Scrisori si trecut

17 4 5
                                    

Am plans din nou din cauza trecutului, de cand am inceput sa urasc tot ce tine de horror, de seara in care matusa , care imi era ca o a doua mama s-a imbolnavit, si de cand nu am mai putut sa o vad .Nimeni , niciodata nu mi-a spus ce s-a intamplat cu ea doar a disparut din senin.
Flash back
Era acum 8 ani , eram inca un copil. Sang Jun care adora filmele horror decisese sa ne uitam la unul.Eu care nu prea eram fricoasa la acea vreme,am acceptat.

Oppa, a tras perdelele, si intunericul se asternuse peste noi.
Incepuse filmul cu o imagine horror..si exact atunci s-a auzit un tipat din casa..
M-am speriat si l-am rugat pe Sang Jun sa afle ce s-a intamplat.Dupa trei minute acesta s-a intors gafaind si cu o fata trista..Atunci am aflat  ca matusa se imbolnavise de o boala grava.Cand m-am dus sa vad mama nu m-a lasat sa vad prea mult , vazusem... doar ca matusa tusise cu sange..de atunci nu am mai vorbit cu matusa si nici nu am mai vazut-o .......
Ochii mi se umplusera cu lacrimi....
Nu am ma I plans de atunci pana astazi....nu stiu daca Sang Jun a facut-o cu intentie sau nu..in seara asta nu am mai facut altceva decat sa plang...aveam sa vorbesc cu oppa ..
Din perspectiva autoarei
Ce nu stia Soo ji era ca Sang Jun urma ca a doua zi sa plece in America din nou, de asta venise sa o vada pe Soo Ji ca sa isi ia la revedere de la ea......pentru ca desi ea nu stia el o iubea.... foarte mult ...studiilor trebuia sa plece in America pentru trei ani...dupa care planuia sa se intoarca la Soo Ji .

Capitolul le este dedicat:
kidleader94 unnie ssi
SangMin7 oppa
:)))

Floare de ciresWhere stories live. Discover now