How to look hot in school

27 4 0
                                    

Χεχεχε ολες θελουμε να ειμαστε οι  καλυτερες και οι πιο ομορφες στο σχολειο.Γι'αυτο σας εχω αυτο το κεφαλαιο για να δειτε τροπους με τους οποιους θα ειστε  πιο hot στο σχολειο.

1)Make your eyebrows:Το ξερω οτι θα σας φανει παραξενο αλλα ναι...το σχημα των φρυδιων σας παιζει σημαντικο ρολο διοτι αμα τα φρυδια σου δεν ειναι ωραια σχηματισμενα τοτε  το ολο συνολο θα ειναι,λαθος!

2)OOTD:Πρωτα βρειτε ποιο ειναι το στυλ σας.Οποιο και αν ειναι κοριτσια στην εποχη μας οτι ρουχο θες το βρισκεις!!Απλα περιποιηθειτε λιγο πιο πολυ τον εαυτο σας και προσεξτε λιγο περισσοτερο τι φορατε ΑΛΛΑ οχι για να αρεσετε στους αλλους αλλα να νιωθετε εσεις ομορφες με οτι φορατε.

3)Makeup:Λοιπον.Εδω το θεμα ειναι περιπλοκο.Δεν εννοω να βαλετε 50 κιλα μεικ απ και να πατε σχολειο,σε καμια περιπτωση!Ενα consiler,ενα απαλο κραγιον και μια κρεμα BB cream ειναι οτι πρεπει.

4)Confidence:Πρεπει να εχετε αυτοπεποιθηση και να πιστευετε στον εαυτο σας.Να φορατε οτι θελετε,να βαφεστε οπως  θελετε και να μην σας νοιαζουν τι λενε οι αλλοι!


Δεν εχω να πω κατι σημαντικο.Αστερακι και τα λεμε στο επομενο.



                                                                                                                        xoxo Sotiria

Girls GuideWhere stories live. Discover now