Cum să te machiezi la şcoală fără ca profesorii să observe

72 3 0
                                    

Cu siguranță nu ți se permite să vii machiată şi fardată puternic la şcoală, dar nu-i nimic rău în a arăta bine la ore.
Urmează următoarele sfaturi pentru ca profesorii să nu-ți facă nici-o observație.
1. Pentru început, ai grijă la igiena corpului. Fă duş zilnic şi spală-ți fața cu o loțiune demachiantă potrivită tipului tău de ten (sau cu un săpun de față).
2. Ca să-ți hidratezi şi uniformizezi nuanța tenului, foloseşte BB cream sau CC cream.  Întinde un strat subțire pe toată fața. Foloseşte o nuanță potrivită cu culoarea pielii tale.
3. Ca să-ți fixezi crema colorată, dă-ți cu puțină pudră de față şi aplică un blush delicat pe obraji. Acesta trebuie să fie potrivit cu forma feței tale, aşa că consultă tabelul de mai jos:

De asemenea, nu uita că pentru o față albă cel mai potrivit e un blush roz, pentru o față măslinie un blush de culoarea piersicii iar pentru o față neagră cel mai potrivit e un blush autobronzant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De asemenea, nu uita că pentru o față albă cel mai potrivit e un blush roz, pentru o față măslinie un blush de culoarea piersicii iar pentru o față neagră cel mai potrivit e un blush autobronzant.
4. Dă-ți cu puțin rimel pe gene şi aplică puțin gloss de buze. Perfect! ;)

Cartea fetelor Where stories live. Discover now