4.

492 42 6
                                    

Niall pov.

S úsměvem jsem sledoval jak Hope obědvá s Calumem. Byl jsem v L.A., protože jsem ji chtěl vidět a navíc jsem slíbil Steph, že se o ni postarám. Rád bych se jí ukázal, objal ji a promluvil si s ní, ale kdyby se to dozvěděl Harry, neskončilo by to pro Hope moc dobře. No, takže teď s ní tráví čas Cal, kterému platím za to, že ji ochrání a celkově na ni dá pozor.

,,Nejste náhodou Niall Horan?" přijde ke mě asi osmnáctiletá dívka s ďolíčky.

,,Náhodou ano." usměji se na ni a ona mě najednou obejme.

,,Miluju vaši skupinu. Pouštěla mi ji hodně máma." mumlá mi do hrudníku a já jí objetí opětuji. Po chvíli, kdy si povídáme a vyfotíme se spolu, jí dám malou krabičku a poprosím jí aby to dala Hope. Nicole, jak se dozvím, se se mnou rozloučí a po cestě odemě pryč, dá brunetce krabičku.

,,Kdo že to posílá?" zasměje se Hope.

,,Někdo komu na vás záleží." obejme ji Nicole a odejde pryč. Calum se na ni chvíli s úsměvem dívá a když se Hope nemá k tomu aby krabičku otevřela, vezme jí ji z ruky.

,,Od koho by to mohlo být?" zeptá se Cal a já se zasměji. Umí hrát skvěle.

,,Nemám tušení, možná od Lott, trochu jsme se ráno pohádali." pousměje se Hope a krabičku si zase vezme, ale tentokrát ji otevře a vytáhne stříbrný řetízek, kde je fotka mě a jí. Na její tváři se vytvoří upřímný úsměv a já i na dálku vidím, že jí po tváři stekla slza. Bohužel zase začne hrát na zahrádce restaurace kapela, a proto už neslyším o čem se baví. Asi to budu muset pak zjistit od Caluma.

**********

Když dojdu do hotelového pokoje, mobil mi oznámí příchozí zprávu.

Hope- Děkuju 💝

Me- Za co? 🙊

Hope- Za ten řetízek 💝 Je nádherný.

Me- Pro tebe cokoliv 😊 Co Calum?

Hope- Jak o něm víš?

Sakra, sakra, sakra! Co teď? Nemůžu jí napsat, že jsem je viděl a Calum je člověk kterému platím!

Me- Noviny 😉

Hope- Nesnáším je! Nenechají člověka chvíli v klidu a v soukromí!

Me- Chápu tě 💝 Ale věř že je to za pár let přejde 💝

Hope- Budu ti věřit! Pa💝

Me- Ahoj 💝🙈

Oddechl jsem si a v duchu děkoval všem novinářům, kteří Hope s Calumem vyfotili.

Hope pov.

Po obědě jsme s Calumem šli ještě na pouť a můžu říct, že jsem nikdy nic lepšího nezažila. Jo byla jsem všude možně, ale s klukem, ke kterému by mě něco táhlo ještě ne. Po příchodu do apartmánu, jsem se v pokoji svalila na postel, ignorujíc smutný pohled Lott, když jsem jí zavřela dveře od mého pokoje před nosem. Nemám na ni náladu, teď rozhodně ne. Do telefonu jsem naťukala číslo na Vicky, dceru Zayna a Perrie, tátových přátel.

,,Ano kočko?" ozve se její hlas a na mé tváři tak vykouzlí úsměv. Vicky znám už odmala, ale moc se nevídáme.

,,Ahoj Vicky. Tak co? Jaká je škola?" zeptám se. Začala chodit na právnickou školu, už odmala snila o tom, že bude právnička.

,,Ale jo, jsou tu vcelku hezcí kluci." zasměje se a já s ní. Vždy jsme měli na kluky stejný vkus.

,,Tady taky a dokonce už jsem byla s jedním venku. Je vážně hodně hodnej a cítím že mu můžu věřit." při zmínce o Calumovi se lehce začervenám.

,,Ty jo, musíš poslat fotku až budeš mít." poručí mi a asi po další půl hodině povídání se rozloučíme a já se rozhodnu vylézt z pokoje. Lott najdu na gauči, jak sedí a poslouchá hudbu na MTV, když si mě však všimne, ztiší to a provinile se na mě podívá. Pootevře pusu, že chce něco říct, ale zastavím ji zvednutím ruky.

,,Lott, vím že to tak asi nemělo být, ale vážně to bylo jako by jsi mi naznačila že jsem děvka." sklopím pohled na své ruce.

,,Hope, mám tě vážně ráda a nemyslela jsem to tak. Byl to prostě nevydařený vtip a moc se za to omlouvám." dojde ke mě, obejme mě a já kolem jí obmotám i své ruce.

,,Zapomeneme na to." odtáhnu se od ní na délku paží a ona přikývne.

,,Děkuju." usměje se na mě a zpět mě obejme. Jsem ráda že jsme nejlepší kamarádky, protože si hodně brzo vše odpustíme.

Niall nám špehuje Hope a Call je proto najatej.. To jste nečekali co? 🙈 No nic, budu ráda za hvězdičky a komentáře, jak se vám díl líbí!

Love you all! 💝

Snaping with idiot //N.H. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat