UZAYA ÇIKIŞ

3 0 0
                                    

Bugün büyük gün. Bugün ilk defa uzaya çıkıp Uluslararası Uzay İstasyonunu tamire gideceğim.İlk defa uzaya çıkacağım. Neler olacağı hakkında hiç bir fikrim yok.

Uzay gemisine 2 kişi bineceğiz. Ben ve Tom. Tom'un bu konuda uzmanlığı tartışılamaz bence. Çünkü Tom tam 8 kere uzaya çıkmış. Ben ise ilk defa. Bakalım neler olacak.

Saat 8 olmuştu. Yüzümü yıkadım ve kahvaltımı hazırlamaya başladım. Saat 12 de uzaya çıkacaktım. 1 lokma bile bir şey yiyemedim. Heyecandan bayılacaktım. Saat 10 da NASA binasında hazırlıkları yapmaya başladık. Astronot kıyafetlerimizi felan giymiştik Tom ile birlikte. Fırlatma mekanına gelmiştik. Bir sürü hayati talimatlar. Hepsini kafama koymuştum. Ve o an geldi. Uzay gemisine binmek için asansörden çıkıyorduk. Etrafımızda karınca gibi insanlar bizi izliyor. Çok heyecanlı ve gururluydum. Bakalım neler olacak.

Uzay gemisine binmiş geri sayımı bekliyorduk. Her şey hazırdı. Uzaya çıkıyordum. Küçüklükten beri hayalim gerçek oluyordu. İnanamıyordum. Ben dalmış gitmişken bir anda muazzam bir gürültü ile hareket etmeye başlamıştık. Çok fena sallanıyorduk. Benim başım dönmeye başladı. Bayılacaktım. Sonra bir anda büyük bir patlama oldu. Ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yoktu. Sadece Tom'un dediklerini yapıyordum...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 25, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

UZAY BOŞLUĞUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin