Capitolul 18

422 29 2
                                    

Utaú

Shu vine dupa mine si se arunca pe mine, noi aterizand in pat. El imi desface blugi cu gura dupa care ii arunca pe podea facand la fel si cu boxeri. El imi apuca membrul si incepe sa-l frece acesta repetand operatiunea. Mi-am dat drumul pe mana lui ?!!
Eu ii dau tricoul jos apoi fac la fel cu boxeri pe care ii avea pe el. Shu ma ridica in fund dupa care-si incolaceste picioarele in jurul meu. Profit de ocazie si il penetrez acesta gemand usor. Se opreste din a ma saruta pentru a lua aer apoi continuie si isi introduce limba in gura mea. Ma saruta din ce in ce mai apasat. Se schimba pozitiile, eu stau deasupra si il penetrez in continuare el jucandu-se cu unul din sfarcurile mele iar cu cealalta mana imi infinge mana in parul meu asta tragandu-ma usor de el.

Dupa o ora de nebunii..

Acasa la Jake...

Jake

Am mers acasa impreuna cu Rossy. Ma mir ca nu a plecat acasa.
Ajunsi acasa, Rossy se duce in sufragerie si se aceaza pe canapea iar eu langa ea. Ea se uita la mine cateva secunde dupa care isi intoarce capul spre televizor. Eu o privesc in continuare dupa care o apuc de barbie si o sarut introducandu-mi limba in gura ei. Aceasta nu riposteaza asa ca o asez usor pe canapea. Eu imi bag mainile pe sub tricoul ei dupa care il dau jos, ea face la fel cu tricoul meu. Rossy isi infinge sor unghiile in pielea mea dupa care aceasta incearca sa-mi de pantaloni jos. Eu ii dau blugi scurti jos dupa care ii desfac camasa legata la talie. O iau pe Rossy pe sus dupa care o duc in camera mea. Noroc ca fratemiu sau parintii mei nu erau acasa.

Ajungem in camera si o inping in perete aceasta avand picioarele incolacite de talia mea. Rossy ma saruta cu foc dupa care imi ia mainile si le duce la spate, ea vrand sa sa-i desfac sutienul. Eu fac intocmai dupa care o trantesc in pat. Imi pun un picor intre picioarele ei si incep sa o mangai usor pe picior aceasta gemand putin. Ii dau chiloti jos si o penetrez.

Rossy

El ma penetreaza iar eu inchid ochii pentru a ameliora durerile. Il strang puternic de spate.
"Haide, Rossy poti s-o faci, poti s-o faci"repetand eu in gand.

-Misca-te putin. Imi spune Jake.

-Bine. Eu gemand puternic.

Jake ma strange puternic de o fesa si isi misca mai repede membrul. El coboara cu saruturile pe gat , din cand in cand sugandu-mi pielea el lasandu-mi pete rosii pe gat iar eu facand la fel. Il musc de lobul urechii soptindu-i "Te iubesc..."..

Cam scurt dar nu mai stiu ce sa scriu. Sper ca va placut si nu uita sa dai un vot daca ai apreciezi acest capitol..

Colegul meu de camera(Yaoi)Where stories live. Discover now