Kendini Tanıyamamak

140 0 0
                                    




Tüm yaşananlar üzerine 1 ay geçti..

Toparlanmış ve ayaktaydım. Cemden kurtulmuştum ben nasıl öyle bir insanla sonsuza kadar beraber olabilirdim ki zaten ?

10 yıldır bir senının 3 ayı huzur bulduğum kendimi kaybetmişken orda toparladığım yere gidiyordum, çok heyecanlıyım..

İşte gelmiştim yazlıktaydım! Burası huzur kokuyo..

Size biraz yazlığı anlatıyım öyle küçük bir havuz iki hamak 3 katlı villalar değil koskocaman bir tatil koyu milyonlarca insanın yaşadığı gördüğüm en büyük otel gibi.

5 kızız orda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez yılların dostluğu. Ama öyle eğleniyoruz ki vur patlasın çal oynasın her gece başka bir ortam cennet gibi sanki 1 dakika boş vaktimiz olmuyor. Tabii bunlar yaşanırken herşey tos pembe gitmedi.

Günlerden Birgün;

Aksam oldu annemleri balıkçıya yolladık kuzenim ben ve duru tequila alıcaz deli gibi içicez sonra çıkıp nermara gidicez (sitenin içinde eğlenebileceğimiz bir yer) nasıl heyecanlıyız..

Kuzenimde toplandık, hadi başlıyoruzz! 1 shot 2 shot 3 shot ... en son 12 shotı gördüm ama hiçbir şey yok 10 dakikada 12 shot attım 16 yaşındayım ve sapasağlamım vay be..

İçerken birde kendimizi ipadden videoya çektik falan çektiğimiz ipad , bardaklar, limon, tuz herşeyi olduğu gibi bıraktık evden çıkıyoruz eğlenceye.

5. kattayız çıktık evden merdiven inicez tabi adımımı atmamla kendimi 0 da bulmam bir oldu yuvarlanarak indim ama hiçbir yerim acımıyordu çünkü hissetmiyorum.. 5 dakika sonra ben sahildeyim ne kuzenim yanımda ne duru hepimiz farklı yerlerdeyiz. sahilde çocukluk aşkımla oturuyorum kafam kucağımda falan eniştem geldi enişte dediğime bakmayın 16 yaşındaki kızının sevgilisiyle uyumasına izin verir yani o kadar rahat neyse geldi beni ordan aldı ama ben ayakta duramıyorum zaten hatırladığım şeyler yarım yamalak eve çıktık annem falan herkes orda ben deli gibi kusmaya başladım duru bir köşede kusuyor ev leş gibi annem yine her zamanki gibi panik atak aman o olmasın aman şöyle olmasın cevap vericem veremiyorum. Allahtan babam yok babam beni bu halde görürse öldürür ya öldürür.

1 saat sonra ben hala kusuyorum her kafadan hastaneye gidelim komaya girdi bu kız. Artık babamın öğrenmesi bile önemli değil düşünün o kadar kötüyüm çünkü. Ben yatarken siteden pat pat pat bir ses 3 el silah atılmış herkes çığlık çığlığa babam dışarda beni arıyormuş ama benim gözümü açıcak halim yok sadece duyup anlayabildiğim kadarı.

Bir evin önünden bi kaç insan geçiyormuş evdeki adamda onların sesine uyanmış cama çıkmış ana avrat düz gitmiş dışardakilere. sonra onlarında kafası bir milyon olunca kavga dövüş sitede herkesin tanıdığı bir abimiz sen git o uyumaya çalışanı vur.

Ne kadar değersiz artık insan canı dimi? Ne kadar kolaylaştı kalp kırmak insan yaralamak neden saygı gösteremiyoruz biz insanlar birbirimize yada hiç denedikmi insan olmayı ?

Neyse bu olaydan karlı çıkan tek kişi ben oldum yani anlıycağınız yine şanslıydım. Babam öğrenmedi bende sabaha ayılırdım. Bide annem var tabi teyzemi suçluyo ya aslında öz kuzen ve öz teyzem değil ama o kadar yakınız yıllarca bu zaten bizim insanımızda kalıplaşmıştır öz olmasada özmüş gibi yaparlar. Annem başladı onların oyunu bilerek yaptılar bunu sana bana soylemediler içiceğinizi bide videoya çektirmişler sizi içerken falan filan saçmalıyor yani o günden sonra hiç konuşmadılar görüşmediler sadece kuzenim ve ben görüşüyorduk hatta sitedeki evlerini satıp gittiler olay o kadar büyümüştü babamda öğrenmişti tabi. Ama her zaman ki gibi en normale indirgenmiş şekilde anlatılmıştı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Asla BilemezsinWhere stories live. Discover now