi ile hemen bacağımı çektim bana anlamaz gözlerle bakıyordu.

"Çok acıyor yapma. Lütfen " dedim.

"Ama bunu yapmazsam inan daha kötü olucak hadi hemen üflerim yaptıktan sonra bana güven "dedi.

Kafamı onaylar bir şekilde aşağı yukari salladım ve gözlerimi kapattım. Tekrardan bacağıma sürmesi ile canım çok yanıyordu ama kendimi tutmaya çalışıyordum. Arada ağzımdan iniltiler kaçıyordu. Sürdükten sonra hemen üflemeye başladı ve acısı hafifte olsa geçmışti. En son bacağıma bişeyler bağlayıp geri çekildi.

"Teşekkür ederim" dedim ve hafifce gülümsedim.

"Önemsiz " dedi ve yamuk bi gülüş yaptı.

Koltuktan destek aldım ve zorlada olsa ayağa kalkabildim.

"Neden ayağa kalktın?" dedi.

"Eve gitmek için " dedim ve bir adım attım bacağım gerçekten ağrıyordu.

"Saçmalama ben seni eve götürürüm hem bu bacakla değil eve gitmek iki adım bile zor atarsın. " dedi.

"Gerek yok cidden giderim ben " dedim. Ve iki üç adım attım ki gerçektende dediği gibi yere düştüm. Hızlıca beni yerden kaldırdı ve tekrardan arabaya koydu. Ve kendiside yan tarafa geçip arabayı çalıştırdı.

Biraz ilerledikten sonra "Yalnız ben böyle gidiyorumda evinin nerde olduğunu bilmiyorum" dedi ve güldü

"Şu an istikamet doğru. Şu ileriden sola dönüceksin "dedim ve bende güldüm.

Erkek Lisesi -askıda-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin