¦ 16 ¦

1.3K 89 4
                                    

H A R R Y :

Dobre, možno som jej rozbil mobil, ale to jej nedáva žiadne právo na mňa vyskakovať! Je to len jedna krava ktorá si myslí že budeme okolo nej poskakovať ako cvičené opice len preto že jej umreli rodičia. Aj ja by som chcel umrieť keby sa takto správala!

Nenávidím tu suku! Bodaj by ju auto zrazilo!

,, Si idiot? prečo si jej to povedal keď o nej nič nevieš!" skríkol Louis . Všetci sa za ňou rozbehli okrem neho.  zostal tu v jej izbe ako ja. chcel som odísť ale chytil ma za lakeť.

,, Prečo jej to robíš, sakra?"

,, Vy ste jej na to skočili ale ja sa nenechám! Hrá to. Zďaleka nie je taká dokonalá ako hovorí! Je to len jedna mrcha ktorá z sa s vami vyspí, odchytí našu slávu zničí naše priateľstvo a zmizne! " trhol som rukou. Neprotestoval no stále som zostával v izbe. 

,, To nie je pravda! Je to milá baba, ktorej nejde o peniaze ani o nič. Proste je úžasná kamarátka. Vedel by si to aj ty keby si s nami trávil čas ale ty nie, ty sa radšej vyhýbaj jej spoločnosti!" A načo tráviť čas z takou mrchou? Veď čo je na nej zaujímavé? Nič! Tak načo strácať čas keď môžem ísť z niekym do baru a poriadne si užiť?

,, Ani o nej nič nechcem  vedieť. Pri prvej príležitosti vás odhodí ako handru! Potom mi nechoďte vyplakávať na rameno a ospravedlňovať sa. Bude to vaša chyba. Ja som bol ten ktorý pozná ženské. Nie vy!"

,, ak sa jej niečo stane, bude to tvoja vina! a to nechci lebo potom 5 krát umrieš!" uškrnul som sa. 

,, a kto by ma chcel zabiť? Mňa?! Veď som Harry Styles mňa všetci milujú."

,, V prvom rade Simon, lebo ty vieš čo preňho Mika znamená, potom by nasledoval jej brat Niall a následne Zayn, Liam a ja. ..A ešte vieš čo sa stane keby sa rozkríklo že Mikayla, nová hviezda je mŕtva vinou Harryho Stylesa?" zostal som ticho. 

,, Ty ani nevieš čo môžeš spôsobiť. Bolo by to hrozné či pre teba, či One Direction. Fanúšikovia by nás znenávideli, pri lepšom len teba lebo ty za toto môžeš! A ak sa jej nič nestane tak sa modli aby si prežil Simona, lebo ten keď zistí čo si spravil, čo si jej povedal vyčistí ti žalúdok , vykastruje ťa a pochová zaživa" O Môj bože! Už sa trasiem? A čo mi môže urobiť? Vyhodiť z vydavateľstva? No nevadí Určite ma príjmu aj niekde inde.

Odišiel a ja som išiel tiež no do svojej izby.  Lahol som si na postel pri čom jednu nohu som mal zvesenú. rukou som si prešiel do vlasov za ktoré som mierne zaťahal. Doriti!

L O U I S :

Chalani stáli pred domom. Všetci mali v rukách telefoný a niečo do nich tukali a nasledne prikladali k uchu. 

,, Máte niečo?" spýtal som sa hneď ako som bol v dostatočnej vzdialenosti. Zayn s NIallom len pokrútili hlavami

,, Nie. Snažím sa jej dovolať ale nezdvíha to" odpovedal Liam z mobilom v ruke. A znova si ho dal  uchu.  Povedal by som že on príde na to že ten mobil má hore.

,, Asi ťažko bude odpovedať na tvoje hovory keď mobil má hore" ale doteraz sme tam boli tak ako to že sme to nepočuli? 

,, Poďme " kývol som chalanom na znak aby sme išli dnu. Vybehli sme po schodoch do izby. Ako som povedal mobil bol celý rozbitý na zemi. Zdvihol som ho a zapol. Nič. Znova. Nič. Má ho vypnutý.

,, Neviete niekto jej heslo?"  spýtal som sa keď mi na hneď vyskočila klávesnica a zrejme chceli PIN kód

,, Načo by ti bolo? Chceš sa jej prehrabávať v mobile? " spýtal sa nechápavo Zayn. No to má tiež pravdu. 

,,Zavolajte Simonovi či je s ním"  povedal som skôr ako rozkaz. Prosím nech to tak je.

L I A M :

V kontaktoch som našiel Simona ktorému som vytočil. Po troch pípnutiach zdvihol

,, Neželajte si ma keď dorazím! Ste všetci mrtvy! Do jedného!" 

,, Počkaj. Je tam? "

,, Hej. Čo ste jej preboha spravili? Nemá to už dosť tažké?"

,, No je to trochu zložité... -" 

,, Mne je jedno ako je to zložité! Ja chcem vedieť čo ste vy idioti spravili tomuto dievčaťu! Je na WC už hodnú chvíľu a stále nevyšla. Dúfam že si nič nespraví! "

,, Proste včera Harry rozbil jej mobil a nechcel mať s ňou problémy preto sme súhlasili ze to zoberieme na seba. Ráno sme sa ju snažili trošku odlahcit no nakoniec to aj tak zistila. Potom tam prišiel Harry a začali sa hádať a potom jej Harry povedal že je zlatokopka a ide po našich peniazoch a sláve."

,,Toto ste prehnali. Neprajte si ma!"


I am Superstar // 1D [Complete]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt