Capitolul 8

884 53 7
                                    

*Utau*

Rossy se retrage si iese din masina. Ce o fi cu ea? Este prea nepasatoare, inchisa in ea, mereu tista, dar zambeste des. Chiar as vrea sa o cunosc mai bine. Sa stiu ce se intampla cu ea pentru ca.. Imi pare o tipa de treaba..

-Ce sa intamplat Rossy?

-In primul rand, poti sa imi spui Ross sau cum vrei tu si in al doilea rand nu este nimic, isi lasa privirea in jos pentru a evita contactul cu mine.

-Haide, spune-mi ce este!! Poti avea incredere in mine!

-Pai, eu... nu pppprrreea sunt ceea ce par.

-Adica?

-Nu sunt genul de persoana vesela care trebuie mereu sa fie draguta si mai stiu eu ce..

-Dar am vazut ca te bagi in seama si ca zambesti si razi si esti desrul de draguta.

-Stiu sa joc teatru destul de bine, nu? spune intr-un mod sarcastic.

-Pai spune-mi cum esti cu adevarat, spune-mi povestea ta.

-Pi' mai intai sa incep cu inceputul. Cand aveam 5 ani, mamei mele ii placea sa....

-Sa ce?

-Sa se futa pe bani si cu toata pasiunea ei a devenit o curva de prima clasa, dar nu-mi este dor de ea. Tatei nu ii pasa deloc de ea si nici de mine. Tata nu ma suporta deloc incat ca pe la 10 ani vroia sa ma omoare, dar am scapat. Asa ca de la 12 ani pana la 14 ani am locuit cu bunica dupa care ea a murit si am ramas singura. Acum am 16 ani.Si de atunci sunt inchisa in mine si nu imi pasa de nimic si vreau sa imi fac parul albastru si apropo nu am frati sau surori. Stiu ca nu ma intelegi dar asta este.

- Imi pare rau pentru tine si chiar nu te inteleg, dar pot sa-mi inchipui cat de greu ti-a fost.

-Nu are de ce sa-ti para rau, sunt o persoana mai greu de inteles.

-Pai atunci o sa gasim un coafor in cartier pentru a-ti face parul albastru. Iar eu iti promit ca o sa mi-l fac rosu! schitez un zambet larg.

-Serios, chiar o sa ti-l faci?

-Mda, pentru tine fac asta.

 Ma ia in brate si ma strange tare. Simt din nou ceva dar vreau sa nu mai simt asta, nu vreau sa fiu pedofil :>. Eu il iubesc pe Shú.. Imi pun mereu intrebarea daca s-o fi schimbat sau daca ma mai iubeste. Sigur nu mai este acelasi.

*Rossy*

Utau este cel mai bun prieten al meu, defapt singurul, cel putin asa cred. Stiu ca ne cunoastem de ieri dar simt ca ne cunoastem de mult si ca avem o legatura speciala.
Urcam in masina si peste cateva ore de mers dam peste un coafor.

-Ross, priveste. Un coafor..

-Yeiii!!!!!!

Ne oprim si intram in coafor. Utau imi deschide usa si ma ajuta sa ma pun pe un scaun de acolo. Sigur ca puteam si singura, dar..Doamna de acolo ma vopseste cu albastru iar alta persoana il vopsea pe Utau cu culoare rosie.

Peste o ora 

Cam asa aratam eu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Cam asa aratam eu.. Mda.. Am pearcing acolo langa buza si in nas. Nu stiu cum se numeste(DUDE!!)
Iar Utau arata asa:

Awww!!! Foarte draguttt!!!! Ii multumim frumos si le platim domnisoarelor de acolo apoi o zbughim repede in masina si ne continuam drumul

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Awww!!! Foarte draguttt!!!! Ii multumim frumos si le platim domnisoarelor de acolo apoi o zbughim repede in masina si ne continuam drumul.

Peste cateva ore

*Utau*

Cat de bine ii sta Rossey cu parul albastru. Am ajuns in cartier; pare sa fie unul populat. Becuri care luminau centrul cartierului, si strazile la randul lor luminate cu becuri care erau prinse de ghirlande ce atarnau pe stalpi. Cartier, ca, cartier dar zici ca este oras. Este foarte frumos. Cartierul este foarte curat. Nu se vede urma de cersetor cum vezi pe strazile orasului nostru. In fine sa terminam cu minunatul si sa-l cautam pe Shú..

-Buna seara! Stiti cumva cum il pot gasi pe Shúichi?

-Shúichi? Este cel mai bogat locuitor al cartierului. Casa lui este la cateva strazi de aici. Este cea mai mare casa.

Eu si Ross incepem sa mergem pana la a doua strada. 

-Woww!!! Ce casaa!!!!!

-Daaa!!! Este foarte taree!!

-Ross, sa ciocanim.

-Ok!

Am ciocanit la usa. Deschide usa un baiat cu parul albastru, baiat putin grasut. Stiu ca Shú avea parul saten usor negru si era mai slab.
O voce se aude strigand:

-Shúichi? Cine este la usa?

Dintr-o data mi se creeaza un zambet care imi ajungea dintr-o ureche in cealalta. Dintr-o data sar in bratele lui dadandu-si seama ca sunt eu.

-Utau...?

Va urma....

Colegul meu de camera(Yaoi)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें