Κεφάλαιο 15

12 5 0
                                    


Μεριά Elenas:

John: Εlena απλα φύγε θα ειμαι μια χαρά! Μου λεει και καταλαβαίνω οτι δεν πρόκειται να τον πείσω..

Ειναι πολυ ξεροκέφαλος τελικά! Το να μαλώσω μαζι του δεν θα οφελήσει σε τιποτα. Αυτη τη στιγμή το καλύτερο που εχω να κανω ειναι να βρω έναν τροπο να τον βοηθήσω σε οτι ειναι αυτο που εχει μπλέξει.. Πολλές σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου την στιγμή που ακούω καποιον να μιλάει.

???: Εισαι έξυπνος και δεν στο χα! Μόλις της έσωσες την ζωή.. Αυτο βέβαια αν δεν μας καρφώσει στους μπατσους.

Ακούω τον έναν απο αυτούς να λεει και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα! Ποιοι ειναι αυτοί? Τι θέλουν απο τον John? Γιατι δεν μου εχει μιλήσει γιαυτο?

John: Ποιοι ειστε? Τι θέλετε?

Ακούω τον John να λεει και ακόμα δεν βγάζω νόημα σε κανένα απο αυτά! Πως γίνεται να μην ξέρει ο ίδιος τι θέλουν απο αυτόν? Λέτε τελικά να μην ειναι τοσο μπλεγμένος όσο πιστευα?

???: Το ποιοι ειμαστε το ξερεις ήδη πολυ καλά! Όσο για το τι θελουμε, θα το μάθεις σύντομα..

John: Δεν εχω μιλήσει σε κανέναν! Και ούτε πρόκειται! Το ορκίζομαι! Απλώς αφήστε με ήσυχο. Δεν θελω καμία σχέση μαζι σας.

Τον ακούω να λεει και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο! Τι στο διάολο γίνεται εδω πέρα?

???: Δεν πάει ετσι αγορινα! Ξερεις ήδη πολλα.. Εισαι τυχερός που σε χρειαζόμαστε αλλιώς..

John: Αλλιώς τι??

Ρωτάει ο John και και βλέπω καποιον απο πισω του να τον πλησιάζει απηλιτικα. Ο αλλος χαμογελάει πονηρά την στιγμη που ο δεύτερος χτυπάει τον John με ενα ξύλο στον σβέρκο. Ο John σοριαζεται στο έδαφος, ενω αυτος που τον χτύπησε εξετάζει την περιοχή για τυχόν "θεατές." Κρυβομαι περισσότερο πίσω απο τον τοίχο απο τον οποίο παρακολουθουσα και προσπαθω να ισσοροπησω την αναπνοη μου, ωστε να μην με ακουσουν. Υπάρχει μονο ένας τροπος να τον βοηθήσω και για να γινει αυτο επιβάλλεται να μην με δουν.

???: Πάρτε τον και όπως είπαμε.. Μην σας δει κανεις!

Οι άλλοι τρεις νευουν θετικά και την αμεσως επόμενη στιγμή ο ένας απο αυτούς τον σηκώνει στους ώμους του, ενω οι άλλοι προσέχουν να μην τους δει κανεις. Αφού βλέπω πως κατευθεινονται προς το πάρκινγκ του σχολείου, τρέχω και ψάχνω τον Kosta. Ειναι ο μόνος που μπορει να με βοηθήσει να τους ακολουθήσω. Δεν εχω αλλη επιλογή! Αν χρειαστεί θα του τα εξηγήσω όλα. Μα ποια όλα? Λες και εγω ξερω τι γίνεται! Α ρε John!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Η Αγάπη θέλει ΘυσίεςWhere stories live. Discover now