Találkozás Justin Bieberrel

2.1K 71 5
                                    

___REBY SZEMSZÖGE___

Ma lesz a találkozó avagy tárgyalás a klippel kapcsolatban. Sabrinával már vagy három napja pakoljuk be az újabbnál-újabb cuccainkat. Az e-mail-ben minimum 2 hónapot írtak, így több bőröndöt is viszünk...

Kevesebb mint másfél óránk van az indulásig. Tegnap hajat mostam, így ma csak ki kellett vasalnom. Ezzel végeztem fél óra alatt. Aztán jöhetett a ruha. A választásom egy sötét kék crop toppra esett, és egy fekete rövid farmerra. Nem akartam túlságosan kiöltözni, maradtam a kényelmesnél. Vittem fel egy natúr sminket, átnéztem a cuccaimat, és hajnali 3:12-kor elindultunk a reptérre.

-Vigyázzatok magatokra, ne álljatok szóba idegenekkel, hívjatok ha odaértetek, és ha vége a tárgyalásnak, és minden este, és...

-Anya, nyugi! Hívni foglak! - Nyugtattam meg egy öleléssel, majd elköszöntem tőle, apától, és Mike-tól is. Sabrina is így tett a szüleivel,és bátyjával.

-Nagyon vigyázzatok magatokra!!!! - Kiabálltak utánnunk. Még vetettem egy utolsó pillantást a családomra. Apa büszkén mosolygott felém, anya apát ölelgetve törölte a könnyeit, Mike pedig a telefont nyomkodta, de mikor meglátta hogy őt nézem mosolyogva integetett. Sabrinával egymásra néztünk, és elnevettük magunkat.

-Akkor irány London!

⭕⭕⭕

-El sem hiszem hogy pár (jó pár) óra múlva találkozunk Justin Bieberrel, és több hónapot vele fogunk tölteni!! - Ecsetelte Sabrina.

-Én sem. - Rendeztem le ennyivel, pedig legszivesebben kiabálltam volna, de akkor le szállítottak volna a gépről. Főszereplő leszek Justin Bieber What Do You Mean című klippjében. Úristen!! Nem birom elhinni!!

Az út 10 óra valahány perces volt. Magyar időben 13:32 van, itt Londonban pedig 12:32 az idő.

-Készen állsz? - Kérdezte Sabrina, és megszorította a kezem.

-I'm ready! - Válaszoltam nevetve. Pedig nagyon nem voltam készen. Mi van, ha az angol beszédem érthetetlen lesz? Mi van ha nem birok megszólalni? És ha elájulok amikor meglátom??
Rosszabbnál-rosszabb gondolatok kínoztak. Átvettük csomagjainkat, és Scootert kerestük.

-Te látod valahol?

-Nem. Ez fura. - Néztem a másik irányba, és a nagy tömeg között próbálltam kiszúrni Scootert.

-Girls! - Szólalt meg egy hang a hátunk mögött, aminek hallatán megforfultunk.

-Scooter!! - Köszöntöttük mosolyogva.

-Give me that. - Vette el csomagjaimat. Scooter elindult, mi pedig követtük. Beültünk egy szürke BMW-be, és a ideiglenes otthonunkba vitt minket.

-Can I help? - Kérdezett minket udvariasan, mire csak bólintottunk.

-Yes, thanks. - Mosolygott Sabrina. Egy óriási ház volt előttünk. Kívülről krémbarna színű falai voltak, a ház előtt fekete kerítés, és hatalmas udvar medencével, kerttel, és egyébb cuccokkal.

-This is your house? - Kérdeztem Scootert, miközben vittük be a cuccainkat.

-Yeah. - Mosolygott Scooter  kinyitotta nekünk a bejárati ajtót, és becipeltük a cuccainkat.

-Waow... This is beautiful! - Dícsértem meg a házat. Szürkés színű falai voltak a helységnek ahová a bejárati ajtó nyílt. Volt középem egy fekete kanapé, vele szemben egy komód,amin egy kb. 120cm-es fekete TV volt.
A kanapé mögött volt egy krém színű íróasztal rajta lámpával, és papírokkal. Tőle jobbra egy fotel, és egy kis éjjeli szekrény. Az íróasztaltól balra nyílik egy újabb ajtó, és melette egy lépcső feljáró.

-Follow Me. - Mondta Scooter, és követtük fel az emeletre, ahol szebbnél szebb szobák voltak. Választottunk egy erősen lila falú szobát. Kör alakú volt a szoba. Volt két ágy, két komód, egy hatalmas TV, egy kanapé, és fotel, és egy kék kör alakú szőnyeg. Összességében gyönyörű szoba volt, saját fürdővel, és még mini hűtő is volt a szobában.

⭕⭕⭕

-Girls, time to go! - Kopogott be a szobába Scooter. Ideje indulni. Rettenetesen nagy nyomás volt rajtam, és ahogy láttam, Sabrinán is.

-No Pressure girls! Evetythings gonna be okay! - Nyugtatott minket Scooter, bár jelen allapotomon ez nem igazán segített.

Megérkeztünk. Izgatottan szálltunk ki a kocsiból. Félve lépkedtem az ajtó irányába amit Scooter kitárt előttünk. Mutatta hogy merre menjünk. Egy fekete ajtó elé érkeztünk. Itt lesz a megbeszélés. Remegő kézzel nyúltam az ajtó kilincs irányába, majd helyettem Sabrina nyitotta ki az ajtót.

-Hey Girls! - Jött oda Justin. Igen maga Justin Bieber!! Sokkot kaptam!! Nem tudtam sem megszólalni, sem megmozdulni. Hirtelen nem is tudtam hogy sírjak vagy nevessek. A torkom a szívemben dobogott, és közel álltam ahhoz hogy elájjuljak.

-Hey, Justin! - Köszönt Sabrina, és ujjongva megölelte Justint, aki csak mosolygott.

-Hi! - Köszöntem félve, mire Justin megölelt. Tényleg ájjulás közelben voltam. Ahogy a keze átölelte a derekam, megborzongtam. Illata ellenállhatatlan volt. Csak szorítottam és szorítottam szegény srácot, aztán elengedtem. Végig mért, majd egy cuki mosoly ült ki az arcára. Fél kezével átkarolta a derekam, ami ismét ájjulás közel felé vezetett, majd odakísért a többiekhez. Sok srác, és lány volt ott, akik majd ugyanúgy mint mi, a klippben fognak szerepelni. Miután megismerkedett mindenki mindenkivel, elkezdődött a megbeszélés. A producerek elmondták hogy hogyan képzelik ezt az egész klippet, Justin is hozzá tett egy két dolgot, majd a megbeszélés után mindenki mehetett a maga útjára. Holnaptól kezdődik a klipp forgatás.

×Sziasztók!!😃😃 Remélem tetszett a rész😃💜 Innentől az angol beszédet is magyarul fogom írni nektek,tekintettel a más nyelvet tanuló emberekre:) Nemsoká új rész😘 Írjátok le a véleményeteket kommentbe.😍×

Let me love you [Justin Bieber FF.] BefejezettWhere stories live. Discover now