Proloog

102 9 6
                                    

Picture: Kylie😻
Italië - Florence - 12/2/17

Kylie

"Mam laat me nou slapen!" Zeg ik. "Nee Kylie sta op. Je moet naar school." Zegt mama. "Ja Kylie sta op." Zegt Kendall mijn mama na terwijl ze in de deuropening staat.

Ik pak mijn kussen en gooi hem naar haar. "MIS!" Roept Kendall lachend en loopt weg. Ik sta op en loop naar mijn kast. Ik pak een zwarte skinny en een grijze sweater.

Ik loop de badkamer binnen. Ik kleed me uit en stap de douchecabine binnen. De warme water stralen lopen langs mijn lichaam. Na vijf minuten stap ik eruit. Ik pak een handdoek en droog me af.

Ik pak een setje en trek hem aan. Ik smeer wat bodylotion van Dior over mijn lichaam en kleed me dan aan. Ik doe mijn make-up en loop dan naar mijn schoenen kast. Welke schoenen? Ik lak mijn zwarte enkellaarzen met een hak van tien centimeter.

"Kendall schiet op." Roept mama uit de auto. "Ja Kendall schiet op." Doe ik mama na met een grijns. Kendall stapt de auto in met een boze blik. "Mama zitten Kendall en ik op dezelfde school?" Vraag ik.

"Ja alleen niet in dezelfde klas, want Kendall is een jaar ouder." Legt ze uit. Ik knik. Als we er zijn stappen we uit. "Veel plezier!" "Bedankt mam!" Zeggen Kendall en ik tegelijk.

Als we ons omdraaien kijkt iedereen ons aan. Ja onze auto en onze kleding. We zijn gewoon rijk zo erg is dat toch ook niet? In de verte zie ik een blonde jongen met blauwe ogen kijken.

Jezus wat is die knap. Hij staat met een paar jongens. "KENDALL!" Roept er een meisje. Ja Kendall kent hier mensen en ik? Ik ken hier niemand. Ik loop de trappen op en loop naar binnen.

Als ik verder wil lopen word ik door iemand tegen gehouden. Ik draai me om en kijk in de blauwe ogen van de jongen met het blonde haar. Achter hem staan de jongens.

"Kaj." Zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt. "Kylie." Zeg ik terwijl ik zijn hand schud. "Dat zijn Antonio, Giovanni, David en Marcello." Zegt hij en wijst iedereen aan. Ik glimlach en wil weer verder lopen maar hij houdt mij weer tegen.

Kaj

Kylie wilt weer verder lopen maar ik hou haar tegen. "Wat is er?" Vraagt ze lief. "Je bent gewoon mooi en ik zou graag je nummer willen." Zeg ik terwijl ik mij telefoon pak.

Ze pakt mijn telefoon aan en typt haar nummer in. "Bedankt. Mag ik in de jouwe de mijne zetten?" Vraag ik. "Hier." Zegt ze en geeft haar telefoon. "Dankjewel." Zeg ik en geef een kus op haar wang.

Ze bloost en loopt door. We lopen naar de kantine en ik aan de vensterbank zitten. "Je hebt een goeie gekozen." Zegt Marcello. "Ja man die tieten." Zegt Antonio. "Die billen!" Zegt David.

"Weet ik. Weet ik. Weet ik. En wat vind jij van haar?" Vraag ik aan Giovanni. "Ze is mooi." Zegt hij. "Alleen dat? Gewoon mooi?" Vraag met een opgetrokken wenkbrauw. "Ja alleen mooi." Zegt hij.

"Je zou haar gewoon doen. Ik ga een lingerie foto regelen." Zeg ik. "Kaj ik zou niks doen. Je gebruikt haar alleen om een klote foto. Je gaat haar breken. Je wilt haar pijn doen."

"Calm down it's just a PHOTO!" Zeg ik. "It's not just a photo. It's The Photo." Zegt Giovanni.

The Photoحيث تعيش القصص. اكتشف الآن