Šiesta kapitola

206 29 3
                                    

Harry

"On to nebol" pípol som ako mucha a namna sa otočili dva pari očí. No iba jedni mi dokázali vypaliť diery do srdca.

Nervózne som v pasticke zmolil Louisovu mikinu a snažil som sa prepadnúť do zeme.

"Kto to bol?"Spýtal sa ma Louis a ja som naňho vystrašený pozrel. Tohto som sa bál,že sa niekto spýta.

"Louis nechaj to tak ,nevidíš nechce odpovedať" povedal mu Liam a ja som mu bol z duše vďačný čo Louis asi nepochopil lebo sa ma to spýtal znova ale s väčšou hlasitostou a silou v hlase.

"Prosím nenud ma to povedať" zaprosil som ho ale on kumne pristúpil. Cuvol som pred ním keď kumne natiahol ruku. Čakal som ,že ma udrie ale on sa iba koncekmi svojich prstov dotkol mojej pokožky na tvári.

"Chcem to vedieť" povedal mi. Nie,prosím. "Nemusíš som len tvoj doučovateľ na matematiku teda ak ma dovtedy nezabiješ a nepodstrelis"povedal som mu.

Strach z toho ,že by mi ublížil bol väčší ako moja myseľ ktorá vravela,že by to nikdy nespravil. Snáď.

"Nikdy by som ti neublížil Harry ,takže mi povedz kto ti to spravil!?"Spýtal sa ma a chytil ma za rameno. "Chcem ti pomôcť" povedal mi.

"Nie je to potrebné, je to už pól roka" zašepkal som."Pól roka!"vykríkol a ja som sa prikrcil k zemi. Ak by ma nedržal uteciem preč.

"Kto sa dotkol tvojej dokonalej pokožky ?"Spýtal sa ma. Vytrestil som naňho svoje zelené oči. Ja niesom dokonalý som iba malý vydeseny chlapec ale nie dokonalý. Som malá kurva ktorá si zaslúži umrieť.

"Niesom dokonalý a toto riešiť nemusíš už je to dávno za mnou" povedal som mu. Snažil som sa byť silný a nedať na sebe nič znat ale on to všetko pokazil. Znova. Ten chlapec je postrach.

"Skutočne tak môžem spraviť toto?"Spýtal sa ma a chytil ma za odhalené rameno keď zomna strhol jeho mikinu ako keby ani namne ani nebola.

"Na dotyky som si zvykol" povedal som mu ale aj napriek tomu som si pritiahol mikinu k telu. Nepáčilo sa mi,že som bol jediný polonahy. Absolútne sa mi to nepáčilo a chcel som byť čo najrýchlejšie obklopený teplom z vlastného oblečenia.

"Hmm dotyk ti nevadí" povedal mi Louis a pozrel sa na Liama. "Tak v čom bol problém?"Spýtal sa Liama ktorý prikracal k nám. "Podbrusko" povedal mu. Tak na to siahnete len cez moju mŕtvolu!

Budem sa biť alebo bojovať ale nižšie ako od pupok siahať nebudete! Ani Louis a vonkoncom nie nejaký pochybný lekár ktorý nemá ani licenciu! Zabudnite!

"Skontrolovať ho musím" povedal Liam a Louis chytil moje odhalené rameno. "Nebolí to" povedal mi Louis a stiskol mi slabo pazu na znak že, sa nemusím báť.

"Budeš tam?"Spýtal som sa ho. "Potrebujem tam niekoho komu môžem veriť,a moja mama tu neni" povedal som mu. Svoju tvár som sklonil k zemi aby nevidel ako sa cerven hrbie do mojich lic a sfarbuje ich do červena.

"Môžem?"Spýtal sa Louis a Liam prikývol vďaka čomu ma potiahol hneď do izby. "Daj si dolu tričko" vyzval ma Louis.

Opatrne otočený chrbtom k nemu som si ho teda vyzliekol. Nechcel som aby videl moje tučné telo ktoré bolo plné modrín a nedostatkov.

"Lahni si" vyzval ma Liam a ja som si ľahol na gauč čakajúc na jeho ruky. Tie sa objavili nad mojimi rebrami,potom na rebrach a klesali nižšie. Keď už boli skoro pri pupku vystrelil som do sedu. Viac nie!

"Harry neboj sa" povedal mi Louis ale ja som sa nedokázal upokojiť. Nechcel som ďalšie dotyky,nechcel som. Dotyky znamenali bolesť a.tu som už druhý krát nechcel skúsiť na vlastnej koži.

"Louis dotykaj sa ho ty" vyzval ho Liam a ja som sa pozrel na Louisa ktorý sledoval moju hruď skenujuc ju pohľadom. Určite si myslí že som tučný, ďalší týždeň nejem.

Louis si bez slova kumne kľakol a Liam ho nechal nech sa ma dotýka ako uzná za vhodné. Trhol som sebou keď sa jeho chladné prsty objavili na mojom tele.

Louis

"Pokoj Harry som to ja Louis" povedal som mu. Celé jeho telo sa napínalo a ja som si bol istý,že sa mi za chvíľku v rukách rozpadne ako porcelanova bábika.

"Takto to nejde" povedal som mu ale Liamovi som povedal,že som ho skotroloval. Z jeho teľa sa mi chcelo plakať. Nie že by bolo nejaké škaredé, bože chráň bolo dokonalé!

Ale tie modriny !

Mal ich všade. Musím sa postarať o to aby už nikdy nebol biti.

Harryho som vzal späť do auta vezuc ho domov. Ten pred svojim domom pomaly vystúpil z môjho auta ,vzal si veci ,poďakoval mi a zapadol do svojho domu.

Je to len doučovateľ na Matiku Tommo ,budeš s ním pár mesiacov a konečná.

O nič viac nejde.

Hi.

Dúfam že ste na príbeh nezanevreli ,a stále máte Gangstra radi D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti.

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Gangster (Pozastavené) Where stories live. Discover now