Savage wilderness

8 0 0
                                    

Alla andra från skolan satt på andra sidan campen, vid en egen läger eld och drack varm choklad i den tryckande hetan och det kolsvarta mörkret som natten drog med sig. 

Runt mig hördes skratten. Vi lämnade för längesen dom andra från skolan. Ett stort kill-gäng i 20 års åldern satt vid ett annat bord vid en annan läger eld så långt från vår del av campen som möjligt. Dom tre andra tjejerna jag var med hade redan suttit vid dom i säkert över en timme och spelat något dumt dryck spel och druckit alkohol. Dom hade nu kommit för att hämta mig och ta med mig till kill-gänget på andra sidan campen. 

"hi Boys!" sa jag när vi kom fram till gänget med killar som satt runt ett långt långbord. Det var säkert 15 killar som satt där. Dom flesta tittade nyfiket upp på mig och svarade med ett hej, andra var glada att se dom andra tjejerna igen och drog ner dom att sätta sig bredvid dem och fortsätta spela. 

Jag satte mig på hörnet bredvid en av tjejerna. Vi började spela allt gick fort och utan att jag riktigt märkt det hade jag helt plötsligt druckit en del och var lite tippsy. Spelandet övergick till att alla satt och snackade. Vi försökte få alla att presentera sig, jag hade ingen aning om vad dom flesta hette. Jag visste bara att killen bredvid mig hette HB och killen mitt emot mig som gav mig obehagliga blickar hette Ben. Det hela slutade med att jag satt och skulle gissa allas ålder. Något som slutade i katastrof. Jag frågade istället killarna vad dom gjorde här i Kenya. Jag själv var här för att gå mitt första år på gymnasiet. Jag studerade på Svenska skolan i Nairobi. Just här på Savage Wilderness var jag med boardingen och alla elever som ville. Vi var här för att åka river rafting, hoppa bundy jump och göra massa andra coola aktiviteter under helgen. En av killarna, jag visste inte hans namn. Han satt längst ner vid bordet på samma sida som jag själv. Jag visste egentligen bara att han var 21. Det var allt. Han lutade sig fram över bordet och svarar på sin breda brittiska accent att dom är från UK army och är här på tjänstgöring. Jag minns inte vad jag svarade men jag vet att vi började prata. Han kom och satte sig på bordet, så han satt framför mig. Vi satt och pratade och pratade. Han presenterade sig som Jobe. Jag och Jobe satt då och pratade i evigheter och skämtade med varandra och drack mer. 

Tjejerna kommer fram till mig säger att vi ska gå på toa och drar med mig bort till toaletterna. När vi kommer tillbaka är Jobe inte kvar. Jag frågar dom andra vart han tog vägen och dom säger att han bara skulle hämta något, kommer snart tillbaka.  

Ben kom och satte sig bredvid mig. Något om honom ger mig rysningar genom hela kroppen. Han börjar stötta på mig, försöker få mig att följa med honom på en promenad. Jag säger nej. Han fortsätter stöta på mig, ge mig komplimanger för allt möjligt relaterat till mitt utseende. 

Från ingenstans dyker Jobe upp bakom min rygg. Han sätter sig på bordet igen så som han satt innan han gick. Ben sitter så han har ryggen mot Jobe. Ben är mitt uppe i en mening där han ger mig komplimanger för mitt finna leende och mina läppar, han lägger inte en sekund av sin uppmärksamhet på att Jobe kom. Jag tittar upp på Jobe och mimar "Help me". Jobe gör massa grimaser åt Ben bakom hans rygg, Vilket får mig att börja skratta och Ben att avsluta sin komplimang och vända sig om mot Jobe som tvärt slutar och ser ut som ett litet barn som försöker se så oskyldig ut som möjlig. Detta får mig bara att skratta ännu mer. Ben reser sig upp och går och sätter sig någon annan stanna. Jag och Jobe börjar båda skratta. 

Tiden går, killarna börjar skicka runt sina mobiler så vi tjejer ska lägga till oss på deras snapchats. Folk börjar då även ta massa bilder med varandra och på varandra. Jag reser mig upp så jag står lutad mot Jobes axel och vi tar jätte många selfies, fula och roliga, någon seriös också. Vi kollar på dom roliga och kollar sedan på varandra och skrattar. Våra huvuden är väldigt nära varandra. Vi är lite tippsy och sen bara händer det. Vi kysser varandra. Det känns så otroligt rätt. Vi kysser varandra flera gånger om. Resten av kvällen är vi väldigt närgångna och fortsätter kyssas och mysa med dom andra.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Oct 13, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

we meet in KenyaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora