Jak Jsi Mohl?

369 22 0
                                    

Hermiona
"Pojď sem ty ledový čumáčku" zasměji se obejmu svého nyní nejlepšího kamaráda, objetí mi opětuje, ale jeho tvář působí stále chladně a naštvaně "no tak Draco, usměj se"prsty mu pozvednu koutky úst a on je nucen se usmát "nesnáším ho" zavrčí naštvaně "sklapni Malfoyi" odpoví Ron, stojíme před učebnou lektvarů sotva pět minut a Draco už se stihl s Ronem a Harrym pohádat "nebo co Weasley?" zeptá se Draco výhružně, Ron vytáhne svou hůlku a Draco se ušklíbne "tak teď se bojim Weaslánku" uchopím Draca za ruku  a něžně ho otočím čelem k sobě "nenech se vyprovokovat Draco" zašeptám a uhladím mu hábit "studuješ tu čtyři roky a stále si neumíš uvázat kravatu?" zasměju se a udělám ještě jeden krok k němu "pospíchal jsem" vymluví se a usměje se "ukaž šmudlo" postavím se na špičky a kravatu mu převážu. Věnuje mi malý úsměv, při kterém mě propaluje svým nebeským pohledem.  Dveře do učebny se rozletí a objeví se v nich Snape, všichni se neochotně rozejdeme do učebny.
----
Když se po vyučování konečně posadím do křesla u krbu ve společenské místnosti, objeví se u mě Ron s Harrym "Víš o tom co o tobě Malfoy vykládá?" zeptá se Ron, pozvednu obočí a zeptám se "co?" Ron se vedle mě posadí "že si jen hraješ na to, že jsi z mudlovské rodiny,  protože se ve skutečnosti stydíš za to, kdo jsou tvoji rodiče, prý jsou smrtijedi "řekne a já se zarazím  "samozřejmě mu nevěříme,  ale jen jsme chtěli abys to věděla Hermi" dodá Harry, jen přikývnu a rozběhnu se na astronomickou věž "už chápu proč se přátelíš se zmijozelem,  smrtijedko" křikne za mnou Hannah Abbottová a já se rozběhnu rychleji, kolem sebe slyším narážky na to, že smrtijedy by do bradavic pouštět neměli a tak dále. V astronomické věži už stojí Draco "Jak jsi jen mohl? Já ti věřila!" Vykřiknu a slzy mi stékají z očí "vážně?  Já ti také věřil a jak to dopadlo!" vykřikne zase on "nenávidím tě! Jsi pořád stejný pitomec! " vyjeknu a on se otočí k odchodu "jinak ti opravdu děkuju" řekne nakonec ledově klidným hlasem a odejde, zarazím se a přemýšlím co tím myslel.

Po tvářích mi tečou slzy a já horlivě přemýšlím proč to udělal, myslela jsem si, že jsme přátelé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po tvářích mi tečou slzy a já horlivě přemýšlím proč to udělal, myslela jsem si, že jsme přátelé. 

Per aspera ad astra (Dramione) DOKONČENOWhere stories live. Discover now