Hayat...

199 13 2
                                    

-Evet, Tardis'ime alıştın mı?

-Sayılır, dedim ama hala şaşkındım. Bunun yaşadığını söylemişti. İşte buna inanmak zordu. Nasıl bir uzay gemisi yaşayabilir ki! Ama bunu Doctor'a söylesem saçmaladığımı düşünür.

-Ee nereye ve hangi yıla gitmek istersin kaçak yolcu?dedi.Bir dakika doğru mu duydum?

-İlk olarak, ben kaçak yolcu değil, izinsiz yolcu oluyorum. Kaçak olsaydım, burada olduğumdan haberin olmazdı. Ama haberin var. Bir de 'hangi yıla' mı dedin sen?

-Evet, söylememiş miydim, Tardis aynı anda zaman makinesi...

-İnanmam...

-Ah siz insanlar yok mu? Duyduğunuz ama inanmadığınız zaman bir şekilde bir nedenden dolayı o gerçeği örtersiniz dimi... Her neyse hadi kanıtlayayım. Yıl 147Alfa37/84. Bu yılın en güzel gezegeni ya Dünya veya Mars'tır. Sen ne dersin?

-Ben... Senin gezegenine gitmek istiyorum, seyahat etmeden önce seyahat ettiğim insanı tanımalıyım.

-Olmaz.dedi. Doctor'u hiç bu kadar sinirli ve üzgün görmemiştim.Tabi yeni tanıdım ama...

-Neden? dediğimde kafasını kaldırıp gözümün içine baktı. Gözleri acı ve ızdırap doluydu...

-Çünkü gezegenim olan Gallifrey, yok oldu. Daha doğrusu nerede olduğunu bilmiyorum... diyerek her şeyi -daha doğrusu beb herşeyi diye düşünüyorum- bana anlattı. O an ikimizde ağlıyorduk. Sonra gözyaşlarını silip gülümsedi.

-Her neyse hadi. 147Alfa37/84 yılında dünyaya gidelim. dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyordum. Bu adam çok şey yaşadı. Tıpkı benim gibi... Ama onun yaşadığı şeyler daha çok ve acıklıydı...

-Bana bunları nedrn anlattın? dedim. Tardis'in tuşlarına basmayı kesti ve Tardis'e tutundu. Sonra bana dönüp yüzümü avcuna aldı.

-Bilmiyorum... Sen... Galiba seni kendime benzettim... Gözlerinin içindeki o acıyı, öfkeyi ve ıstırabı ilk gördüğümde anladım... Sen de bunları bende gördün... Biliyorum...dedikten sonra da  ellerini çekip Tardis'e dayandı.

- Ee ben kendimi anlattım...Genellikle ilk önce insanlar kendilerini tanıtırlar fakat bu sefer ilk önce ben tanıttım... Şimdi sıra sende. Kimsin sen Jane Smith?

-Benim senin gibi iki kalbim veya Tardis'im yok.. Para düşkünü ve ailesini umursamayan kuralcı Marcus Smith ve maalesef onun sözünden çıkamayan karısı Georgia Smith'in kızı oluyorum. Aynı anda bu gerizekalı adamla masum kadının 2 çocuğu daha var: Alex Smith ve Mary Smith. 23 Kasım 1993 yılında doğmuş olan Jane 10 defa babasının yüzünden kıta değiştirdi. Jane babasından nefret ederek geçti ama istediği yere gelmek için o pislik adama ihtiyacı vardır. Onunla beraber geçen 20 yılını mutsuz geçirmiştir. En son babası yüzünden Fransa'da yaşarken, son 3 yılını doğduğu yer olan İngiltere'ye dönmüştür. Burada kazandığı arkadaşları onu çok sevmişlerdir. Jane'in Jake adında bir sevgilisi vardır fakat karşısına çıkan zaman yolcusuyla kaçmıştır...

-İyiymiş, bu arada söyleyeyim Jake bizimle gelemez.

-Bu nereden çıktı?

-Bir Pond olayı daha olamaz da o yüzden ki Pond'ların yerini tutabileceğini pek sanmıyorum...

-Amy ve Rory dimi?

-Sen nereden tanışıyorsun?

-Ah şapşal, harbi salaksın... Sen bahsettin ya... Rose, Martha, Sarah Jane, River, Donna ve daha fazlası... Hayatını anlattın, unuttun mu?

-Ah, büyük ihtimalle... Ne de olsa senin büyükbabanın yaşının 5 katıyım yani tahminen öyle...

-Her neyse... Burada mı duracağız yoksa 145Alf27/87 yılına mı gidiceğiz?

-147Alfa37/84, diye düzeltti.

-Aynı şey değil mi yani?

-Hayır, arada milyarlarca yüzyıl var. Hem ne diyordum ben Mars mı Dünya mı?

-Dünya olsun...

-Bekle bizi 147Alfa37/48'in Dünyası biz geliyoruz. GERONİMOO!!!

Hepinizi çok seviyorum.. Yorumlarınızı ve mesajlarınızı bekliyorum. Bu benim ilk kitabım ve beğenilip beğenilmemesi benim mesleğimi belirleyebilir... Hepinize Fantastic günler...

My First Travel With Him (Onun)la İlk YolculuğumWhere stories live. Discover now