Capitolul 2-Primul sarut

41 1 0
                                    

Dimineata a venit si Melina era pregatita pentru o noua aventura. Dar ce urma sa se intample era de neasteptat.
Asa ca Melina s-a imbracat si l-a sunat pe Andre's ca acesta sa vina la ea. Andre's a avenit si au asteptat vreo 10 minute ca parintii sa ii aprobe cererea si au plecat.. Era ora 1:00 si Philip nu o sunase pe Melina asa ca aceasta l-a sunat. A intrat robotul si Melina a spus:- Dragul meu ,unde esti de ce nu raspunzi.. Cred ca deja stiu raspunsul.. Nu ma placi , totul era o minciuna ...
Dar dupa ve a inregistrat mesajul Melina l-a vazut pe Philip coborand dintr-o masina neagra, cu un buchet imens de trandafiri in mana.. Era impresionata ... Philip s-a apropiat de ea ,a imbratisat-o si a sarutat-o. Se vedea pe chipul Melinei dragostea pe care o avea pentru Philip. Dar totusi credea ca Philip nu o place.. Credea ca totul este o gluma nereusita.. Dar si-a dat seama ca nu e asa. Philip o iubea cu adevarat nu pentru cum arata ci pentru sufletul ei.
Ziua a trecut si Melina trebuia sa ajunga acasa dar Philip i-a zis sa mai ramana ... Melina era nehotarata .. Daca va zice da parintii o vor certa, daca va refuza Philip se va supara. A acceptat si a zis ca va mai zamane pana la 23:00 ora pusa de parinti fiind 24:00.. A ajuns acasa iar mama ei ai stat de vorba cu Philip si i-a zic ca maine sa vina la ora 4:00 la Melina doar el nu si Andre's.. El a zis ca vrea sa vorbeasca cu Melina 2 secunde ... A luat-o intr-un loc secret, a imbratisat-o , i-a zis ca o iubeste si a sarutat-o iar! Dupa a adus-o pana la poarta si a plecat catre casa bucuros!! Mama fetei i-a spus ca nu cumva sa se indragosteasca de acest baiat pentru ca bunicii lor sunt prieteni foarte buni.. Fata a inceput sa rada si a zis : -Nu doamne !!! Suntem doar prieteni!
Fata fiind foarte fericita a intrat in casa si a mers in pat gandindu-se la ziua aceasta. Si Philip se gandea la ea si la intamplarile petrecute alaturi de ea..
Heii merisorii mei sper ca v-a placut si acest capitol ... Sper sa va placa aceasta carte .. Votati daca vreti sa scriu in fiecare zi si lasati un comentariu cu personajul vostru favoritt...
Va iubesc merisorii mei!!❤❤ 🍏🍏

Vacanța De VaraWhere stories live. Discover now