Pills

1.3K 83 9
                                    

Harry pov.

,,Ty jsi opravdu dal Niallovi ty prášky?" ptal se Zayn hned po odchodu ze show.

,,Jo, proč? Už jsem vám to vysvětlovat, rozbil by tomu řidičovi hubu a mohlo by se mu taky něco stát." znovu zalžu. Lžu nejlepším kamarádům kvůli holce, super. Ano, vyspal jsem se se Stephanie, ale Niall, protože jsem ho nadopoval prášky a nakecal mu, že jsme měli nehodu při přistávání s letadlem, si myslí, že jsem s ní nic neměl. A nikdy, se to nedozví, ani Steph.

,,No jen tak." pokrčí rameny a rozjedeme se domů.

,,Tak už to nerozebírejte a nikomu to neříkejte." dodám ještě.

Niall pov.

,,Pane Horane?" vejde do čekárny doktor McWood.

,,Ano? Jak je na tom? Žije? Můžu za ní?" vychrlil jsem na něho hned několik otázek a až pak se pořádně podívám na jeho výraz, není sebevědomý jako vždy.

,,Pane Horane, je mi to strašně líto, ale je na tom hodně vážně a není skoro žádná možnost, že se probudí. Zítra ji odpojíme. Můžete jít se mnou se na ni podívat." rozejde se směrem, kde jsou pokoje.

*******

Zrovna jsem seděl na židličce vedle postele Steph a svíral její ruku v té své, když se otevřeli dveře a dovnitř vběhla žena a kluk s holkou.

,,Ty musíš být Niall, děkuju že se o moji dceru tak staráš." vzlykne ta žena a vtáhne mě do objetí.

,,Není zač, dělám to rád, miluju ji a jsem ochotný pro ni udělat vše." pousměji se a dívka stojící za ženou se pousměje.

,,Lepšího kluka moje ségra mít nemůže, hlavní je, že nejsi jako Peter." po tváři jí steče slza a sedne si na druhou stranu postele.

,,Jaký Peter?" zeptám se nechápavě.

,,To je jedno." stoupne si před Ashley bratr Steph. Jmenuje se myslím Kevin? Kolin?

,,Jsem Kolin, bratr Steph." podá mi ruku, kterou s pousmátím přijmu.

*******

,,Budeme muset jít mami, ještě jsme si nenašli hotel." vstane Kolin ze židle a pohladí matku po rameni.

,,Nialle, prosím nenech ji odpojit když tu nebudeme, neměli by ji bez nás odpojovat, ale ti idioti to udělají." poprosí mě a zvedne se společně s Ashley.

,,Spolehněte se, ale kam do hotelu byste chodili? Mám tady menší byt, tady máte klíče a zůstaňte tam." pousměji se a oni si odemě s poděkováním klíče vezmou a odejdou.

,,Steph, jak rád bych tě nenechal odpojit, ale prý to nemá smysl, prosím probuď se, nebo alespoň naznač, že žiješ." zašeptám a políbím ji do vlasů.

Steph pov.

,,Steph, jak rád bych tě nenechal odpojit, ale prý to nemá smysl, prosím probuď se, nebo alespoň naznač, že žiješ." uslyším Niallův hlas a taky ucítím, jak mě políbí do vlasů. Pokusím se otevřít oči, ale nedaří se mi to, proto zkusím pohnout rukou. ,,Steph! Teď jsi pohnula prstem! Prosím slyšíš mě? Pokud jo zopakuj to." vyjekne a držím mě pevně za ruku. Pohyb zopakuji a lehce se pousměji, jak jen to jde.

,,Ni." zachraptím. V mém krku je úplně sucho. Niall pustí moji ruku a vyběhne na chodbu.

,,Doktore! Doktore McWoode! Ona se probouzí!" vykřikne a do mého v pokoje podle zvuků vběhne dalších asi pět lidí.

,,Slečno Brooks, slyšíte mě?" zeptá se doktor a já pomalu pootevřu oči.

,,Jak je ti?" chytne mě Niall za ruku a pousměje se.

,,V-vodu prosím." zachraptím a jedna z žen stojících vedle mé postele mi podá sklenici, ze které se napiju jak nejvíc to jde.

,,Bolí vás něco?" zeptá se zase doktor.

,,Trochu hlava." špitnu a smutně se na Nialla podívám. Jakto že tu je, vždyť jsem ho podvedla?

,,Dobře, to bude protože jste se právě probudila. Necháme si vás tu tak dva dny na pozorování a pokud se váš zdravotní stav nezhorší, tak vás pustíme domů." usměje se a společně se všemi odejde z pokoje.

,,Ni, strašně mě to mrzí, vím že jsi mi věřil a já ti udělala hned po příletu tohle a ještě k tomu s tvým kamarádem." podívám se na něho a on se na mě zaraženě podívá.

,,Co? Vždyť se nic nestalo, to já se omlouvám, že jsem tě vzal do toho letadla, které havarovalo." chytne mě za ruku.

,,Počkat, co? My jsme ani nedoletěli?" ptám se.

,,Ne, asi se ti pak něco zdálo." usměje se. Nespala jsem s Harrym? Díky bohu, nikdy bych si to neodpustila.

,,Miluju tě." zašeptá a políbí mě.

,,Taky tě miluju Nialle." polibek mu opětuji a jemně ho kousnu do rtu.

,,Těším se až tě pustí domů." zazubí se.

,,To já taky." pohladím ho po tváři.

O dva dny později

,,Steph, jsi si jistá že nechceš odletět s námi? Víš že tu už být nemusíš že?" ujišťuje se máma na letišti, kam ji s Niallem odvezeme.

,,Mami ráda bych tady zůstala a ano vím." obejmu ji, Ashley i Kolína a zamávám jim. Když sleduju jak jdou do letadla, ucítím kolem pasu ruce.

,,Tvoje mamka je ráda že se s tvým tátou rozešla že?" zeptá se Niall.

,,Jo, dost se hádali a při odchodu se popral s Kolinem." políbím ho na tvář a ruku v ruce se rozejdeme směrem k autu. Najednou se ozve strašný jekot a křik.

,,To je Niall Horan!" vykřikne nějaká holka a skupina asi čtyřiceti holek se za námi rozběhne jako stádo.

,,Poběž!" vykřikne Niall a táhne mě k východu. Venku na nás už čeká černé auto a kolem něho tři bodyguardi. Když nás řidič uvidí, otevře dveře a my do auta skočíme po hlavě a to doslova.

,,Panebože, nechápu jak tohle můžeš zvládat." zasměji se a auto se jako na povel rozjede.

,,To já taky ne, ale zpívání zbožňuju, takže to musím přetrpět. Něříkám že fanynky nesnáším, ale mohli by být tišší." přidá se ke smíchu, takže se oba dva smějeme, jako kdyby nám přeskočilo.

Doufám že se díl líbí ❤️ Na začátku ten Harryho pohled je takové vysvětlení.

Budu ráda, když zanecháte vote nebo koment ❤️

Díl věnuju KlarikCicha za její komentáře ❤️ vím že nejsi nadšená, že se Steph probrala, ale nejde aby spala po dobu celého příběhu 😀❤️

Snaping with idiot //N.H. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat