TWO - Good time to testing?

35 3 0
                                    

Harry

Pomalu a potichu vylezu z postele a podívám se na hodiny ukazující '5:48' neboli 'čas vstávat'. Zkontroliji spícího Louise a chvíli se rozpouštím nad jeho dokonalostí. Potom se seberu, vytáhnu čisté oblečení a opustím pokoj. Při opouštění se zamyslím. "O čem se mu asi sní, když takhle slintá?" ušklíbnu se a potichu zavřu dveře. Přejdu do koupelny a zhruba na šest minut zalezu do sprchy. Potom se obleču a spěchám do kuchyně. Seběhnu schody a proběhnu obývákem, abych se dostal do kuchyně. Vytáhnu z ledničky vše potřebné na to, abych připravil Louisovi lívance.

***

Když je snídaně hotova. Napíšu vzkaz na papír.

'Princezno, šel jsem do práce na sporáku máš lívance. Dej si na ně cokoliv budeš chtít. Nedělej blbosti. Brzy se vrátím.
                                    -Harry- xx'

Zanechám vzkaz na stole a namířím si to ke dveřím. Obuji si boty a vyjdu ven. Nadechnu se čerstvého vzduchu a už teď mi chybí Louiho vůně. Ale co, práce volá. Zapne se moje workoholická část a sednu si za volant. Nastartuji a pečlivě skontroluji okno do pokoje, ve kterém ještě spí Louis. Vyjedu z garáže na teď poloprázdnou silnici. Pustím rádio a uslyším svou oblíbenou píseň. Za normálního případu bych se soustředil na jízdu, ale musel jsem jí zesílit a začít zpívat.

"And we danced all night to the best song ever. We knew every line, now I can't remember. How it goes but I know that I won't forget him," změním her na him a u toho se musím usmát. "Cause we danced all night to the best song ever. I think it went oh, oh, oh. I think it went yeah, yeah, yeah. I think it goes..."

Zaparkuji v garáži v mé firmě a cestu si nasměruji do kanceláře. Po cestě stihnu pozdravit pár lidí, které ani moc neznám. Jediné, co vím je to, že tu pro mě pracují. Vejdu do své kanceláře a usadím se za svůj stůl. Na stole mi jako vždy už leží káva, která na mě čekala. Nedočkavě upiju a najednou se mi do kanceláře rozrazí dveře. Samozřejmě, že na sebe to výtečné kafe vyliju.

Louis

Znovu a znovu si čtu vzkaz, který mi nechal na stole Harry. Nevím ani, co mi tak trvalo to pochopit. Prostě šel do práce jako obvykle. Možná jsem jen doufal, že se mnou dnes zůstane doma. Dojdu ke sporáku a vezmu si talíř s lívanci. Byly už studené, musel odejít brzo. Ohřeju lívance a potom si na ně dám nějaké ovoce, které najdu v ledničce a nahoru přidám šlehačku.

***

Rozhodl jsem se, že se pojedu podívat za Harrym, protože bych další flustrující chvilku tady nezvládl. Nasednu do taxíku, který jsem zavolal asi před třiadvaceti minuty. Vyvalím na taxikáře všechno, co potřebuje a do několika minut stojíme před Harryho firmou. Usměju se na taxikáře a zaplatím mu rozhodně víc, než chtěl. Vcházím do firmy a poslouchám jak na mě taxikář řve, že jsem mu dal moc a mám se vrátit. Neposlouchám ho a pochoduji do Harryho kanceláře. Před dveřmi se, ale zastavím a zaposlouchám se do naštvaného hlasu Harryho.

"Říkal jsem kurva ať de do toho nesereš!" zařve Harry, až se zdi otřesou i se mnou.

Zaslechnu pisklavý potichý hlásek, který mohl před střetem s Harrym být tvrdý a silný. Rozhodnu se pomalu vejít do kanceláře. Naštěstí jsou tak zamotaní do rozhovoru, že si nevšimli, že jsem tu. Pozoruji brečícího Zayna, který se každou chvíli svalí k zemi a rozzuřeného Harryho, jehož oči jsou tmavší než jsem je kdy viděl. Pomalu se přiblížím k Zaynovi a chytím ho za ramena. Harryho oči v tu chvíli ztmavly ještě víc. Nevěděl jsem, že existuje takhle tmavá zelená, no je to spíš černá. Vyprovodím Zayna z kanceláře se slovy, že to tak bude lepší.

Sleduji jak Zayn odchází a potom vejdu do Harryho kanceláře. Sedí zády ke stolu a já si dovolím krátce odkašlat.

"Omlouvám se," zvedne se od stolu Harry a přibližuje se ke mně. "Přestal jsem se ovládat, už se to nestane. Slibuji."

Přitáhnu si ho k sobě a obmotám mu ruce kolem zad. "Měl bych si tě víc hlídat," pošeptám. Obmotá mi jeho dlouhé ruce kolem pasu a políbí mě.

"Proč jsi tady," odtáhne své rty od těch mých.

"Nevydržel jsem to tam sám," řeknu po pravdě.

"Aww, sweetie," znovu přisaje jeho rty na ty mé.

Když se dostáváme do toho nejlepšího dveře se rozrazí a já postřehnu naštvaný výraz Nialla.

"Louisi, sluníčko, nech nás na chvíli o samotě," snaží se být milý Niall. Na odpověď jen přikývnu a vypařím se z kanceláře.

Harry

"Do prdele Harry, nemůžeš už kurva přestat řvát na toho chudáka Zayna?" zařve Niall přes celou kancelář. Niall je můj nejlepší přítel od doby, co jsem se sem přestěhoval a je taky spolumajitel této firmy.

"Měl jsem důvod!"

"Měl si důvod? Jaký? Že tě neošukal na stole, když jsi to potřeboval?" s každým slovem zvyšuje hlas, což se mi ani trochu nelíbí.

Prudce se zvednu od stolu, ke kterému jsem si při příchodu Nialla sednul. "Vypadni!" zařvu tak hlasitě, že to museli slyšet na druhé straně firmy.

Niall se skloněnou hlavou a prohrou v obličeji odchází z kanceláře.

Seberu si všechny věci a rozhodnu se jít domů dřív. Vyjdu z kanceláře a zamknu za sebou dveře. Uvidím zhrouceného Zayna a Niall si povídá nejspíš o něčem důležitém s Louisem. Nechám ho tedy tam a rychlím krokem mířím k autu. Slyším za sebou kroky, které podle rychlosti budou patřit někomu malému, který právě běží. Podle popisu je to s jistotou Louis. Nastoupím do auta a čekám až si sedne na místo spolujezdce, což okamžitě udělá. To si myslel, že bych ho tam nechal?

"Co se to tam k čertu dělo?" prohlásí po několika minutách Louis.

"Ten zmetek Zayn se rozhodl na mně vyzkoušet jeden z jeho dalších pokusů. Položil mi na stůl kávu a jakmile jsem začal pít," rychle se nadechnu, "rozrazil dveře a moje káva se rozlila. Samozřejmě, že jeho teorie vyšla," zamračím se. "Začal jsem po něm řvát a potom se ho přišel zastat Niall, který ani nevěděl, co na mě ten blbeček zkoušel. Měl bych ho propustit s okamžitou platností. Bohužel, je to člověk, kterému nevadí moje minulost," zaparkuji před domem.

"Tvoje minulost?" zamyslí se Louis.

"Ano sweetie, nepamatuješ si to?"

"Ne," řekne zklamaně a já ho políbím na čelo.

"Časem ti to všechno řeknu, slibuji," usměju se a vystoupím z auta.

Xx
Další díl!!
Jak se Vám líbí?
Jaká si myslíte, že je Harryho minulost?
Chcete pokračování?
Omlouvám se za chyby.
Budu ráda za každý vote (⭐), komentář (📝) a za každé přečtení (📖)
Baví Vás to?
Love yaa my lovely sweeties❤❤❤
Xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

OBLIBION II LARRY [CZ]Where stories live. Discover now