Capitolul 1- Trezirea Marei

74 9 9
                                    


  Mintea îi fugea oriunde altundeva însă cât mai departe de locul unde se afla. Voia să fugă din propriul corp însă spiritul ei era atât de fragmentat încât nu se putea desprinde de corp și să se ascundă în micul ei paradis. Cei cunoscători ar fi spus că ea încerca să caute Țara Minunilor la fel ca și Alice. Să scape de ceea ce trăia și să găsească un loc al ei unde era departe de durere. Își simțea pielea arzând după ce îi fusese frecată cu putere minute sau chiar ore, nu își dădea seama, cu un burete din sârmă. Țipetele îi părăseau gâtul continuu, durerea fiindu-i un prieten vechi care nu avea să o părăsească niciodată. Credința ei în bunătate nu exista, nu întâlnise și nu ținea minte ca așa ceva să existe. Părea un mit, ceva cu care o torturtau femeia cu păr roșu și bărbatul chel.

Își vedea reflexia în oglinzile din jurul ei. Era legată de o masă de metal într-o cameră singură plină de oglinzi care o înconjurau. Părul blond îi curgea pe lângă corpul maltrat de foame și violență, însă ea nu își aducea aminte. Cel puțin nu partea din conștiința ei care era trează în acea clipă așa că nu cunoștea faptul că țipetele ei după ajutor nu aveau să fie ascultate ci aveau să îi aducă mai multă durere. Imaginea pe care o vedea în oglinzi repetându-se iar și iar și iar era deplorabilă, încercând să își mute privirea însă tot ceea ce vedea era același lucru. Disperare. Încercase să își închidă însă de fiecare dată era electrocutată de cătușele care o țineau legată. Femeia cu părul roșu car era cunoscută ca și Bast printre cunoscători și cei care lucrau cu ea, primind însă printre prizonieri numele de Sângeroasa. Mereu ea era cea care era lângă ei atunci când luau parte la un ritual satanic unde li se dădea sânge,fiind obligați ori să îl bea sau să îmbăieze în el.

Acum ea era acolo ca să injecteze în sângele fetei LSD. Blonda începuse să aibe o continuă teamă de ace sau de oricine și orice se apropia de ea, încercând să se zbată însă putea doar să se rănească mai mult. Bast se retrase în liniște din încăpere lăsându-i sufletul să fie torturat de neputința corpului care îi era legat, fiind obligată să fie spectatorul propriei nebunii. Camera în care se ascunse femeia ca să îi observe comportamentul era una din spatele oglinzilor, doar ea fiind capabilă să vadă dincolo de oglinzi nu și invers. Pe când tot ceea ce fata cunoștea era întunecat și mizerabil, încăperea în care se afla femeia cu părul roșu arăta luxul unei vieți normale și plăcute. Un birou frumos aranjat cu acte și pixuri frumos ordonate, o canapea tapițată pentru a face șederea observatorului cât mai comfortabilă cât privea cum experimentul se zbătea pentru normalitate.

Ochii ageri ca de felină priveau atentă cum fiecare mușchi din corpul fetei începea să se miște împotriva voinței ei. Cum pe chipul ei se instala panica și frica de ceva ce nu era acolo. Teama de necunoscut, teama de ceea ce își putea doar imagina. Însă imaginația ei primea toată inspirația din realitate, din abuzurile fizice, psihice și emoționale pe care le trăise deja, duse însă la extremă. Bast înregistra fiecare țipăt al fetei așteptând și așteptând până când ieși la suprafață.

Venele de pe gâtul fetei începură să se umfle, respirația ei devenind alarmant de rapidă, chipul devenindu-i spre o nuanță nesănătoasă de roșu apoi doar cedă. Tânăra care acum avea în jur de 12 ani rămase nemișcată pe masa rece din metal care aburise pe conturul corpului ei din cauza contactului între răceala materialului și căldura în creștere a corpului fetei. Ceea ce părea acum o tânără moartă aducea o bucurie enormă pe chipul palid ca de porțelan a lui Bast care se repezi să iasă din încăperea ascunsă și să vizioneze de aproape rezultatele.

- Lily? întrebă roșcata învârtindu-se în jurul mesei privind-o cu capul ușor lăsat pe o parte.

La colțul buzelor fetei începu să curgă puțină salivă, Bast având umanitatea de a lua marginea halatului propriu pentru a o șterge la gură. Însă mișcarea de bunătate îi fusese răsplătită cu ceea ce fusese învățată mica blondă încă de dinainte să meargă. Răutatea. Ochii tinerei se deschiseră larg, mișcându-și rapid capul încât dinții ei să se încleșteze pe încheietura roșcatei care țipă luată prin surpindere. Masa se electriză iar, zeci de volți trecând prin corpul blondei care strânse doar mai mult cu dinții țipând de-o dată cu Bast. Doar după câteva lovituri peste față primite de femeie, Lily își descleștă dinții respirând rapid cutremurându-se încă din cauza curentului care se oprise între timp.

Trei numeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum