ONE - HOSPITAL

57 3 0
                                    

Harry

Sedím tu v čekárně už pekelně dlouho a dost mě to vytáčí. Nejradši bych vykopl ty zkurvený nemocniční dveře a rozeběhl se za Louisem. Ale nejde to. Nepotřebuji na sebe přitáhnout i pozornost těch pár lidí, kteří se mě snaží nevnímat. Do čekárny vejde doktorka a doufám, že jde konečně pro mě.

"Pane Stylesi?" usměje se doktorka a pokyne rukou, abych šel do pokoje, který je přede mnou. Zbrkle vběhnu do pokoje a marně hledám Louise.

"Kde sakra je?" vykřiknu po chvíli.

"Měl hlad," nervózně si podupává nohou.

"Jak je na tom? Pamatuje si mě?" sednu si na postel, ve které nejspíš před chvílí ležel Louis.

"Pamatuje si vás," znovu se usměje. "Ale nepamatuje si některé věci ze svého dětství. Myslím, že to pro něj bude i lepší. Jak víme, dětství neměl zrovna růžové. Bůh ví, jak by skončil, kdyby nepotkal vás."

Usměju se a zadívám se na dveře, které se maličko pohly. Už nebyly zavřené.

Najednou se prudce rozletí.

"Hazz!" zapiští Louis a skočí po mně jako by jsme se neviděli roky.

"Jak ti je?" omotám ruce kolem jeho pasu, aby se tolik nevrtěl.

"Teď? Báječně!" s rychlostí světla se mi přisaje na rty.

Přitáhnu si ho blíž a prohloubím náš polibek.

Cítím, jak se doktorka usmívá. "Kdy si ho můžu vzít domů?" promluvím a stáhnu si Louise z klínu vedle sebe.

"Prosím, hned, prosím, hned,.." začne se vrtět Louis. Pousměju se a zaostřím pohled na doktorku.

Nadechne se. "Vypadá, že mu je dobře. Můžete si ho vzít domů, ale kdyby se cokoliv..."

"Tak ho sem mám ihned dovést," přeruším ji.

"Ano," usměje se a opustí pokoj.

***

"Tak princess, jede se domů," vezmu si Louise do náruče a odcházím z nemocnice.

Vnímám, jak se Louis neustále nadšením vrtí. Dojdu k autu a usadím ho na jeho sedadlo na místě spolujezdce. Sám si sednu za volant a nastartuji.

"Aww, těším se domů," piští.

Usměju se a na odpověď jen přikývnu. Vyjedu z parkoviště na silnici a mířím domů.

Celou cestu bylo ticho, protože Louis ví, jak mě rozčiluje, když na mě někdo za jízdy mluví. Není to tak, že bych měl problémy s komunikací, ale když je ticho líp se soustředím a mám větší jistou, že se Louisovi nic nestane. Zastavím před domem a vytáhnu klíčky, které podám Louisovi. Vím, že si ty svoje nechal doma, když se to stalo. Usměje se a vytrhne mi klíčky z ruky. Zakroutím hlavou a prstem si poklepu na rty.

"Chyběl jsem ti?" usměje se a hravě mi vyleze na klín.

"Ani nevíš, jak moc," ušklíbnu se a Louis se hrubě pustí na mé rty. Za boky si ho přitáhnu blíž a prohloubím náš polibek. Je úžasné ho po těch týdnech mít zase u sebe. Skousne můj ret a maličko mi ho popotáhne. Chytím se situace a zabořím jazyk do Louisovy pusy. Potichoučku mi zavzdychá do pusy.

Louis

Naše jazyky mezi sebou zápasí a já sleduji jak se jeho oči pomaloučku mění na něco co znám moc dobře. Harry tomu říká 'chtíč' já tomu říkám 'sex'. Otevřu dvířka auta a Harryho oči se změní přesně tak, jak jsem říkal. Vystoupí se mnou z auta a já omotám nohy kolem jeho pasu. Ušklíbne se a zavře dveře. Přistoupí ke vchodovým dveřím a já je šikovně odemknu. Zavřu oči a poslouchám jen praskání parket a čichám Harryho vůni. Položí mě na postel a nenamáhám se otevřít oči. Ucitím jak se vedle mě prohloubí postel.

"Dobrou noc, princezno," políbí mě.

"Sklamal jsi mě Harry," převalím se na druhý bok, zády k němu.

"Au, myslel jsem, že už spíš," i když ho nevidím, cítím úšklebek na jeho tváři.

"Au, myslel jsem, že mě ošukáš," snažím se zkopírovat Harryho.

Přitáhne si mě k sobě a položí mě na záda. Vyhoupne se na mě a lokty se zapře o postel. Usměju se. Přisaje se na mé rty a já spolupracuji. Na
chvíli se ode mně odtáhne, aby mi sundal tričko. Prsty přejede po lemu mých kalhot a znovu se přisaje na mé rty. V té chvíli zjistím, že je úplně nahý. Stáhne mi kalhoty a ušklíbne se. Je to sakra sexy. Prsty mu propletu do vlasů. Zavzdychám, když ucítím jeho ruku na mém penisu. Dokázal bych se udělat i z toho. Stáhne mi boxerky a přetočí si mě tak, že má teď skvělý výhled ma můj zadeček. Vím, že si teď natahuje kondom, ale je mi to u prdele. Natáhnu ruce do zádu a nahmatám něco, co by se mohlo alespoň trochu podobat Harryho bokům. Stáhnu si ho níž a ucítím jeho penis na svém zadku. Nejspíš už to má. Musím zabručet. Zakroutí hlavou a poprvé do mě silně přirazí. Zavzdychám, přijde mi to jako věčnost, co jsme tohle naposledy dělali. Znovu do mě přirazí a začne do mě přirážet v pravidelných intervalech. Ucítím jeho horký a zběsilý dech na mém krku a oba dva v tu chvíli zavzdycháme. Nejednou ucítím něco horkého a hebkého na mém rozkroku a po pravdě chvíli mi trvá než pochopím, že je to Harryho ruka. Začne do mě zběsile přirážet a rukou pomalu přejíždět po mém penisu. Cítím jak ve mně tvrdne. Naše vzdychy se prorážejí celý pokojem, snad i domem nebo ulicí.

***

Harryho spocené tělo dopadne vší silou na to mé a já se stihnu ještě převalit na záda, aby jeho hlava spočívala na mé hrudi. Pečlivě si prohlížím každé Harryho tetování, jako bych je viděl poprvé. Ucítím něco chladného na mé noze a tak po tom místě přejedu prstem. Podívám se na prst a zareaguju Harryho smích. Samozřejmě, že na mém prstu ležela kapiška Harryho sperma. Oblíznu si ten prst a jen pokroutím hlavou.

Uslyším Harryho hlasitě oddechovat a všimnu si, že usnul. Políbím ho do vlásků a rukou přejedu po jeho zádech. "Dobrou noc, honey," šeptnu a zavřu oči.

Xoxo
New story!!
Jak se vám líbí? Mám pokračovat?
Budu ráda za každé přečtení, vote a komentář.
Určitě nepřestávejte číst, protože tohle bude ještě hodně komplikované a zajímavé.
Máte radši perverzní části nebo ty, ve kterých se něco děje?
Wow, je tu kolem 1000 slov.❤
Omlouvám se za chyby.
Jen prosím nepřestávejte číst a přečtěte si další díl. Teda až se ho poroučím napsat a to bude až ve chvíli, kdy vy ukážete, že to číst chcete!!
Love yaa honey❤❤❤
Smith
Xoxo

OBLIBION II LARRY [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat