"39"

945 44 0
                                    

Uzuuun bir aradan sonra bu bölümü yazıyorum.  Güzel yorumlarınız  için saolun hepinizi çok seviyorum
Tekrardan başarılar...

  Güzel yorumlarınız  için saolun hepinizi çok seviyorumTekrardan başarılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Resim Yağmur 😍😍

Konser biletleri almadan hemen içeri girdik. Su Ege nin yanından ayrılmıyordu. Ege her ne kadar onu kankası bilsede Su Egeye daha farklı bakıyordu.  Henüz Onurun bana daha nasıl baktığını bilmezken yavaş yavaş itiraf ettirmeye çalışıyordum.  Onur gibi birine !

Geldiğimiz konser yerinde en ön sırada var masaları vardı.  Onlardan birine geçtiğimizde Su hemen Egeyi kolundan tutup yanina çekti. Ege hala nasıl anlamadı diye düşünürken benimde alamayacağımı fark ettim. Su zaten böyle bir kızdı. Mesele Ege olunca hep sahiplenirdi. Ama.... ama bu kadar değildi.

"Hiçbirinizin ağzını bıçak açmıyor.  Konuşun biraz " dediğimde Onur bana sanki 'mandalarda insan doğurur' demişim gibi baktı ve gözlerini devirdi.  "Bence de biraz konuşun kuzuların sessizliği mübarek! " dedi Su. Bu sefer Ege Suya aynı bakışı atınca Su birden "Ege sana birşey diycem" dedi. Yuh ama Su! Insanda bir arka taraf korkusu olur! Suyun yerine ben kıpkırmızı olmuşken herkes Suya dönmüştü.  "Ege seni seviyorum " dediğinde Ege güldü ve Sunun başını kendi omzuna yasladı "bend e seni seviyorum " dedi ve güldü.  Su birden kafasını çekince yüzündeki ifadeye gülmemek için kafamı Onura çevirdim.  Oda aynısı yapmıştı. Ege hala nasıl gülmüyordu merak ediyorum.

"O anlamda değil! " dedi iğneleyici ses tonuyla . Ege şaşkın şaşkın Suya bakarken birden müzik başladı ve herkes sahneye döndü. Biz Sunun itiraflarına dalmışken içerisi dolmuştu. Muhtemelen Ege de ne söylemek istediğini anlamıştı.

Tüm konser boyu Su Egeye hiç bakmadı.  Bakamadı çünkü yüzü kıpkırmızıydı. Konser bittiğinde herkes dağılırken biz hala bekliyorduk.  En sonunda içeride sadece biz kaldığımızda Ege Suyu kendine çevirdi ve "bu kadar yıllık kankam olmana rağmen ikimizde birbirimizi seviyorsak baya ihanet etmişiz birbirimize " deyince Su ve ben ağzı açık bir şekilde Egeye bakıyorduk.

Su ağlamaya hazır kıvama geldiğinde Ege onun başını boynuna yasladı ve "bundan sonra benim prensesimsin" dedi. Bende tam ağlayacakken bir ses duydum. Ilk çığlıklar yükseldi sonra içeri birkaç adam girdi.  Onur beni kendine çektiğinde adam "ışte buradalar " dedi ve gülerek yanımıza gelmeye başladı.

Bu kim lan! Dediğinizi duyar gibiyim. Bazılarımızın kaşları çatılmış  ekrana baktığını da görebiliyorum.  Veya sadece  Onuru düşünen tayfa da var.
Siz hangisisiniz?

Hepinizi SEVIYORUM❤❤

ÇOCUKLUK AŞKIMWhere stories live. Discover now