Bölüm 5

16.7K 1K 389
                                    


VERA

Supra benim elimi tuttuğunda Essa'da Akın'ın elini tutmuştu. Akın'ın Essa ile zihninde fantaziler yapmasına sadece iğrenerek karşılık verirken , kırmızı ve mavi renklerinin oluşturduğu portala tereddütle bakan Boğaç'ın elinden tutup onu zorla yanıma çektim. Boğaç'ın öbür elinde de bana ve kendisine ait olan bavullar vardı .

" Hazır mısınız ? "

Supra ve Essa'nın aynı anda sormuş olduğu soruyla duruşumu dikleştirdim ve " Evet. " diye cevap verdim. Hazırdım gücümü bir fırsat bulup Tanrıça Amel'e söylemiştim.

" Kendi adına konuşmaya ne dersin Vera ? "

Boğaç'a ters bir bakış atarken Supra'nın güldüğünü duymuştum.

...

Portaldan geçtiğimizde kendimizi sadece topraktan oluşan bir yerde bulmuştuk. Etrafta bizden başka hiçbir şey yoktu.

" Karvan'a hoşgeldiniz ! Şuanda bulunduğumuz yer sınır bölgesi . Karvan'ın yarısı ormandan , diğer yarısıda buzdan oluşuyor. Buzdan kısım bizim yaşadığımız bölge , ormanda da Dragon Melekleri yaşıyor. "

Essa'nın anlattıklarına sadece başımızı sallayarak karşılık vermiştik.

" Sen benimle oraya geliyorsun . "

Essa , Akın'a eliyle arkasında kalan bölgeyi işaret ettiğinde Akın bir müddet gösterdiği yere bakıp " Benim gördüğüm tek şey toprak ve hava. Acaba yaşadığınız yerin orası olduğuna emin misin ? " dediğinde Essa kaşlarını çatmıştı.

" Sadece beni takip etsen ve ağzını kapalı tutsan yeter. " Essa bunu dedikten sonra sırtında toplamış olduğu buz mavisi kanatlarını açıp havalanmıştı. Akın oflayarak buz meleğine dönüştü ve onu umursamasakta bize " Sonra görüşürüz. " diyerek Essa'nın arkasından gitti.

" Boğaç , bir Dragon'dun sanırım . Ejderhaya dönüş ama sakın kükreme . "

Supra'nın söylediğiyle kafamda tekrar bir soru oluşmuştu , Boğaç neden kükremeyecekti ?

" Neden kükremiyim ? "

Boğaç'ın kafamdaki soruyu dile getirmesiyle beraber Supra'ya dönüp cevabını merakla bekledim.

" Çünkü burada gerçek ejderhalar ve daha bir çok ... siz nasıl adlandırırsınız ... yaratık. Daha birçok yaratık var ve senin dönüştüğün yapay ejderhadan çok daha güçlüler . Kükremen onların kendilerini tehlikede hissedip saldırganlaşmasını sağlayabilir , o yüzden sessiz ol . "

Boğaç alınırmışcasına kanatlarını açıp havalanan Supra'nın arkasından baktı.

" O ateşli kadın az önce Dragonlara hakaret etti Vera. Sessiz kalmamın tek sebebi sensin. Yoksa o ejderhaların ve yaratıkların buraya gelip beni öldürmesinden korktuğum yok . Bilirsin , Dragonlar korkusuzdur. "

Bunu söyledikten sonra ejderhaya dönüşen Boğaç'a güldüm. Dragonların tüm özelliğini taşıdığını zannediyordu , sanırım sadece zannediyordu.

" Tanrıça Vera orada akşama kadar kalmayı mı düşünüyorsun ? "

Supra'nın sesenmesiyle kendime gelip etrafıma bakındım . Tabi ki de burada kalmayı düşünmüyordum. Ayrıca bana Tanrıça diye hitap etmesi tüylerimi diken diken etmişti.

" Siz Dünya'dayken Baş Meleğimizin sana söylediklerini uygula. Bu şekilde Dragon Meleği'ne dönüşebilirsin Amara. "

Ha ? Dünya'da iken zihnimde duyduğum o ses Baş Meleğe'mi aitti ? Ayrıca bana annemin ismiyle hitap etmesi içimi okşamıştı.

SEÇİLMİŞLER 2 (KARVAN )Where stories live. Discover now