"41"

944 42 35
                                    

Selamlar canımcım bir okuyucum için bölümün yayınlanmasını erkene alıyorum.

Yağmur ve köpek efekti bfbdbd😍😍😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yağmur ve köpek efekti bfbdbd😍😍😍

"O benim falan değil! " dediğinde içimde oluşan umut bir anda yıkılıverdi. "Onur lütfen ama, bir kızla 3 kereden fazla takılmayacağını biliyorum. Bu kızda birşeyler var ve bende öğrenmek istiyorum üzüldüm ama düşmanınla paylaşmak yok mu?" Diye bir ses geldiğinde o itici adamın gene gelmiş olduğunu fark ettim. Bunu deyip dudağını büzdüğünde kendimi gülmemek için zor tutmuştum.

"Kızlarla buluşmamı sayacak kadar kıskandığını bilmiyordum" dedi Onur alaylı bir şekilde.  Biraz önceki Onurdan eser kalmamıştı. 

Karşımdaki daha adını bile bilmediğim adam bana doğru gelince yine başka bir kim olduğunu bilmediğim ama bizim tarafta olan adam ona saldırdı. Onur beni tutup dışarı çıkarırken Suların gitmiş olduğunu fark ettim.

Ne ara ?
Hayır yani ne ara?
Ve bensiz!
Boşuna dedikodu hayalleri kurmuşum  yine Suyun müthiş anlatım biçimiyle dinlemek zorunda kalacaktım.
Hadi be!

Iyice kafam dağılmışken Onurun beni arabanın içine itmesiyle kendime geldim . Arabayı o kadar hızlı sürüyordu ki bir an ışık hızına meydan okuyabileceğini düşündüm.

"BEN SENI SEVMIYORUM!"

birden bağırmıştı. Onun bu ani haraketi gözyaşlarımı hazırlamış gibi duruyordu. Gözlerimi hareket ettirsem ağlayacaktım. Lanet olsun!

"Ben seni sevmiyorum ve hiçbir zamanda sevmiycem" diye konuştu.  "Beni sevmek zorunda değilsin bunca yıl kendi kendimeydim yine idare ederim" dediğimde arabayı durdurmuştu.

"Anlamıyorsun değil mi Yağmur? " dedi.
Açıkçası hayır anlamıyordum.

"Sen beni kendine bağlayabilen tek kişisin.  Sen benim için özelsin.  Senden başkası olsun istemiyorum ama.." durdu. Yaklaşık bir iki dakika durdu ve yeniden devam etti "Sen böyleyken ben seni karanlığın içine sürükleyemem"

Wowowo çılgın itiraflar...

SEVILIYORSUNUZ....

ÇOCUKLUK AŞKIMWhere stories live. Discover now