hoofdstuk 6.

754 13 1
                                    


SORRY ALVAST VOOR DE SPELLINGS FOUTEN IK PROBEER DIT STUK ZO SNEL MOGELIJK TE EDITEN.

HOOFDSTUK 6

MAX POV.

Alleen Victoria kan dit regelen. Ik had haar nooit hun nummer moeten geven. Wie weet tot waartoe zij nog in staat is. Ik besluit om mijn instagram te open en kijk over mijn tijdlijn heen. Ik zie foto's van motor rijden en van auto's maar opeens zie ik een foto over mijn tijdlijn voorbij komen en moet even 2x keer kijken. Lewis Hamilton heeft een foto geplaatst een foto van mij en Danique. Het is een screenshot van victoria haar volg wanneer Danique een foto in de spiegel aan het maken was en ik haar van achteren vast had gepakt. En de caption zegt '' vandaag is de dag dat onze jonge @maxverstappen1 de liefde heeft gevonden. Goed gedaan jonge ben trots op je. #MaxFoundLove.''

UGHHHHHH hier gaat hij voor boeten wacht maar, maar op dit moment moet ik dit recht zetten want nou ja al mijn fans are going nuts. Ik zoek de selfie van mij en Danique en plaats heb op instagram met de caption ''om dit op te helderen Danique en ik zijn by no mean een couple. We zijn gewoon goede vrienden. Geloof niet alles wat Lewis of de anderen zeggen. ;)'' ik heb nog een uur heb voordat het 12 uur is en Victoria en ik naar Groningen moeten gaan. Ze blijkbaar om 2 uur bij het station af gesproken met Lewis, Nico, Daniel en Sebastiaan. En blijkbaar komen er ook nog 2 van Victoria haar vriendinnen uit Groningen mee vanmiddag. Ik besluit om snel naar het TT circuit te rijden en me daar alvast in te schrijven. Victoria komt ook mee want zij moet zich ook nog inschrijven en zo kunnen we meteen door.

We stappen in de auto en de rit is in stilte, wanneer we bij het TT circuit zijn aangekomen, lopen we naar de kartbaan. We lopen het gebouw binnen en het eerste wat me opvalt is een grote bekerkast met allerlei verschillende kart bekers. Een beker valt me op. Het is de grootste beker die in het midden staan. Op de beker staan #1 plaats Nederlandse debutant Danique Boers. Naast de beker staan een Foto van Danique met de beker in haar hand, met hij kart naast haar. Ze heeft haar help op de kart liggen en haar race pak heeft ze om maar middel hangen. Dus zij heeft de Nederlandse debutanten klasse gewonnen. Hoe komt het dat ik hier niks van af weet. Ik volg alle kart klassen op de voet, nou ja mijn 1e jaar in de formule 1 heb ik minder tijd gehad. Ik kijk naar de datum op de foto en ja hoor de datum is 2015. Dus Danique is een goede kart rijder.

Victoria en ik schrijven ons in bij de TT baan, we krijgen een sleutel voor de baan en we krijgen ook een kluisje. Wanneer we klaar zijn op de baan stappen we in de auto en rijden we naar Groningen. De eerste 5 minuten zijn we stil en spreken we niet veel. Beiden in gedachten verzonken, nou ja ik moet me ook concentreren op de weg, maar 1 ding blijf telkens bij gedachten binnen komen. Een bepaald meisje, een meisje die ik pas sinds gisteren ken, maar wel een meisje waarvan ik gewoon weet dat ze een groot inpakt gaat hebben op mijn leven. '' zo Max waar denk je aan, ik kan aan je zien dat er iets in jou hoofd bezig is.'' Hoor ik Victoria zeggen. Ze kent me te goed. '' het is Danique, zij is wat er in mijn hoofd bezig is, ik ken haar nog maar net, maar zij is het enige war ik op dit moment aan kan denken en als ik bij haar ben krijg ik zo'n raar gevoel dat gevoel was er a vanaf het 1e moment dat ik haar zag. En dan heb Lewco en Sebiel die mij alleen maar met haar aan het plagen zijn. ( ja Lewco en Sebiel ook wel bekend voor Victoria en mij als Lewis, Nico, Daniel en Sebastiaan).'' Zeg ik gefrustreerd. Ik heb me gewoon nog nooit zo gevoeld en ik weet ook niet wat het betekend. '' aha nou grote broer, soms kan je niet afdwingen wat je voor iemand voel, ookal ken je dit persoon nog maar net het is nu aan jou om uit te vinden wat deze gevoelens zijn, en wat Lewco en Sebiel betreft gewoon negeren het zijn jongens en zo zijn die nou eenmaal. '' zegt Victoria. Nou bedank sis aan dit advies heb echt veel.

Wanneer we even voor 2 op station Groningen is iedereen er al. '' Max je mag dan snel zijn in een formule 1 auto, maar anders dan dat ben je wel echt traag.'' Hoor ik Daniel roepen. '' acht schei uit ik ben nog oprijd heur.'' Zeg ik. Victoria geeft haar vriendinnen een knuffel en stelt ze voor aan de jongens. Ik zeg verder niks tegen de rest. Ik kan vanuit mijn ooghoek en een grijns zien en Seb en Lewis hun gezicht. Wat de fuck zijn die 2 nou weer van plan.

my new neighbor - Max verstappenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu