07.-Euphoria

3.2K 165 30
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~Csak a gyönyör tudja felnyitni a szerelmesek szemét.~

Pierre Choderlos de Laclos


▁▁▁▁▁▁დ▁▁▁▁▁▁▁


Dee Robinson~

Ahogy beléptünk az ismerős házba, a göndör hajú férfi rögtön a falnak nyomott, s ajkaimnak esett. Keze már sokkalta nagyobb területet járt be a testemen, mint a clubban, aminek képtelen voltam nem örülni. Mély sóhaj szakadt fel a torkomból, így néhány pillanatra megszakítva a csókunkat. 

Biztos voltam benne, hogy hibát követtem el, méghozzá mérhetetlen nagy hibát. Mintha az összes általam elmondott szó, amit Lisanak címeztem még akkor, amikor szemet vetett Mr. Styles-ra rajtam csattant volna, elvégre pontosan azt műveltem, amit nem szabadott volna. Csókolóztam vele, s olyan dologra készültem amely mindkettőnk életét gyökerestől képes volt megváltoztatni. Miért tettem ezt? Miért nem bírtam nemet mondani a férfinek? Olyannyira elvarázsolt, hogy már csak a gondolatra is, hogy hozzám ért melegség töltött el. 

A falhoz préselve az ölébe kapott, majd mindenféle szó nélkül indult egy helyiség felé. Lépcsőztünk, miközben még mindig nem váltak el ajkaink. Fogalmam sem volt, hogyan volt képes erre, de örültem, hogy nem estünk el. Mikor felértünk, azt hittem az ágyra tesz, de ehelyett a fürdőszoba felé ment, majd pillanatokkal később beállt a zuhanyfülkébe, és folyatni kezdte ránk a hideg vizet. Tudtam, hogy amiatt tette ezt, hogy egy bizonyos mértékben tisztuljon ki az elménk, és akármennyire is kijózanított a tette, nem akartam leállni. Teljesen elveszítettem az irányítást az agyam felett. 

A hideg csempének szorított, és úgy bámult rám egy kis ideig. Smaragdzöld íriszei csillogtak, míg hosszú göndör hajából csepegett a víz. Kezeimet nyakába vezettem, és közelebb húztam magamhoz, hogy ajkaink ismét találkozzanak. Nem ellenkezett, de nemsokkal később letett a földre, így azonnal a rajta lévő ing gombjaival kezdetem el bíbelődni, közben nem szakadtunk el újra egymástól. Türelmetlenül belenyögött a csókunkba, mikor végre lekerült róla az ing. Ruhám cipzárjához nyúlt és lassan lehúzta azt. Közben elzártam a vizet, és hagytam, hogy Harry a szobába vezessen. Kiléptem kék szoknyámból, és már csak egy szál fehérneműben álltam előtte. 

Az ágyra döntött, és felém magasodott. Csókokkal hintette be kulcscsontom, és egyre lejjebb haladt. Sóhajtoztam karjaiban, és teljesen elvesztettem az eszem. Akármennyire is féltem attól, amit tenni készültünk mérhetetlen izgalommal is eltöltött az, hogy ezt egy olyan személlyel hajtottam végre, aki tiltott volt a számomra. Talán Ő is azért volt ennyire heves? 

𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐑𝐘 𝐅𝐈𝐗- Átmeneti vigasz ❰𝓗.𝓢❱ BefejezettWhere stories live. Discover now