TEŞEKKÜR

9.3K 424 186
                                    

Merhaba değerli okurlarım ve sevgili yazar arkadaşlarım. Biliyorsunuz ki 17 Eylül 2016 da Elmas Hırsızı kitabıma final verdim.

Bu benim için hem zor bir bitiş, hem de hevesli bir başlangıca gebeydi. O yüzden içimde tarifi imkansız hisler yaşadım. Çünkü bir yandan kitabı seriye çevirmeye karar vermiş olmak, karakterlerimden kopmayacağımı bilmek içimi rahatlatıyordu. Diğer yandan 8 aydır süren heyecanım son buluyordu. Sizlerden çok daha fazla alışmıştım bu hikayeye ve açıkçası boğazım düğümlenerek final verdim. Ama hikayem bu kadardı. Daha fazla uzatmak sizleri ve kendimi sıkmaktan başka bir işe yaramazdı. Ve tadında bitirmek en iyisi diye düşündüm.

Bir gün bir kitap yazacağım, aklımın ucundan bile geçmezdi. Beni bu hayale sevk eden kişi sevgili kardeşim Sevilakr dir. O da burada benim gibi sessiz bir okuyucuydu ve bana "Sen istesen buradaki hikayelerden çok daha güzelini yazabilirsin" demişti. Ben de yapabilir miyim? Yapamaz mıyım? Derken aklıma doluşan kurguyu yazmaya başladım. Beni böyle hoş bir meşgaleye iten biriciğime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın güzelim 😊 sayende bir sürü dost edindim.

İlk kullandığım kapağı görenler var mı? Bilmiyorum. Benim yaptığım bir kapaktı ve tam bir fiaskoydu gerçekten😄😄😄

İlk yayınlanma tarihini bir yere not etmemiştim ama, sanırım Ocak sonlarıydı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İlk yayınlanma tarihini bir yere not etmemiştim ama, sanırım Ocak sonlarıydı. Ve tanıtımı yayınladıktan sonra uzun bir süre bir kaç okunma dışında, tepki veren bile olmamıştı. Bende sabırla beklemeye devam ettim. Bir gün birileri keşfeder diye umut ediyordum...

Ve ilk yorum atan kişi, Şubat başında sevgili arkadaşım fayrella olmuştu. İlk mesajı "Oha tanıtım müthiş" di 😊 O an nasıl mutlu olduğumu size anlatamam. Kendime gelen güvenim, hikaye ve kurguma olan güvenimle birleşti ve beni yazmaya daha çok itti. Sevgili "KKD" nin yazarı, sana, farkında olmadan bana yaptığın bu iyilik için, büyük bir teşekkür borçluyum canım. İyi ki varsın 😊

Birileri tarafından ilk beğenimi almıştım ve içimde yazmaya devam etmek için büyük bir heves başlamıştı. Zamanla bölümleri yayınlamaya devam ettim. Ve bir, iki derken okunma sayıları yükselmeye başladı.

Sonra bir gün bir kitap keşfettim. "KİRALIK SEVGİLİ DÜKKANI". Kitabı okumaya başladıkça yazarında kendimden bir çok şey bulmaya başladım. Tarz, üslup, his.. Ve en çok da ruh bütünlüğü... Zamanla o da kitabıma destek olmaya başladı ve aramızda güçlü bir dostluk oluştu. Sevgili arkadaşım Dukeofkent13 sana öyle büyük bir minnet borçluyum ki, bunu sana kelimelerle anlatmam imkansız. Her bölümü her paragrafı satırlar dolusu yorumlarla doldurdun ve benim içimdeki yazma hevesini her geçen gün daha çok kamçıladın. Bu, wattpad'de bir yazar için çok özeldi. Çünkü Milyon okunmalık kitaplardan daha çok yorum aldı benim kitabım ve bu benim için boş okunma sayılarından çok daha önemliydi.

ELMAS HIRSIZI (Hırsız Serisi-1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin