Csak egy rémálom

1K 46 3
                                    

___JUSTIN SZEMSZÖGE___

Nemsokkal miután "elaludtunk", arra keltem fel hogy Reby nagyon forgolódik... Aggódva figyeltem. Mintha könnycseppeket láttam volna lefolytni az arcán. Nem bírtam így nézni őt tovább. Felébresztem.

-Hé!! Hahó!! - Pusziltam meg óvatosan az arcát,mire ő hirtelen felült.

-Justin!! - Sírta el magát, és magához szorított...

-Ssshhh... Hé, mi a baj? - Kérdeztem, ő pedig elmesélte mit álmodott. Soha nem lennék képes ezt tenni vele! Annyira szeretem őt!! - Shh.. Csak egy álom volt!! - Nyugtattam. - Ugye tudod hogy soha sem lennék képes ilyet tenni veled? - Emeltem,fel állát hogy gyönyörű szemeibe nézhessek. Aprót bólintott, és mégegy könnycsepo folyt le az arcán.

-Tudom. - Bújt hozzám...

Miután sikerült megnyugtatom, úgy döntöttünk, inkább nézünk valami filmet. Bekapcsoltam a TV-t, és kapcsolgatni kezdtem a csatornákat. Reby szorosan hozzám bújt,ami nagyon jó érzéssel töltött el... Kérésére a Comedy Centralon néztük az Így jártam anyátokkal-t. Érdekes rész volt... Én mindig is hülyeségnek tartottam ezt a sorozatot, de most...... Igen,még most is hülyeségnek tartom. (😂)

-Nem akarsz aludni? - Kérdeztem Rebyt, és megpusziltsm a fejét. Nem kaptam választ. Óvatosan magam felé fordítottam,és csak akkor látram hogy elaludt. Lefektettem az ágyba, és betakartam. A TV-t lekapcsoltam, és hozzábújtam az én gyönyörű barátnőmhöz. Már pont elaludtam volna,mikor a telefonom rezegni kezdett. Nyúltam volna érte hogy megnézzem, erre persze hogy levertem az éjjeli szekrényről. Hitetlenkedve bámultsm magam elé a sötétbe, aztán egy "halk" mozdulattal felvettem a telefont a földről.

*Egy új olvasatlan üzenet*

Ryan : Miujság?

Justin : Ez komoly? Te hajnali 4-kor nem alszol? Egyáltalán miből gondoltad hogy én nem alszom? - küldtem el az sms-t és elnevettem magam.

Ryan : Nem tudtam😂😂 Hogy vagy az este után? Nem lehetett könnyű az "ex-barátnőd" nézni az új barátjával,akivel boldog. Ráadásul te is észrevetted hogy még szexibb??

Justin : Ryan... Az "ex-barátnőm" aki most ismét a barátnőm itt fekszik mellettem, és igen még szexibb,de ha ezt mégegyszer meghallom tőled kitekerem a nyakad!😂😂

Válaszoltam Ryannak, és nevetve tettem le a telefont. Kb. két perc múlva ismét rezegni kezdett. Megnyitottam, de nem Ryan volt. Mikor megláttam ki neve villogott a kijelzőn, köpni-nyelni nem tudtam... Mi a szar???

#Sziasztoook:D Remélem tetszett a rész😉 A következő kettő rész lesz az utolsó. Írjátok meg hogy tetszett a rész, és mit gondoltok ki írt Justinnak,és mi áll az üzenetben? (Annyit segítek hogy egy sztár, és lány) várom a kommenteket, és persze hs tetszett a rész szavazzatok!💜#

Let me love you [Justin Bieber FF.] BefejezettWhere stories live. Discover now