3

71 7 8
                                    

Picture: Kylie en Jason😻

Kylie

Ik open mijn ogen en ga wat recht op zitten. Gelijk hou ik mijn hoofd vast. Wat is er allemaal gebeurd gister? Ik kijk om me heen en ik zie dat ik in een jongens kamer ben. Ik kijk naast me en zie Jason slapen.

Wat is er gister allemaal gebeurd?! Ik kijk naar de klok en zie dat het kwart over twee is. Welke dag is het vandaag? Ik pak m'n telefoon. Donderdag! Ik maak Jason wakker. "Hmm wat is er?"

"Jason we hebben school! We zijn al drie uur te laat!" "Babe mijn moeder heeft al naar school gebeld en heeft ons ziek gemeld." Zegt hij. "Oh. Jason..? Is er gister iets tussen ons gebeurd..?"

"SugarCandy, er is niks tussen ons gebeurt. Je was wat aangeschoten en ik heb je toen naar mijn huis gebracht. Ik heb je ouders geappt en zei dat je bij Chantel slaapt." Zegt Jason met zijn schorre ochtendstem wat zo sexy klinkt.

"Ik dacht dat we seks hebben gehad." Zeg ik zacht. "Denk je nou echt dat ik seks met jou zou hebben terwijl je aangeschoten was? Dat doe ik mooie en lieve meisjes zoals jij niet aan." Zegt hij en hij kijkt me met een glimlach aan.

"Dank je Jason." En ik geef hem een kus op zijn wang. "Je bent zo schattig." Grinnikt Jason. "Jou ochtendstem is zo sexy." Zeg ik terug. "Hmm... Stouterik."

"Ja ja. Je doet wel een beetje high class en alsof je sterk bent, maar ik durf te wedden dat ik sterker ben." Zeg ik. "Bluf." Zegt Jason. "Worstelen. Jij en ik tegen elkaar." "Nu?" Vraagt Jason.

"Ja. Of ben je bang?" "Ha! Droom maar verder." Jason en ik gaan op onze knieën zitten. "Drie." Zeg ik. "Twee." Zegt Jason. "Eén. Start." Zeggen we tegelijk. Ik probeer Jason van het bed te duwen wat me niet lukt.

Jason duwt me naar achter. Als ik merk dat ik bijna val ga ik staan en duw Jason. En ja hij valt van het bed. "Ja gewonnen!" Roep ik en spring blij op het bed. "Jij speelde vals."

"Niet. Je zei niet dat we niet mochten staan." Zeg ik en ga van het bed af. Ik ga voor Jason staan. "Niet alles hoeft gezegd te worden." Zegt Jason. "Hmm.. Maar ik vind het fijner als alles wordt gezegd."

"Kom op zeg wat je denkt of wat je wilt doen." Zeg ik terwijl ik Jason bij zijn polsen pak. "Ik wil jou zoenen." Zegt Jason met een speelse grijns. Ik voel dat ik bloos en kijk daarom snel naar beneden.

Jason pakt met zijn vinger en duim mijn kin en tilt m'n hoofd omhoog, zodat ik nu naar hem kijk. "Je bent mooi als je bloost. Vooral als het door mij gebeurt." Zegt hij. Ik kijk hem aan.

Als ik m'n lippen op die van hem wil plaatsen worden we onderbroken door Jason zijn telefoon. "Het is m'n moeder." Zegt hij pen neemt op. "Ja mam alles gaat goed. Ja is goed. Hoeveel? Oké. Ja zal ik doen. Werkt ze."

"En wat zei ze?" Vraag ik. "Ze heeft geld achter gelaten om wat te doen met zijn tweeën. En ons ontbijt zit in de oven." Zegt Jason. Ik giechel. "Wat valt er te giechelen?" Vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw.

"Niks." Zeg ik. Jason loopt naar me toe. Hij tilt me op en gooit me op bed. Hij gaat boven mij liggen en steunt op zijn armen, zodat al zijn gewicht niet op mij komt. "Sugar candy.... You're going to tell me right?" Vraagt hij.

"Je klonk zo schattig toen je met je moeder praatte en alles zo zei." Zeg ik grinnikend terwijl ik in zijn ogen kijk. "Hmm.. Maar we waren volgens mij bezig voordat ze mij belde."

Jason buigt naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. Ik glimlach siert rond mijn lippen. Jason merkt het op, want hij begint ook te lachen. Ik draai ons om, zodat ik boven zit.

Ik laat mijn hand op zijn borst rusten en mijn andere hand gaat door zijn haar. Ik voel hoe Jason zijn handen van mijn heupen naar mijn kont gaat. Hij likt over mijn lip om toestemming te vragen die ik hem snel geef.

Kan dit langer doorgaan? Ik bijt zacht op zijn onderlip en trek terug. "Wow... You're such a good kisser." Zegt Jason. Ik voel dat ik weer moet blozen ik wil wegkijken, maar Jason geeft me een kus.

"Ik heb je al gezegd. Je bent mooi als je bloost. Ik wil juist dat je naar me kijkt als je moet blozen." Zegt hij. "Kom dan gaan we ontbijten. Jason pakt mijn hand en trekt me zijn kamer uit.

We lopen de trap af en lopen de keuken binnen. "Ga maar aan het keukeneiland zitten." Zegt Jason. Ik doe wat hij zegt. Jason maakt de oven open en haalt ons ontbijt eruit.

Hij opent de koelkast en haalt er een schaal met fruit uit. Ik prik met mijn vork in een aardbei. Als ik hem naar me mond wil brengen pakt Jason snel mijn hand en eet m'n aardbei op.

"Jason!" Zeg ik lachend. Hij blaast een kus naar me en pakt sinaasappelsap. Ik bestudeer hem. Hij heeft alleen zijn bokser aan en ik zit in zijn shirt dat te groot voor me is.

Ik kijk naar zijn buikspieren. "Ik weet dat mijn buikspieren heel interessant zijn, maar ga nou maar eten." Zegt Jason terwijl die ook aan het keukeneiland komt zitten. "Ik hou ook van jou."

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Oct 11, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

The PhotoDonde viven las historias. Descúbrelo ahora