TANITIM

34 5 0
                                    




Doğa İzel Soylu

İzel, 17 yaşında 2 abisi var. Instagram fenomeni oldukça fazla takipçisi var ve 4-5 kez modellik yapmış biri. Tek kelimeyle anlatılamaz kadar eğlenceli bi kız. Graffiti yapıyo ve çok iyi voleybol oynuyor, ayrıca ses yarışması dereceleri var.Derslerle arası yok hadi canım herkesinde iyi olması gerekmiyo. Karez kolejine gitmeye başlıcak.


Açelya Aksoy

Açelya, İzel'in hem kuzeni hem kardeşi hem kankası. Çok kafa bi kız, enerji dolu. Çok iyi voleybol oynuyo.17 yaşında. Karez Kolejinde okuyor.


Alina Dalkıran

Alina, 17 yaşında 1 ikizi var. Çok iyi dans ediyo ikiziyle birlikte grubun neşesi, enerji kaynağı yerinde duramayan çok eğlenceli bi kız. Karez Kolejinde okuyor.


Alena Dalkıran

Alen2nıa, 17 yaşında Alina'nın ikizi çok iyi dans ediyo, Alina ile birlikte grubun neşesi olduğunu söylemiştim.Yerinde duramayan çılgın bi kız. Alina'nın tersine daha kırılgan ve alıngan bi yapıya sahip. Saçlarını her hafta geçici boya ile farklı renge boyar ama doğal sarı saçlı. Karez kolejinde okuyor.


Arda Erez

Arda, 19 yaşında Instagram fenomeni ve çok fazla takipçisi var bunun bi nedenide model olması.bitek arkadaşlarının yanında gülen,eğlenebilen eğlenceli biri. 17 yaşındayken yaşadığı travma sonucu dışarıya mutluluğunu göstermemeye başladı.Çok iyi basketbol oynuyo, takım kaptanı okulun sahibinin oğlu ama arkadaşları arasında bunu unutur. Doğal olarak Karez kolejinde okuyor.Genel olarak, bazı sebeplerden dolayı okulda ve hatta İstanbul'da korkulan birisi. Ses derecesi var.


Aras Karaer

Aras, Arda'nın kuzeni. 19 yaşında okulun yarısı babasına ait doğal olarak Karez kolejine gidiyor. yani Arda'nın ailesi ile hem ortak hem akraba. Arda'nın aksine biraz daha eğlenceli. 17 yaşında Arda'nın yaşadığı travma sonucunda Arda'ya en çok yardım eden ve ondan sonra en çok üzülen kişi oldu. Takımda Arda'dan sonra en iyi basketbol oynayan kişi,yine genel olarak okulda ve hatta okulun dışında korkulan biri.


Murat Akan

Murat, gruptaki en eğlenceli, soğuk espiri yapan, yerinde duramayan, dersleri kaynatan biri. Çok iyi olmasada basketbol oynuyo. 19 yaşında. Karez kolejine gidiyor.


Emre Çelik

Gruptaki en normal kişi dklskd öyle kendi halinde yaşıyo falan diyomuşum dkddkl. Gruptaki en sakin kişi ama sevdiği kişilere zarar gelirse çok sinirlenir, sinirlenince harbi sinirleniyo. Dediğim gibi kendi halinde takılıyo işte. 19 yaşında.Karez Kolejindeokuyor.


HEPİNİZE MERHABA BU BENİM İLK KİTABIM VE TELEFONDAN YAZIYORUM O YÜZDEN YAZIM YANLIŞLARI OLABİLİR.ARKADAŞLAR ÇOK ACEMİYİM LÜTFEN SAYGI DUYUN. AYRICA DAHA ÖNCE HİÇ KİTAP YAZMADIM AMA WATTPAD'TEN TANIŞTIĞIM BAZI YAZARLAR BLABLABLA K TAKİPÇİSİ OLMASINA RAĞMEN HİÇ YORUM VE VOTESİ YOKTU GERÇEKTEN HİKAYEYİ YAZARKEN ENERJİSİ DÜŞTÜ VE KİTABI SİLDİ. YANİ KISACASI LÜTFEN VOTE VE YORUM YAPIN SEVİLİYORSUNUZZZZZ

PARDON! YANLIŞLIKLA SEVDİMOù les histoires vivent. Découvrez maintenant