Strøget...

218 9 5
                                    

Stefan og jeg stod nu på Srøget, og ventede. Han vidste ikke hvem det var der skulle komme.
Det begyndte at regne "Kom Stefan... Vi går der hen" sagde jeg, og pegede på et lille halvtag "Jeg ved ikke helt... Hvorfor kan vi ikke bare stå her?..." Spurgte Stefan. Jeg sukkede, og tog hårdt fat om hans håndled "Kom nu bare!" Sagde jeg, og trak ham med mig. Han sukkede "For pokker da" hviskede han.

Vi stod længe og kiggede efter pigerne "For helvede!" Sukkede jeg. Stefan grinte stille bag mig "Hvad er der galt?" Spurgte han "Jeg er gennemblødt, og fryser!" Sagde jeg, med tænder der klappede i munden på mig "Nurgh, din stakkel! Kom og få et kram" sagde Stefan, og spredte hans arme mod mig. Jeg rullede med øjende "Så bliver du jo også våd" sukkede jeg. Han trak på skulderen "FUCK det!" Grinte han. Jeg smilte "Okay så" sagde jeg, og gik hen mod ham. Fiona stod og rystede på den kolde jord.
Stefan og jeg stod længe og krammede "Ej, du er varm" hviskede jeg øret på ham. Han grinte stille "Og du er våd og kold" hviskede han stille. Jeg smilte "Underligt, når jeg ligesom står halvt ude i regnen" svarede jeg flabet. Stefan rystede på hovedet.
Jeg trak mig ud af krammet "Tak Stefan" sagde jeg.
Jeg tog min mobil frem. Vi havde ventet i 1 FUCKING time!!
"Stefan, nu skrider vi altså! Gider fandme ikke at vente på de idioter mer!" Sagde jeg surt. Stefan nikkede "Tak, var lige ved at blive sindsyg!" Kom det fra Stefan. Jeg smilte.
Jeg skrev til Caroline:

Hej Caroline!
Jeg Troede Vi Havde En Aftale Om At Mødes På Strøget, For 1 Time Siden?!🤔
Har Stået Og Ventet Med Stefan Og Fiona, I Alt Den Tid!!😐
Vi Går Hjem Nu... FARVEL!!🙄

Jeg tog Fiona, ud af hånden på Stefan "Nurgh lille Basse... Undskyld" hviskede jeg, til Fiona. Min lille, søde, trofaste og rystende hund. Fiona logrede træt med halen "Kom her op" sagde jeg, og løftede hende op i mine arme.
Hun var ved at være lidt tung.
Vi gik hjemad. Jeg havde min dejlige hund i mine arme. Hun rystede stadig. Jeg kyssede hende på hovedet "Nurgh hvor er i søde!" Grinte Stefan. Han stod med hans mobil fremme "Har du lige taget et billede?" Spurgte jeg træt. Stefan nikkede begejstret. Han viste mig billedet. Det var faktisk godt... Fiona, sad mega træt i mine arme, og jeg kyssede hende på hovedet. Vi var begge 2 gennemblødte. Jeg smilte til ham "Du har redigeret det" sagde jeg. Stefan rystede på hovedet "Nej! I er altså altid så smukke!" Sagde han alvorligt. Jeg lavede ansigt af ham "Jeg vil bare gerne hjem nu" sagde jeg, og gik videre.

Vi gik videre. Vi snakkede ikke så meget...
"Hvordan har du det med at Pelle er til fest?" Spurgte han. Jeg trak på skulderen "Altså det er jo hos Andy.. Så Maria, Lau og Andy skal nok holde øje med ham" sagde jeg. Stefan nikkede "Ja, du har nok ret" sagde Stefan. Jeg nikkede "Aaaaaltid" grinte jeg. Stefan nikkede smilende.

Vi var nu hjemme. Jeg satte Fiona ned "Vil du ikke lige gå ind og hente et håndklæde?" Spurgte jeg Stefan. Han nikkede, og gik ud på badeværelset.
Han kom hurtig tilbage. Han havde 2 håndklæder med "Jeg skal nok tørre Fiona" sagde han. Jeg smilte til ham "Tak Stefan" sagde jeg, og begyndte at tørre mig. Stefan smilte "Intet problem" sagde han, og begyndte at tørre min lille søde hund.

Biiiiip!! Jeg fik en besked. Jeg låste mobilen op. Den var Fra Caroline. Der stod:

Hej Vikke!
Undskyld, vi ikke kom... Vi fik lige nogen problemer...
Men hvem Stefan... Og hvem Fiona, stod du med?
1000 gange undskyld! Vi finder vel bare en anden dag?

Jeg læste beskeden mange gange.
Var hun slet ikke pinligberørt over det?!
Jeg ville ikke svare på hendes besked.
"Så Fiona... Nu er du tør... Nu mangler vi bare din mor" sagde Stefan. Jeg smilte til ham "Tak Stefan" sagde jeg. Han trak på skulderen "Vil altid hjælpe" sagde han sødt. Jeg smilte "Nice! Kan du så ikke lige hente mig en Pelle Højer- Pedersen?" Grinte jeg. Han nikkede "Jo... Men han er jo ligesom til fest" sagde han. Jeg nikkede sørgmodigt "Ja... Det er han" sagde jeg.
Det jeg sagde til Stefan med at jeg ikke var bange for at lade Pelle tage til fest... Det passede ikke... Jeg var i virkeligheden pisse bange! Jeg var bange for han ikke gad mig mere! Hvad nu hvis han faktisk var sammenrend en anden..!

Pelle Højer Og Jeg {Afsluttet}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें