Hat

6.6K 248 9
                                    

     Egy hónappal később, már majdnem teljesen beilleszkedtem. A katonák, és a személyzet is mostmár bizalommal jött hozzám, bármilyen problémájuk is volt. Connort pedig próbálom mindig elkerülni.
     Szombat volt, és a srácokkal ebédeltem. Az ebéd egészen nyugodtan telt el. Viszonylag. Jamie, Connor és még két haverjuk, velem ebédelt. Kiderült, hogy mindkettejük nagyon jó fej. Így tehát megismertem személyesen Harryt és Josht. Jamie már mesélt róluk, de eddig otthon voltak a családjukkal. Mindkettő elég karizmatikus pasas.
     Először azt hittem, hogy testvérek, annyira hasonlítottak egymásra. Még a hajuk is egyformára volt nyírva. Mindkettejük szeme mogyoróbarna, és egyformán görbül az orrnyergük is. Van, hogy befejezik egymás mondatait. Ami először elég ilyesztő volt. Aztán kiderült, hogy kettejük közül Josh a beszédesebb, de Harry mondja a jobb poénokat. Kedvesek voltak velem. Rögtön befogadtak maguk közé és nekem is ugyanúgy mondták a hülyeségeiket, mint Connornak, vagy Jamienak.
     Apropó Connor. Evés alatt nem sokat beszélt, de ha odaszólt akkor azon mindenki nevetett. Inkább csak figyelt. Leginkább engem. Ami valljuk be, étkezés közben elég zavaró tud lenni, de próbáltam figyelmen kívül hagyni. Ebéd végéig ment is a dolog, de már annyira zavart a folyamatos bámulása, hogy nem bírtam tovább és kifakadtam.
-Hagyd már abba!-csattantam fel.
-Mit is?-kérdezte pimaszul.
-Azt, hogy folyamatosan bámulsz.
-Kicsim.-kezdte lekezelően.- Azt nem tiltja a törvény. Vagy mégis Josh?-kérdezte a mellette ülő haverjától. Azt a vigyort legszívesebben letörölném az arcáról egy jó nagy pofonnal.
-Nem. Azt nem tiltja.-válaszolt a kérdésre az említett, de eléggé elgondolkodva nézett rám, ahogy a többiek is.
-Mindegy. Nem érdekel.-álltam fel idegesen az asztaltól.
     Ezt a kis incidenst leszámítva, tényleg jó hangulatban telt az ebéd.
     Félúton járhattam a ház felé, amikor meghallottam, hogy valaki a nevemet kiabálja mögöttem. Amikor megfordultam, és észrevettem, hogy ki az, és azzal a lendülettel vissza is fordultam, és indultam tovább.
-A picsába is Katie. Várj már meg.- futott utánam Connor. A ház már nem volt messze, szóval azt gondoltam, hogy egy kis játék simán belefér.
-Inkább kapj el!- kiáltottam neki vissza, és elkezdtem sprintelni.
     Épphogy becsuktam magam mögött az ajtót, az rögtön ki is nyílt és Connor lépett be rajta idegesen. Bezárta és elkezdett felém közelíteni. A szobám ajtaja messze volt, szóval azt nem tudtam volna időben elérni, így tehát az íróasztal mögé léptem, hogy az kötünk legyen.
     Connor teljesen felforgatta az érzelmi világomat. Mikor a közelében voltam, dühöt éreztem iránta. És hatalmas vágyat. És ez csak még jobban felbosszantott. Az hogy ennyire lazán kezelt, az arroganciája és sármossága, az hogy becenevet aggatott rám, ami bosszantott, de mégis tetszett, mind-mind olyan dolog, ami teljesen levett a lábamról.
-Gyere ide Katie. Ne akard, hogy én menjek oda!-mondta. A tartása feszült volt. Már az asztal előtt állt.
-Felejtsd el.- mosolyogtam rá édesen. Tudtam, hogy az ördöggel cicázom, de abban a pillanatban nem érdekelt.
-Büntetést fogsz kapni amiért ellenszegültél. És én azt nagyon, de nagyon fogom élvezni.-nyalta meg az ajkát.
-Hmm... Ez nem fog összejönni...Kicsim.-gúnyolódtam vele, de alig bírtam ki nevetés nélkül. Még hogy megbüntet? Mi ez itt? Az óvoda?
-Lejárt az időd babe.-vigyorodott el és elkezdte megkerülni az asztalt bal oldalról.
     A baj csak az volt, hogy a szobám is abban az irányban volt, így tehát maradt a bejárati ajtó. Csak pár méter. Gondoltam én. Csak két lépést tehettem, amikor a karjai már a derekam körül voltak. Megfordított, és a vállara dobott. A szobám felé indult el.
-Tegyél te idióta!-a szavaimnak nyomatékot adva, elkezdtem ütni a hátát.
-Ezt most hagyd abba!-morogta, és a fenekemre csapott.
-Baszd meg!-kiáltottam fel. Már az ajtónál volt.
-Nagyon szívesen édesem.-nevetett fel.
     Amikor beért velem a szobába, az ágyhoz lépett, és ledobott rá. Én már pattantam is fel, de lefogott, és a csípőmre ült. A kezeimet összefogta a fejem felett. Elkezdtem mocorogni, hogy kiszabaduljak alóla, de teljesen le voltam szorítva.
-Én a helyedben nem ficánkolnék így, hacsak nem akarod, hogy minden előjáték nélkül dugjalak meg.-mondta teljesen komolyan.
Erre a kijelentésére a szám elnyílt, és levegőt is elfelejtettem venni.
-Most csak szórakozol velem ugye?
-De még mennyire, hogy igen babe.-hajolt közel hozzám.-Ez az egész egy kibaszott játék, és én hozom benne a szabályokat.-suttogta, és a nyakamat kezdte el csókolni. Egyre szaporábban kezdtem venni a levegőt. A szabad keze elindult felfedezőútra a testemen. Bekúszott a pólóm alá, fel a mellemig, és belemarkolt.
-Kérlek!-nyögtem fel.
-Mit kérsz édesem?-a szája már az állam és a szám között volt.
-Hagyd abba.-próbáltam erős lenni, de a testem elárult. Teljesen ráhangolódott.
-Nem úgy látom, mintha nagyon ellenedre lenne.-a keze ami leszorította az enyémet, elengedte, és a pólóm alá vándorol az is.
     Már nem érdekeltek a következmények. Csak az, ahogy azzal a gyönyörű zöld szemével az enyémbe nézett. A szája az enyém felett volt. Rápillantottam, és szerintem ez tette be nálam azt a bizonyos ajtót. Beletúrtam a hajába, és a száját az enyémre húztam.
     Nem kíméltük egymást. Most nem annak volt itt az ideje. Egy hónapnyi felgyülemlett feszültség tört most fel belőlünk. És mi ennek teret adtunk. Szinte téptük egymás száját. A csípőmet hozzádörgöltem a már így is feszülő nadrágjához, mire felmordult.
-Meztelenül akarlak. Most!-morogta a számba.
-De az nem fog menni, ha nem engedsz el.-nyögtem két csók között.
-Picsába is.-mondta és felült, de húzott maga után.
-Imádom amikor mocskosan beszélsz.-sóhajtottam fel.
     Amikor eljutott a tudatomig, hogy ezt hangosan kimondtam, a szám elé kaptam a kezem. Connor csak elvigyorodott, és elvette a kezemet a szám elől.
-Ha velem vagy, bármit gondolsz is, mond ki! Megértetted Katie?-nézett mélyen a szemembe. Én csak bólintottam.-Hallani akarom!
-Igen megértettem.-forgattam meg a szemem.
-Te most a szemedet forgattad?-csodálkozott el.
-Igen. Mit fogsz tenni?-hajoltam hozzá közelebb.
-Hmm... Majd meglátod.-kacsintott rám.
Eközben lekerült rólam a pólóm, a nadrágom, a cipőim és a zoknijaim is. Csak a fekete csipkés tanga, és melltartó maradt rajtam. Még.
-Kibaszottul dögös vagy.-nézett végig rajtam, és megnyalta az ajkát.-Legszívesebben minden előjáték nélkül, most azonnal megbasználak.-mondta a szemembe. Ha eddig nem voltam nedves-pedig az voltam-most már tuti, hogy az vagyok.
-Akkor nem akarok előjátékot. Magamban akarom érezni a farkad. Azt akarom érezni, hogy teljesen kitölt. -pihegtem szaggatottan, és levettem a maradék ruhadarabokat is.
     Mostanra már ő is meztelen volt. A teste tökéletes volt. Az izmai kidolgozottak voltak. És a farka. Ó te jó ég. Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy hogy fog az beférni. Aztán ezt a gondolatot el is kergettem.
     Amikor meghallotta hogy mit mondtam, azonnal rám vetette magát, és elkezdett csókolni. A nyelvünk összhangban volt ahogyan mi is. A keze levándorolt a csiklómra és elkezdte masszírozni. Én erre felnyögtem és a hátát meg a fenekét markoltam.
-Babe te már tocsogsz is a nedvességtől.-nyalta meg a száját.-Ó. És még milyen nedves vagy!-hirtelen feldugta két ujját. Én egy hatalmasat nyögtem az élvezettől. Eléggé nedves voltam már, hogy ne fájjon. Elkezdett pumpálni, miközben a nyakamat szívta.
-Szedsz gyógyszert?-kérdezte. Előszór nem jutott el a tudatomig a kérdés, aztán csak bólintottam.
-Magamban akarlak! Most! Hallod Connor? Ne húzd tovább az időt!-az utolsó szavakat már majdnem sikoltottam, annyira gyorsan dolgozott a keze bennem.
     Szerintem Conmor csak erre várt. Azonnal bepozícionálta magát a bejáratomhoz, és tövig nyomta a farkát bennem. Én pedig felsikoltottam a gyönyörtől. Elkezdett mozogni bennem, először lassan, aztán egyre gyorsabban.
-Addig foglak dugni, hogy holnap alig bírsz majd lábra állni. Aztán pedig előröl kezdem az egészet.
A szavaitól még jobban akartam őt. A hátát karmoltam, mire még gyorsabb tempóra kapcsolt. Nekem pedig csak nyögések jöttek ki a számon.
-Connor!-sikoltottam fel.-Mindjárt.
-Tudom babe. Én is.-nyögte a nyakamba. Eközben a mellemet kényeztette az egyik kezével, a szájával pedig a másikat szopta és harapdálta. A másik keze a csiklómra vándorolt, és úgy lökött egyre közelebb a szakadék felé. Én bele túrtam a hajába, és a száját az enyémre nyomtam. Az ajkába haraptam mire felmordult. Ezután élveztem el.
-Connor!-sikoltottam a nevét, miközben teljesen átadtam magam neki. Ő még lökött rajtam kettőt, amikor ő is elment. Egy férfias nyögés hagyta el a száját.
Mikor mindketten lecsillapodtunk valamennyire, kihúzódott belőlem, mellém feküdt és magához ölelt.
-Ez valami fantasztikus volt.-mondta mosolyogva.
-Igen.-suttogtam én is. Aztán elkomorodtam.-De nem lett volna szabad. Az állásommal játszom.-ültem fel az ágyban. Aztán meggondoltam magam. Nem mindegy már? Úgy is megtörtént.-Eljössz velem zuhanyozni?-vigyorogtam rá, és úgy ahogy voltam anyaszült meztelenül, kimásztam az ágyból.
-Még szép.-nevetett fel.-De a büntetésedet akkor sem úszod majd meg!
-Ki mondta, hogy meg akarom úszni?-nevettem rá.

KatonadologWhere stories live. Discover now