13.

234 18 3
                                    

"Men kom igen nu Oscar!" sa Felix med hög röst mot mig där jag låg i hans säng och tittade på honom som stod vid sin garderob.

"Men nej Felix, jag tänker inte gå ut klockan elva en oktobernatt? Det är ju svinkallt ute?" svarade jag honom vilket han bara ignorerade.

"Jag vill iallafall det och du får också göra det" sa han enkelt innan han drog på sig en grå tjocktröja över sin bara överkropp, även en svart tjocktröja slängde han på mig.

"Ta på dig den då" yttrade han då jag inte rörde mig överhuvudtaget. En dramatisk suck lämnade mina läppar innan jag tillslut gav med mig och drog på mig tjocktröjan.

Om det är något jag lärt mig om Felix dessa månader vi känt varandra så är det att om han har bestämt sig för något så är det så det ska vara, det är ingen idé att säga emot. Han tjatar tills han får som han vill.

När vi bara några tio minuter senare gick efter en liten grusväg som jag inte hade någon aning om vart den gick, drog jag armarna hårdare och hårdare om min kropp i försök om att återfå värme i kroppen.

"Kan vi inte gå tillbaka nu? Jag fryser" huttrade jag fram.

"Nej, vi är snart framme" yttrade Felix glatt som knappt såg ut att frysa överhuvudtaget.

Jag suckade bara men fortsatte att följa honom på vägen tills vi tillslut kom till en strandkant.

"Vad gör vi här?" frågade jag då jag verkligen inte hade någon aning om varför han hade tagit mig till en strand halv tolv på kvällen.

Utan att svara på min fråga drog han sin tjocktröja över huvudet och strax efter var mjukisbyxorna också av.

"Ska du bada?" frågade jag chockat.

"Vi ska bara" svarade han enkelt.

"Vi kan inte bada nu ju? Vi kommer ju bli sjuka?" svarade jag honom. Jag ville verkligen inte bli sjuk just nu.

"Äh, kom nu" sa han bara innan han drog av sina kalsonger också.

Och när han stod naken framför mig blev jag inget annat än chockad. Det var inte så att jag på något sätt attraherades av hans kropp eller något sådant, utan jag hade aldrig sett honom naken förut och jag blev bara chockad över att det hände så plötsligt.

"Men kom igen då" yttrade han innan han gick ner till bryggan som låg vid strandkanten.

Jag drog sakta av mina kläder och kände mig otroligt obekväm när jag gick helt naken mot honom på bryggan.

Han stod där med ryggen emot mig och väntade på mig så när han hörde mina steg vände han huvudet. Direkt fick han syn på hela min kropp, trots att det ändå är rätt så mörkt ute.

Han synade min kropp i några sekunder innan han gick fram till mig, tog tag i min arm och sedan drog ner mig i det iskalla vattnet.

***
Bilden (;

Glad lucia Btw! Trots att de typ bara e en halvtimma kvar av den Hahaha

"Jag har aldrig varit bra på att hålla löften" -Foscar Där berättelser lever. Upptäck nu