5

3.5K 22 0
                                    

Efter alt det der er sket mellem Chad og jeg, er vi endelig i skole igen. Der havde været en periode, hvor vi har haft ferie nu her. 

Jeg ved ikke hvordan det kommer til at være imellem os nu, men én ting ved jeg i hvert fald. Britany er kommet tilbage, og det har jeg virkelig kunne mærke - på alle måder.

I dag er det tirsdag - siden mandag var helligdag - og jeg gik ned af de fyldte gange, som jeg normalt vil gøre. Jeg kom endelig til mit skab og fandt de bøger frem, jeg skulle bruge til min første periode.

Da jeg lukkede skabet i, stod der en person bag ved, som skræmte livet ud af mig. Men ikke bare en vis person, det var nemlig skolens bad boy - Jack.

Surprise at han stod ved mig, siden at ham og Chad er bedste venner. Selvom han ser ud til at være en hård negl, er han faktisk slet ikke så slem, som folk går og tror. Jeg er i hvert fald gode venner med ham. 

''Hvad så, sweetie. Har du haft en god break?'' spurgte han, med et skævt smil på læben. Jeg vidste godt at han hentød til Chad, men jeg spillede bare dum.

''Tja, der er ikke sket så meget'' sagde jeg normalt og gav ham et smil efterfølgende.

''Er du sikker på det?'' spurgte han, med et løftet øjenbryn. Vi var begyndt at gå hen af gangen.

''Hvad mener du dog med det?''spurgte jeg i en sjov-fin-agtig stemme. Vi grinte begge lidt, indtil at han gav mig et lille puf i siden.

''Jeg tror du ved det bedre, end jeg gør'' sagde han, og nu kunne jeg ikke holde den mere.

''Men det ser jo ud til at du allerede har hørt det, så ingen grund at jeg siger noget om det'' grinede jeg.

Vi gik begge grinende rundt om hjørnet, og synet at Chad og Britany mødte os begge. Hun var helt over ham, hvor imod det lignede at han slet ikke nød det. Shit, hvis jeg bare kunne skille mig af med hende, på en eller anden måde.

''Well, hun er nok det eneste problem'' sagde han, som om at han lige havde læst mine tanker. Jeg nikkede, selvom jeg ikke vidste om han så det.

''By the way, der er sommerfest imorgen og jeg regner stærkt med at du kommer'' sagde han og vendte sig imod mig, hvor jeg gentog han bevægelser.

''Gud, jeg havde helt glemt at der var sommerfest,'' jeg gav mig selv et mentalt slap ''Selvfølgelig kommer jeg'' sagde jeg med et lidt pinlig smil. 

Han små grinede lidt, ''Jeg henter dig omkring ved fem tiden, så kan vi også lige få noget mad inden'' sagde han og blinkede til mig, inden han vendte sig om og gik. 

Jeg stod og smilede lidt til mig selv, over Jack. Han har altid været sådan, men ærlig talt, så har jeg ikke noget imod. Det får mig til at føle, at jeg er ønsket af nogen. 

Ud af min øjenkrog kan jeg se Chad stå og kigge herover, som om han lige havde set det hele. Jeg lod mit blik glide direkte over på ham, og hans øjne var med det samme låst i mine. En anelse jalousi, var tydelig i hans øjne. Jeg gav ham et smil, inden jeg gjorde ligesom Jack, og vendte mig om og gik. Jeg kunne mærke hans stirren, så jeg sørgede for at vrikke ekstra meget med hofterne, imens jeg forlod gangen. 

Jeg havde sådan lyst til at gøre ham jaloux, hvilket nok også ville komme til at ske imorgen. 


*** Der kommer noget mere dirty, i næste afsnit ***

Første gangWhere stories live. Discover now