Sana Gülmek Yakışıyor

24K 42 5
                                    

Evimdeydim sonunda..
Yatağıma şöyle bir uzanmıstım uyumak istemiştim dinlenmeye ihtiyacım vardı gozlerımı tam kapatıyordum bir telefon kaçmak istediğim olayın uzerıne bir baktım Cem lanet olsun dedim çek benden elini kolunu lanet olsun!
-efendım cem?
-eczaneye gitmemiz gerek ustumde para yok ertesi gün hapı almamız gerek. (Haydaa dedim içimden alıp getırmesı gereken bu birde para istiyor)
-tamam gel evin onune.

Geldi para verdim aldı getirdi yanında bıde maviş biçimsiz bir arkadaşı
"Ya ben bu işler için çok gencim be kardeşim!" Diye sayıklıyordum içimden
İçtim hapı artık eve gitmek istiyordum heryerde gozumun onunde o kanlar o ilk goruntu..
Yok yok benim bu cocuktan acilen kurtulmam gerekıyordu psikolojım yeterınce bozulmaya baslamıstı bılıyordum arkadaslarımla konusamaz hale gelmiştim
Kesinlikle bu kadar güçlü değildim ben değilim, tamam güçlü olsam bile bu kadarını kabul edemezdim bu kadar küçükken!
Evime gırdım sonunda yatagımdaydım bir o yana bir bu yana derken kapı caldı bir baktım annem o neşeli yüzüyle
-kızııım nasılsınn? Özledim seni 
-"Kötüyüm anne cok kotuyum sana ıhtıyacım var kızın artık buyudu bir gecede buyudu keske kelimeler agzımdan dokulse sana soyle bir sarılsam o kadar ıhtıyacım var ki en zor gecemdi anne demek isterdim boğazım dugumlendi yutkundum"
İyiyimm. Sadece bir gece gormedın anne. Diyebildim
Bir damla goz yaşı dokemedim kalbım yerinden cıkıcak gibi sanki bogazımda birinin elleri var oylece yatakta yatıyorum duvarlar ustume ustume geliyor yok yok hiçbir şey değilmedi yarın okula gıdıceksin ve en neşeli halinle arkadaslarının yanında olucaksın.

Okuldayım sanki bütün gözler benim üzerimde sanki herkes bana bakıyor.. Ölü gibiydim sonra yine derin bir nefes alıp, ayak uydurmaya başladım neşeli insanlara pozitif enerji veren arkadaş grubunun olmazsa olmazı Lal artık çok kötü hissediyordu. 

Acilen!

Aynen öyle acilen birine anlatmalıydım. Müzik dersinde oturuyoruz yanıma Fırfır geldi

Fırfır: okulumuzun ağır abisi o ne derse o olur benimde adam gibi adam ya dediğim tek erkek. (daha 16 yaşındasın adamlığı neyle ölçüp anlıyorsam)

Neyin var Lal  ? Birşeyim yok fırfır gece geç yattım yorgunum dedim iyi bakalım dedi gitti. Bende hemen sevdaya koştum başladım anlatmaya ben anlattım o anlattı saate bir baktık 2 saat geçmiş ama öyle bir rahatlamıştım ki kelimelerle anlatılmaz tabi ilk yapmam gereken şey Cemden kurtulmaktı.


Asla Bilemezsinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن